2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canım mesela biz misafir odasına ikş tane 3-65 lik aldık ellerinde bir tane vardı bir tane sipariş verildi. bakarsın ellerinde varsa bekletirsin yoksa sipariş verirsin
tamam cnm tesekkur ederim,bakalim napicas...Ayy su evimizi bi temizlesek bi an once de halilara baksam..Ne guzel ya sizler bitirdiniz hazirliklari,darisi basima cnm..

ev tutuldu ya gerisi kolay canım biraz yoğun olursunuz ama yetişir bende haftaya sil baştan temizlik yapcam bayram da boş kalacak sadece. çok kirlenmez bizim de eve gitmeye vaktimiz olmaz bayram sonu zaten temelli gitcez :) bol bol kirletiriz aşkımla :)

ev tutuldu ya gerisi kolay canım biraz yoğun olursunuz ama yetişir bende haftaya sil baştan temizlik yapcam bayram da boş kalacak sadece. çok kirlenmez bizim de eve gitmeye vaktimiz olmaz bayram sonu zaten temelli gitcez :) bol bol kirletiriz aşkımla :)

daha kac kere temizlenir cnm haklisin..senin dugune az kalmis cidden..allah huzurla oturmayi nasip etsin evinizde..
Ben yine erken kalktim..

daha kac kere temizlenir cnm haklisin..senin dugune az kalmis cidden..allah huzurla oturmayi nasip etsin evinizde..
Ben yine erken kalktim..

aaa ben uyursam olur mu hiç :) ben de burdayım günaydın canm tam 2 haftam var aminn canım hepimize inşallah

Son düzenleme:
malesef canım kendimi bildim bileli uykuyu sevmem. gözümü bir kere açarsam daha uyuyamam. ama en azından günü yatakta öldürmüyoruz bu yönden iyi

malesef canım kendimi bildim bileli uykuyu sevmem. gözümü bir kere açarsam daha uyuyamam. ama en azından günü yatakta öldürmüyoruz bu yönden iyi

ben aslinda iyi uyurdum ama su siralar cok iyi uyuyamiyorum cnm ya..Ben de bugun hali bakmayi planliyorum en azindan secenekleri azaltirim esime kolaylik olur..

evet canım biz birlikte baktık da noldu :) ben seçtim bu mu bu mu dedim erkekler bunalıyor zaten. hem senin içine siniyor mutlaka eşinin beğendiği. hem onun da istediği oluyor.

evet canım biz birlikte baktık da noldu :) ben seçtim bu mu bu mu dedim erkekler bunalıyor zaten. hem senin içine siniyor mutlaka eşinin beğendiği. hem onun da istediği oluyor.

evet cnm ya,beraber gidince de pek bisi degismiyo aslinda..Dedigin gibi secenekleri belirlemek ve ona secme hakki tanimak en mantiklisi bence de..a.s

günaydın kızlar...

3 gündür yoktum epey bi olmuş okudum...

Miss canım eviniz hayırlı olsun... Artık işin daha kolay herşeyi çarçabuk ayarlarsın...

Ozzy canım evini görmüştüm ama perdeleri gözden kaçırmışım çokk güzel olmuş... Allahım ağız tadıyla oturtturmayı nasip etsin...

Luxxor da Voyage ayarlamış ohhh ohhhh... Bende istiyorum da bakalım fiyatları uygun olursa bütçeye ayarlıyacağız...

Kızlar bir de ne oldu... anlatayım da rahatlayım...

C.tesi gözüm kızardı polikliniğe gitmem gerekti kii 1,5 yıl evvel ameliyat olduğumdan çok önemli bir durumdu... İşyerine de elemanıma haber verdim böle böle diye... 11 gibi işverenim arıyor gelmemişsiniz izin almamışsınız haber vermemişsiniz... Telefonla iş yaptırmaya çalışıyoruz diyo işinizi bitirin gelin dedi... Bende şalterler attı dedim işinize gelmiyorsa çıkartın geldiğimde orada olurmusunuz diyorum sizi ilgilendirmez burada olup olmayacağım diyor... Tamamda dedim görüşelim işte... Nese çıktım geldim karşılıklı konuşmada bişi yok ben sana çık demedim diyor (çık demedi ama çık demekten beter etti) konuştuk ve bugün kararımı söyleyeceğim...

Ama hala sinirim tepemde mesela bugün çalışıyorum resmi tatil olduğu halde bunun için bana ayrı bi ücret vermiyor ama hasta olduğumda gelmiyormuşum sorun oluyor...

Offf offf... Nese artık bi gün mü çalışırım yada 1-2 hafta mı bilmem de bende çıkıyorum artık...

sana da gunaydin tatlicim..

günaydın kızlar...

3 gündür yoktum epey bi olmuş okudum...

Miss canım eviniz hayırlı olsun... Artık işin daha kolay herşeyi çarçabuk ayarlarsın...

Ozzy canım evini görmüştüm ama perdeleri gözden kaçırmışım çokk güzel olmuş... Allahım ağız tadıyla oturtturmayı nasip etsin...

Luxxor da Voyage ayarlamış ohhh ohhhh... Bende istiyorum da bakalım fiyatları uygun olursa bütçeye ayarlıyacağız...

tesekkur ederim cnmcm,insallah artik yavas yavas hallederim..Ayarlarsiniz cnm insallah biz de voyage grubunda gidiyoruz tatile ama bodruma:hulya: malum antalyadayiz biz zaten..

Back