• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

NektaR ; teşekkür ederim canım.... boshayallersmile

Dilek ; sağol güzelim opuyorumnanaktan

Gul ; canım kullanıslı olması yıkanabılmesı falan hosuma gıttı... sen hem oturma odası hem salon takımı alacakmısın eger ole yapacaksan salon ıcın evet ıstıkbaldekını al oturma odası ıcın rıvayı al ama sadece salon yapacaksan riva evet bız genclerın tarzı ama aıleler pek bıze uymuo :1: pşşşşt stres yokkk..! günün alınmış eşyaların seçiliyor herşeyin yavaş yavaş halloluyor daha ne istiyorsun fıstık bide bize bak kaydirigubbakcemile3

NektaR ; teşekkür ederim canım.... boshayallersmile

Dilek ; sağol güzelim opuyorumnanaktan

Gul ; canım kullanıslı olması yıkanabılmesı falan hosuma gıttı... sen hem oturma odası hem salon takımı alacakmısın eger ole yapacaksan salon ıcın evet ıstıkbaldekını al oturma odası ıcın rıvayı al ama sadece salon yapacaksan riva evet bız genclerın tarzı ama aıleler pek bıze uymuo :1: pşşşşt stres yokkk..! günün alınmış eşyaların seçiliyor herşeyin yavaş yavaş halloluyor daha ne istiyorsun fıstık bide bize bak kaydirigubbakcemile3
evet canım oturma odası için bu eklediklerimden birisi olucak ama salonu kayınvalidem birazdaha cafcaflı istiyor agır olsun bu begendikleriniz çok basit diyor agır olanlarıda ben begenmiyoprum çok kötü gibi geliyor ister istmez stres oluyorum işte sennde inşallh enkısa zamnda tarih belli olur inşallh ama böyle sorunlar yasama:Saruboceq: canım arkadaşım

Gül, tatlım bende istikbalin trend takımını düşünüyordum bence gayet güzel...

Dilek canım senin bahsettiğin şu makyajını yapacak kişinin ankarada çalıştıkları şubeleri varmış herhalde isim vermen mümkün mü? Bende gelinbaşı için anlaştığım kuaförün çalıştığı kişilere güvenemiyorum ve kylon ürünleri kullanmıyorlar eğer bulabilirsem kylon ürünü kullanan birisi ona yaptıracağım...

canım sorun olmayacaksa merkezin ismini söylemem söylerim tabiki ankarada 4 tane merkezleri varmış demetevlerde abidinpaşada bilkentte ve yenimahallede merkezin buradaki ismi af ankaradada aynıymış sadece demetevlerdekinin adı zera canım

evet canım oturma odası için bu eklediklerimden birisi olucak ama salonu kayınvalidem birazdaha cafcaflı istiyor agır olsun bu begendikleriniz çok basit diyor agır olanlarıda ben begenmiyoprum çok kötü gibi geliyor ister istmez stres oluyorum işte sennde inşallh enkısa zamnda tarih belli olur inşallh ama böyle sorunlar yasama:Saruboceq: canım arkadaşım

canım evinde yaşayacak olan sensin bence içine sineni gerçekten istediğini al ama alırken çabuk kirlenmeyecek rahat temizliği rahat kullanışlı olmasına da dikkat et canım

canım, güzelmiş bu
tek hali 580, bundan iki tane alıcaksın birde..tekli koltuk düşünüyomusun?
Fiyatı da gayet uygun oluyor ...
Ama beyazını alma derim, geçen sene evlenen arkadaşım herşeyini beyaz aldı şimdi nasıl pişmann. :))))

yok canım takım olara alıcaz 2 tane 3lü 2tane tekli hepside açılıp yatak olur kullnış açısından çok iyi biz alt siyat üst açık gri yada bej düşünüyoruz beyaz günlük kullanım içim çok uygun olmaz haklısın

ya benimde yemek odam ve yatak odam beyaz ama çok ferah duruyor koltuklarımda sütlü kahve

canım sorun olmayacaksa merkezin ismini söylemem söylerim tabiki ankarada 4 tane merkezleri varmış demetevlerde abidinpaşada bilkentte ve yenimahallede merkezin buradaki ismi af ankaradada aynıymış sadece demetevlerdekinin adı zera canım

sağol güzelim yenimahalleye yakınım zaten canım bakarım artık...

kaynananın değil senin zevkin önemli içinden ne geliyosa onu yap cnm takma kafana.....sağol cnm inşallah belli olur tarihimiz

ben onunla arkadaş olmak istemiyorum ki, sadece ara sıra görüştüğümüzde iyi davransın..
dün erkenden kalktım eve geldim, yolda da ağlamamak için zor tuttum kendimi..
o bize geldiğinde biz nasıl ağırliycağımızı şaşırdık ama..sanki kraliçe geliyor :umursamaz:
her gittiğimde de çocuğuna hediyeler felan götürüyorum
insan etkileniyor :/
ama haklısın, hiç takmiycam onu dünden sonra :delphin:

canım,senin var mı eltin, görümcen?

Çekememezlik var canım :jeyyar:

:: BELLONA :: kızlar sice bu nasıl yemek odasıyla oturma odası agır olsun diye düşünüyoruz yaa bide bunu bakmıştık kuması deri satenmiş normal beyaz sabunla temizliği yapılıyormuş leke tutmaz demişlerdi sizce nasıl

ayy kızlar ya ben hemen ev tutup döşemek istiyorum yaaaa zaten geçen hafta tüm beyaz eşyaları aldım televizyonu falan da aldık, geriye sadece ev tutup mobilyaları halıları ve perdeleri almak kalıyo hayırlısıyla, o işlere geçmek istiyorum artıkkkk

ayy kızlar ya ben hemen ev tutup döşemek istiyorum yaaaa zaten geçen hafta tüm beyaz eşyaları aldım televizyonu falan da aldık, geriye sadece ev tutup mobilyaları halıları ve perdeleri almak kalıyo hayırlısıyla, o işlere geçmek istiyorum artıkkkk

ayy canım benim inşallh en kısa zamnda tutarsınız evinizi çünkü gerçekten çok ugrastırıyor mobilya işleri akannehirakannehir

kızlarr içinizde kpssye girecek olan varmııı????varsa nasıl yaptınız başvuruları sadece internetten yapmak yeterli oluyomu?????**

Back