- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladim cnm teskurlerimi sunuyorum..benim arçelik her bi haltım :)
anladim cnm,ertelemek istiyorum biraz ama baksana ellerinde olmama ihtimali de var hakkaten..
tamam cnm tesekkur ederim,bakalim napicas...Ayy su evimizi bi temizlesek bi an once de halilara baksam..Ne guzel ya sizler bitirdiniz hazirliklari,darisi basima cnm..canım mesela biz misafir odasına ikş tane 3-65 lik aldık ellerinde bir tane vardı bir tane sipariş verildi. bakarsın ellerinde varsa bekletirsin yoksa sipariş verirsin
ev tutuldu ya gerisi kolay canım biraz yoğun olursunuz ama yetişir bende haftaya sil baştan temizlik yapcam bayram da boş kalacak sadece. çok kirlenmez bizim de eve gitmeye vaktimiz olmaz bayram sonu zaten temelli gitcez :) bol bol kirletiriz aşkımla :)
daha kac kere temizlenir cnm haklisin..senin dugune az kalmis cidden..allah huzurla oturmayi nasip etsin evinizde..
Ben yine erken kalktim..
sen calisiyosun di mi cnm su anda..Ben bosum ama carsamba is basi..aaa ben uyursam olur mu hiç :) ben de burdayım günaydın canm tam 2 haftam var aminn canım hepimize inşallah
benim gibisin cnm o zaman,bi turlu uyuyamiyorum erkenden gozlerim aciliveriyo ya..yok canım evdeyim işten 3 ay önce çıktım ben.
malesef canım kendimi bildim bileli uykuyu sevmem. gözümü bir kere açarsam daha uyuyamam. ama en azından günü yatakta öldürmüyoruz bu yönden iyi
evet canım biz birlikte baktık da noldu :) ben seçtim bu mu bu mu dedim erkekler bunalıyor zaten. hem senin içine siniyor mutlaka eşinin beğendiği. hem onun da istediği oluyor.
sana da gunaydin tatlicim..günaydınnn
günaydın kızlar...
3 gündür yoktum epey bi olmuş okudum...
Miss canım eviniz hayırlı olsun... Artık işin daha kolay herşeyi çarçabuk ayarlarsın...
Ozzy canım evini görmüştüm ama perdeleri gözden kaçırmışım çokk güzel olmuş... Allahım ağız tadıyla oturtturmayı nasip etsin...
Luxxor da Voyage ayarlamış ohhh ohhhh... Bende istiyorum da bakalım fiyatları uygun olursa bütçeye ayarlıyacağız...