2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kizlaaaaaar sonunda evimizi tuttuk...Esimle ikimizin begendigi bi ev oldu..Cok mutluyum..:lepi:Bi de kina gecesi icin mekan baktik,orayi da begendik gibi orayi da tutmayi planliyoruz nasipse..

Bundan sonrasi cok kolay tatlıcım.okuluna yakın mı canım,kaça tuttunuz?
yok cnmcm okulum benim sehir merkezinde diil,koyde..O yuzden biz merkezden tuttuk,esimin is yeri de merkezde..600 tl ye tuttuk..Site icinde,spor salonu ve guvenlik var,yuzme havuzlu ve internetli..Binada bizden once 4 ay bekar bi bayan oturmus ilk defa sonra da biz oturucaz nasipse..

yok cnmcm okulum benim sehir merkezinde diil,koyde..O yuzden biz merkezden tuttuk,esimin is yeri de merkezde..600 tl ye tuttuk..Site icinde,spor salonu ve guvenlik var,yuzme havuzlu ve internetli..Binada bizden once 4 ay bekar bi bayan oturmus ilk defa sonra da biz oturucaz nasipse..

Çok güzelmis anlattigin kadariyla canımcım,güle güle oturun inş.fotolarını çekersen bakarız artık:)

curious hayırlı olsun güle güle taşının artık eivnizee

jean kulanıcı paneline bak canım

kizlaaaaaar sonunda evimizi tuttuk...Esimle ikimizin begendigi bi ev oldu..Cok mutluyum..:lepi:Bi de kina gecesi icin mekan baktik,orayi da begendik gibi orayi da tutmayi planliyoruz nasipse..

hayırlı olsunnnnnnnnn artık gerisi çorap söküğü gibi gelir :)

ulen karga bokunu yemeden hepniiniz siteye girmişsiniz pazar pazar yuh yani:)))))))))))))))))))))))

he napak uyku tutmadııııııkaydirigubbakcemile5

miss cim hayırlı uğurlu olsun kadının fendi erkeği yendi desene :))))
halıları biz sipariş verikten 2 gün sonra aldık canım

hayırlı olsunnnnnnnnn artık gerisi çorap söküğü gibi gelir :)

ellerinde model olmadığı için onların gelmesini bekledik 1 2 tanesini 1 hafta fln srdü.ama modeller ellerinde varsa ertesi gün getirirler.seçtiniz mi?
tesekkur ederim ozzycim,cok sevindim ya..Aslinda gecen gunku baktigimiz evi diil farkli bi evi tuttuk aniden..Ama ikimiz de begendik..

miss cim hayırlı uğurlu olsun kadının fendi erkeği yendi desene :))))
halıları biz sipariş verikten 2 gün sonra aldık canım

halilari acaba esyalari yerlestirdikten sonra mi alsak diye dusundum kizlar..Henuz karar vermedik,bugun biraz bakabildik ve cogu kapaliydi.

ama unuttum canım yatak odası halılarım firmada da bitmiş dokunmasını bekledik on gün kadar sürmüştü. bence sen siparişini ver herhangi bir aksilik olursa sıkıntı yaşamazsın

ama unuttum canım yatak odası halılarım firmada da bitmiş dokunmasını bekledik on gün kadar sürmüştü. bence sen siparişini ver herhangi bir aksilik olursa sıkıntı yaşamazsın
anladim cnm o zaman bu isle bu hafta ilgilenmem lzm..Hani esyalar yerlesseydi de ona gore ayarlasaydim die dusunmustum..
kina gecesi icin mekan baktik bugun bi de..Nasipse yarin tutucaz kizlar..

Back