- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
Kızlar bir de ne oldu... anlatayım da rahatlayım...
C.tesi gözüm kızardı polikliniğe gitmem gerekti kii 1,5 yıl evvel ameliyat olduğumdan çok önemli bir durumdu... İşyerine de elemanıma haber verdim böle böle diye... 11 gibi işverenim arıyor gelmemişsiniz izin almamışsınız haber vermemişsiniz... Telefonla iş yaptırmaya çalışıyoruz diyo işinizi bitirin gelin dedi... Bende şalterler attı dedim işinize gelmiyorsa çıkartın geldiğimde orada olurmusunuz diyorum sizi ilgilendirmez burada olup olmayacağım diyor... Tamamda dedim görüşelim işte... Nese çıktım geldim karşılıklı konuşmada bişi yok ben sana çık demedim diyor (çık demedi ama çık demekten beter etti) konuştuk ve bugün kararımı söyleyeceğim...
Ama hala sinirim tepemde mesela bugün çalışıyorum resmi tatil olduğu halde bunun için bana ayrı bi ücret vermiyor ama hasta olduğumda gelmiyormuşum sorun oluyor...
Offf offf... Nese artık bi gün mü çalışırım yada 1-2 hafta mı bilmem de bende çıkıyorum artık...
allah allah illa ki kendisinden izin mi alman gerekiyomus,keyfi bi durum diilki ama cnm ya..
ama ani karar verme bence genel olarak memnunsan..