Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol cnm benim..Allaha sukur bin kere...:Saruboceq:hayırlı olsun miss'im cok sevindim.
sagol cnm benim..Allaha sukur bin kere...:Saruboceq:
yok cnmcm okulum benim sehir merkezinde diil,koyde..O yuzden biz merkezden tuttuk,esimin is yeri de merkezde..600 tl ye tuttuk..Site icinde,spor salonu ve guvenlik var,yuzme havuzlu ve internetli..Binada bizden once 4 ay bekar bi bayan oturmus ilk defa sonra da biz oturucaz nasipse..Bundan sonrasi cok kolay tatlıcım.okuluna yakın mı canım,kaça tuttunuz?
yok cnmcm okulum benim sehir merkezinde diil,koyde..O yuzden biz merkezden tuttuk,esimin is yeri de merkezde..600 tl ye tuttuk..Site icinde,spor salonu ve guvenlik var,yuzme havuzlu ve internetli..Binada bizden once 4 ay bekar bi bayan oturmus ilk defa sonra da biz oturucaz nasipse..
insallah cnmcm hafta ici temizlemeye gideriz nasipse o zaman cekerim..Çok güzelmis anlattigin kadariyla canımcım,güle güle oturun inş.fotolarını çekersen bakarız artık:)
insallah cnmcm hafta ici temizlemeye gideriz nasipse o zaman cekerim..
curious hayırlı olsun güle güle taşının artık eivnizee
kizlaaaaaar sonunda evimizi tuttuk...Esimle ikimizin begendigi bi ev oldu..Cok mutluyum..:lepi:Bi de kina gecesi icin mekan baktik,orayi da begendik gibi orayi da tutmayi planliyoruz nasipse..
ulen karga bokunu yemeden hepniiniz siteye girmişsiniz pazar pazar yuh yani:)))))))))))))))))))))))
ellerinde model olmadığı için onların gelmesini bekledik 1 2 tanesini 1 hafta fln srdü.ama modeller ellerinde varsa ertesi gün getirirler.seçtiniz mi?kizlar halılar alındıktan sonra ne kadar surede teslim ediyolar acaba?
hayırlı olsunnnnnnnnn artık gerisi çorap söküğü gibi gelir :)
tesekkur ederim ozzycim,cok sevindim ya..Aslinda gecen gunku baktigimiz evi diil farkli bi evi tuttuk aniden..Ama ikimiz de begendik..ellerinde model olmadığı için onların gelmesini bekledik 1 2 tanesini 1 hafta fln srdü.ama modeller ellerinde varsa ertesi gün getirirler.seçtiniz mi?
miss cim hayırlı uğurlu olsun kadının fendi erkeği yendi desene :))))
halıları biz sipariş verikten 2 gün sonra aldık canım
anladim cnm o zaman bu isle bu hafta ilgilenmem lzm..Hani esyalar yerlesseydi de ona gore ayarlasaydim die dusunmustum..ama unuttum canım yatak odası halılarım firmada da bitmiş dokunmasını bekledik on gün kadar sürmüştü. bence sen siparişini ver herhangi bir aksilik olursa sıkıntı yaşamazsın
bence eşyaları eev yerleştridikten sonra bakabilirsn daha iyi kafanda oturur.2 günde getiriler çok dertlenme