Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım o zaman, sorun olmuyosa bende öyle yaparım. Reglin ilk günü başlayın yazıyo yasminin kutusunda, öyle yapıcam bende.
Bu arada beni merak etmişsiniz kızlar, sağolun. İyiyim ben, düzeldi gibi gibi. Aslında çok büyük sorunlar oldu da ailesiyle ilgili, bende artık onlara göre davranıcam. Bir telefon konuşmalarını dinledim, benim hakkımdaki güzel(!) düşüncelerini öğrendim hepsinin. :))
soulmate cim geldin mi herşey yolunda inşallah:
tam da senden bahsetmiştik bugün.
ya bir hafta kullanıp sora 1 hafta ara verebilirsin.2.kutuyu da bitirebilrisin.ama 1 hafta kullanıp ara ver 1 hafta bence.2 ay adet olamamış olursun yoksa
hadi yaa...ne diyolardi peki cnm..
Valla canım yüzüme gülüyolar her zaman ama arkamdan konuştuklarını biliyodum zaten. Hatta biz ayrılma noktasına geldik o telefon konuşmasından sonra.
Ablası aradı, bende hoparlörü açtırdım zorla. Ablası anlatıyo sürekli, annem şöyle diyo böyle diyo diye. Yani beni aslında istemiyolarmış, inatçı ve saygısızmışım. Halbuki inatçılık bi durum olmadı hiç, onların bahaneleri işte. Benimkini dolduruyolar, taviz verme, kadınlara taviz verilmez, sen erkeksin, senin sözünü geçirmen lazım falan. Daha çok şey varda, neyse işte tekrarlayıp canımı sıkmak istemiyorum. :))
canim benim ya,hepsi gecicek insallah sen kalbini ferah tut..Biliyo musun aileler pek sevmiyo eslerine ogullarinin duskun olmasini ya da oglunu kaybetme kaygisi yasiyolar cogu zaman..Valla canım yüzüme gülüyolar her zaman ama arkamdan konuştuklarını biliyodum zaten. Hatta biz ayrılma noktasına geldik o telefon konuşmasından sonra.
Ablası aradı, bende hoparlörü açtırdım zorla. Ablası anlatıyo sürekli, annem şöyle diyo böyle diyo diye. Yani beni aslında istemiyolarmış, inatçı ve saygısızmışım. Halbuki inatçılık bi durum olmadı hiç, onların bahaneleri işte. Benimkini dolduruyolar, taviz verme, kadınlara taviz verilmez, sen erkeksin, senin sözünü geçirmen lazım falan. Daha çok şey varda, neyse işte tekrarlayıp canımı sıkmak istemiyorum. :))
of ya zaman gecmesin istiyorum ben de,daha hicbi sey yok ortada..:umursamaz:ayy kızlar bu arada benım düğünüme 20 gün kaldı inanamıyorum hala kafamçokkarıştı
ulen karga bokunu yemeden hepniiniz siteye girmişsiniz pazar pazar yuh yani:)))))))))))))))))))))))