• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

saç rengim şu an sarı biliyorsunuz.ama kendi rengim siyah. bu da koyu kahve olduğu için buna döneyim dedim bakalım nasıl olacak :) sağol canımm

2879.jpg
[/url][/IMG]
2882.jpg
[/url][/IMG]

ben de şu tarz bi topuz istiyorum ama bakınıyorum daha

hannem benim de yok ki facebook um nese inş gelir buralara.ne bilem aklıma geldi sabah sabah birden
İnşallah canım gelir. Ben de soulmate'i merak ediyorum. Onunla görüşüyor musunuz?

kızlar gelin saçımda buna karar verdim renk ve model olarak bu olacak sanırım nasıl sizce? makyaj da bu.
Bence hoş bir model, Sade ama şık. Sana da yakışacağına eminim. Ben hala karar vermiş değilim yaa.

ben de beğeniyorum bu modeliii dilşad cım.kına da olabilir dedim hatta kendş kendime.yakışır sana da
Bence de.

sna yüz tiipine gider saçların da uzun.ben de kına da açık bırakayım dedim böle bişi yaptırabilirm ama düğünde topuz olsun istedim

sna yüz tiipine gider saçların da uzun.ben de kına da açık bırakayım dedim böle bişi yaptırabilirm ama düğünde topuz olsun istedim

Ben de aynen böyle düşünüyorum canımcım. hafif dalgalı ya da bukle bukle henüz karar veremedim ama açık olacak kınada benimkisi. Düğünde de topuz istiyorum.

Kızlar ya size bi sorum olucak şimdi.
Ben doğum kontrol hapına başlıyorum bugün, 25 Eylül'de de nikahım var. Bir gün sonra da balayına gidicez. Bu nedenle benim hapa ara vermemem gerekli, regl olmamak için düğün günü ve balayı haftası.

Birinci kutu bitince ikinci kutuya devam edicem, ama ne kadar devam edicem? Bir hafta mı? O zaman hap düzeni bozulmuş oluyo, ikinci kutudan bir haftalık içip, sonra 1 hafta ara mı vermem gerekli. Yoksa ikinci kutuya hiç ara vermeden, haplar bitene kadar mı devam edicem? Ama o zaman 1 ay regl olmamış oluyorum.

Aynı durumda olanlar ne yapıcaksınız, ya da ben ne yapmalıyım? :))

Ben doğum kontrol hapına başlıyorum bugün, 25 Eylül'de de nikahım var. Bir gün sonra da balayına gidicez. Bu nedenle benim hapa ara vermemem gerekli, regl olmamak için düğün günü ve balayı haftası.

Birinci kutu bitince ikinci kutuya devam edicem, ama ne kadar devam edicem? Bir hafta mı? O zaman hap düzeni bozulmuş oluyo, ikinci kutudan bir haftalık içip, sonra 1 hafta ara mı vermem gerekli. Yoksa ikinci kutuya hiç ara vermeden, haplar bitene kadar mı devam edicem? Ama o zaman 1 ay regl olmamış oluyorum.

canim aynisini gecen ay ben yaptim..tatile gittigimiz icin..
ben ikinci kutuyu bitene kadar aldim..biraz sIkInti oluyo..karnim hafif agridi gelicekmis gibi falan..ama onun haricinde hicbir sIkInti yasamadim..
bence 2ci kutuyuda bitir..

cnm ben de nikahimda ayni seyi yasadim ve soyle yaptim:
1 kutuyu bitirdim,2.kutuya basladim ve adetimin gelmesini dusundugum gun hapi biraktim..3-4 gun sonra regl oldum zaten..simdi de dugunumde regl oluyorum ve ayni seyi uyguluycam..

canim aynisini gecen ay ben yaptim..tatile gittigimiz icin..
ben ikinci kutuyu bitene kadar aldim..biraz sIkInti oluyo..karnim hafif agridi gelicekmis gibi falan..ama onun haricinde hicbir sIkInti yasamadim..
bence 2ci kutuyuda bitir..

Tamam canım o zaman, sorun olmuyosa bende öyle yaparım. Reglin ilk günü başlayın yazıyo yasminin kutusunda, öyle yapıcam bende.

Bu arada beni merak etmişsiniz kızlar, sağolun. İyiyim ben, düzeldi gibi gibi. Aslında çok büyük sorunlar oldu da ailesiyle ilgili, bende artık onlara göre davranıcam. Bir telefon konuşmalarını dinledim, benim hakkımdaki güzel(!) düşüncelerini öğrendim hepsinin. :))

Back