2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

soulmate cim geldin mi herşey yolunda inşallah:
tam da senden bahsetmiştik bugün.
ya bir hafta kullanıp sora 1 hafta ara verebilirsin.2.kutuyu da bitirebilrisin.ama 1 hafta kullanıp ara ver 1 hafta bence.2 ay adet olamamış olursun yoksa

Tamam canım o zaman, sorun olmuyosa bende öyle yaparım. Reglin ilk günü başlayın yazıyo yasminin kutusunda, öyle yapıcam bende.

Bu arada beni merak etmişsiniz kızlar, sağolun. İyiyim ben, düzeldi gibi gibi. Aslında çok büyük sorunlar oldu da ailesiyle ilgili, bende artık onlara göre davranıcam. Bir telefon konuşmalarını dinledim, benim hakkımdaki güzel(!) düşüncelerini öğrendim hepsinin. :))

hadi yaa...ne diyolardi peki cnm..

soulmate cim geldin mi herşey yolunda inşallah:
tam da senden bahsetmiştik bugün.
ya bir hafta kullanıp sora 1 hafta ara verebilirsin.2.kutuyu da bitirebilrisin.ama 1 hafta kullanıp ara ver 1 hafta bence.2 ay adet olamamış olursun yoksa

Herşey yolunda sayılır canım işte. :))
Bende öyle düşündüm işte ama, o zaman ben hapları karıştırırım diye düşünüyorum, çünkü ikinci kutudan bir haftalık eksik olucak. O zaman sürekli öyle devam etmem gerekir. Yani 21 hap değil, 28 hap kullanıcam. O zaman diğer kutuda 14 hap kalmış olucak, o 14ü içince 3. kutudan yine devam etmem gerekli. Sürekli bir haftalık eksikmiş gibi gözükücek ve ben karıştırırım diye düşünüyorum.

Ya da bir hafta fazla içtikten sonra, yeni bir kutu alıp düzeni ona göre sağlamam lazım. :)

hadi yaa...ne diyolardi peki cnm..

Valla canım yüzüme gülüyolar her zaman ama arkamdan konuştuklarını biliyodum zaten. Hatta biz ayrılma noktasına geldik o telefon konuşmasından sonra.

Ablası aradı, bende hoparlörü açtırdım zorla. Ablası anlatıyo sürekli, annem şöyle diyo böyle diyo diye. Yani beni aslında istemiyolarmış, inatçı ve saygısızmışım. Halbuki inatçılık bi durum olmadı hiç, onların bahaneleri işte. Benimkini dolduruyolar, taviz verme, kadınlara taviz verilmez, sen erkeksin, senin sözünü geçirmen lazım falan. Daha çok şey varda, neyse işte tekrarlayıp canımı sıkmak istemiyorum. :))

Valla canım yüzüme gülüyolar her zaman ama arkamdan konuştuklarını biliyodum zaten. Hatta biz ayrılma noktasına geldik o telefon konuşmasından sonra.

Ablası aradı, bende hoparlörü açtırdım zorla. Ablası anlatıyo sürekli, annem şöyle diyo böyle diyo diye. Yani beni aslında istemiyolarmış, inatçı ve saygısızmışım. Halbuki inatçılık bi durum olmadı hiç, onların bahaneleri işte. Benimkini dolduruyolar, taviz verme, kadınlara taviz verilmez, sen erkeksin, senin sözünü geçirmen lazım falan. Daha çok şey varda, neyse işte tekrarlayıp canımı sıkmak istemiyorum. :))

hepsi gelir geçer inşallah canım .. Sen takmamaya çalış..Sonuçte evlendikten sonra kapınızı kapattığınızda o evde sadece 2nız olacaksınız..Geri kalan herşey dışarıda olacak..Umarım senı daha fazla üzmezler..

canim benim ya,hepsi gecicek insallah sen kalbini ferah tut..Biliyo musun aileler pek sevmiyo eslerine ogullarinin duskun olmasini ya da oglunu kaybetme kaygisi yasiyolar cogu zaman..

ayy kızlar bu arada benım düğünüme 20 gün kaldı inanamıyorum hala kafamçokkarıştı
of ya zaman gecmesin istiyorum ben de,daha hicbi sey yok ortada..:umursamaz:

ulen karga bokunu yemeden hepniiniz siteye girmişsiniz pazar pazar yuh yani:)))))))))))))))))))))))

Jean meslektaşız seninle :) Düğün ne zaman?Ben bu konuyu buldum selam yazdım bişeyler yazdım biraz sohbet ettim, sonra kaybettim konuyu :))) Aklımda o kadar çok şey varki, neyse buldum sonunda :))

abow bi tane daha mı buldum opuyorumnanaktan memnun oldum canım evet adını daha önce gördüm burda ben daha evlenmiycem canım burda arkadaşlarım var onlarla konuşuyorum senin düğün ne zaman?hazırlıklar nasıl?

Eveeett buldun :)) Düğünüm 26 eylülde canım, hazırlıklar bitti sadece davetiyeler basılacak..Artık beklemedeyim heyecan dorukta :))

Back