• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Canım ben alexandrite a gittim geçen hafta çarşamba günü. Bacak paket ve koltuk altım için gidiyorum. Haftaya da kontrol atışı verdiler. 2 -3 aya kadar anca çıkacak dediler. Teyzem de IPL e gidiyor. o lazer değil canım floresan ın kuvvetli olanı ama teyzemde hiç tüy kalmamış. Yalnız o seanslara çook sık gitmişti.

ne güzel canım benimde inşallah öyle olur hiç kalmaz kontrolden sonra 2-3 ay sürüyor canım sean araları

bol eşyaların gelmiş canım hayılı olsun yalnız çizikler varmış umarım sorunsuz bir şekilde halledebilirsiniz. eşyalar için ne kadar fiyat ödediniz ve nerden aldınız?

Saol tatlım tşk ederim.Dimax mobilyadan aldım mobilyalarımı yemek odası,yatak odası, salonum ve oturma odam bir olacak tek bi grup hepsini 11.000 aldım.bakalım inşaalh sorunsuz halledebiliriz.

hoşgeldiiiin :teytey:

hilaalcım nasıl gidiyor neler yaptın şimdiye kadar ,hazırlıklar ne alemde
Canım kusura bakma lütfen o gün yazdım çıktım bir dahada bakmadım..valla araya ramazan giricek diye bizim çoğu işimz haloldu..bi perde ve halılar kaldı beyaz eşyam mobilya alındı bi oturma odasına köşe koltuk alıncak onun dışında hersey tamam:) eşyalarımız daha eve gitmedi ama temmzda gidicek çeyizde ramazandan önce dedik ama bakalım nasıl olucak annemde diyo çeyiz 1 ay beklemez bilemem artık :1rolleyes:

Hoşgeldin hilaalcim..:teytey: çoğalıyoruz gün geçtikçe...Ama benim düğünüm olana kadar hepiniz evli,mutlu,çocuklu başlığı altında yazmaya başlarsınız artık bi ben kalarım burada:tomato:olsun siz çabucak evleninde mürüvvetlerinizi görelim sırada bana gelsin artık alkisalkisalkis son 90 gün saymak istiyorum bende:2:......

hoşbulduk canımm..zaman çok cabuk geciyor gecen sene bu zamanlar babam vermiyordu beni gelmesinler diyodu şimdi evlenmemize az kaldı gec olsun güç olmasın:içelim:

ne güzel canım benimde inşallah öyle olur hiç kalmaz kontrolden sonra 2-3 ay sürüyor canım sean araları

bende gidiyorum lazere alexandir cihazıyla paket bölgeme 3 kez yaptırdım daha sonra başka biyere kayıt oldum bitene kadar kampanyasıyla ama onlarında cihazı IPL miş sonradan öğrendimki bitirmiyormuş şuan paket bölgesi ve bacağa yaptırıyorum aralıkları seans 20 gün kontrol 15 gün 2 kez seansa bi kez kontrole gittim korkuyorum bitmicek ve tekrar geri çıkacak diye gerçi bitene kadar anlaştım ama cihazla ilgili çok yorum okuyunca tedirgin oldum yani..

bende gidiyorum lazere alexandir cihazıyla paket bölgeme 3 kez yaptırdım daha sonra başka biyere kayıt oldum bitene kadar kampanyasıyla ama onlarında cihazı IPL miş sonradan öğrendimki bitirmiyormuş şuan paket bölgesi ve bacağa yaptırıyorum aralıkları seans 20 gün kontrol 15 gün 2 kez seansa bi kez kontrole gittim korkuyorum bitmicek ve tekrar geri çıkacak diye gerçi bitene kadar anlaştım ama cihazla ilgili çok yorum okuyunca tedirgin oldum yani..

Peki canım IPL e seans başı ne kadar ödüyorsn?

aslıhasan geçmişi okuyamadım nişanlının sana sürprizi neymiş?

cumartesi günü yanımda olamayacaktı işyeri pikniği vardı o iptal olmuş
cumartesi yanıma geldi bizde kaldı (o kadar kalmam diye inat eden nişanlım hemde kaydirigubbakcemile3)
sonra annemle planı yapmışlar bende pazar akşamı onlarda kaldım kaydirigubbakcemile3 sabahta öpücüklerle uyandırıldım kaydirigubbakcemile3

Kızlaaar selam herkese. :)) Nasılsınız bakalım? Bugün çok güzel bi haberle uyandırıldım nişanlım tarafından, hala onun etkisindeyim. boshayallersmile Balayına gidicektik biz ama kendi imkanlarımızla tabii ki, sabah nişanlım aradı balayına nereye gitmek istersin dedi, nereyi istiyosan bak dedi bana numarasını ver. 4 kardeşler bunlar, iki ablası bi abisi var. Onlar hediye ediyolarmış balayını bize, soulmate84 baksın istediği yeri seçsin demişler. :))) Bi de fotoğrafçı işini de halletmiş sayılırız, onun içinde görüşmüş. Siz nereye gidiceksiniz balayı için? Tavsiye ettiğiniz yerler varsa bi bakıcam bende kızlar.

Bi de biz 25 Eylül'de evleniyoruz, 26'sında Kpss sınavı varmış ya, benim nişanlım sınava giricek. Böyle de enteresan bi durum olucak bizim için. Sizde de var mı bu durumda olacak? :))

cumartesi günü yanımda olamayacaktı işyeri pikniği vardı o iptal olmuş
cumartesi yanıma geldi bizde kaldı (o kadar kalmam diye inat eden nişanlım hemde kaydirigubbakcemile3)
sonra annemle planı yapmışlar bende pazar akşamı onlarda kaldım kaydirigubbakcemile3 sabahta öpücüklerle uyandırıldım kaydirigubbakcemile3

güzel bir sürpriz olmuş =)

******ALINTI YAPMAYIN CANLARIM , SıLıCEM RESMı*******

Ctesi akşamı bizde kaldı buda o akşamdan... gezmelere dittikk :))

haha artık kucaklardan inmiyorm çok şımark bi geln oldm bn :D

http://urlal.com/dqqf

Son düzenleyen: Moderatör:
güzel bir sürpriz olmuş =)

teşekkür ederim
aslında ben kiracı belki evi boşaltmıştır falan diye bi haber verir diye hayal etmiştim ama tam tersi oldu kiracı çıkmıyo ve düğünümüz ertelendi :gitme: ama yinede güzel bi haftasonuydu herşeye rağmen kaydirigubbakcemile5
bide kayınpederim çalışmıyodu emekliliğine 1,5 yıl var ama iş bulamıyodu o iş bulmuş oda müjdeli haberin içinde kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim
aslında ben kiracı belki evi boşaltmıştır falan diye bi haber verir diye hayal etmiştim ama tam tersi oldu kiracı çıkmıyo ve düğünümüz ertelendi :gitme: ama yinede güzel bi haftasonuydu herşeye rağmen kaydirigubbakcemile5
bide kayınpederim çalışmıyodu emekliliğine 1,5 yıl var ama iş bulamıyodu o iş bulmuş oda müjdeli haberin içinde kaydirigubbakcemile3

sıkma canını. Belki de böylesi daha hayırlı olacak. Siz de hazırlıklarınızı rahat rahat sıkışmadan yaparsınız.

Kızlaaar selam herkese. :)) Nasılsınız bakalım? Bugün çok güzel bi haberle uyandırıldım nişanlım tarafından, hala onun etkisindeyim. boshayallersmile Balayına gidicektik biz ama kendi imkanlarımızla tabii ki, sabah nişanlım aradı balayına nereye gitmek istersin dedi, nereyi istiyosan bak dedi bana numarasını ver. 4 kardeşler bunlar, iki ablası bi abisi var. Onlar hediye ediyolarmış balayını bize, soulmate84 baksın istediği yeri seçsin demişler. :))) Bi de fotoğrafçı işini de halletmiş sayılırız, onun içinde görüşmüş. Siz nereye gidiceksiniz balayı için? Tavsiye ettiğiniz yerler varsa bi bakıcam bende kızlar.

Bi de biz 25 Eylül'de evleniyoruz, 26'sında Kpss sınavı varmış ya, benim nişanlım sınava giricek. Böyle de enteresan bi durum olucak bizim için. Sizde de var mı bu durumda olacak? :))

Canımm yaa çok güzel bi haber gerçekten süperkaydirigubbakcemile2 artık sana balayının tadını doyasıya yaşamak kalıyor. Bizim daha ne yapacağımız belli değil. İnşallah hayırsever bi akrabamız da bisimkini üstlenir eheheh:1:

Back