• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

teşekkür ederim
aslında ben kiracı belki evi boşaltmıştır falan diye bi haber verir diye hayal etmiştim ama tam tersi oldu kiracı çıkmıyo ve düğünümüz ertelendi :gitme: ama yinede güzel bi haftasonuydu herşeye rağmen kaydirigubbakcemile5
bide kayınpederim çalışmıyodu emekliliğine 1,5 yıl var ama iş bulamıyodu o iş bulmuş oda müjdeli haberin içinde kaydirigubbakcemile3

bu arada aslıcım çok tatlı çıkmışsınız fotoda alıntı yapma demişsin diye bundan yazayım dedima.s.

Canımm yaa çok güzel bi haber gerçekten süperkaydirigubbakcemile2 artık sana balayının tadını doyasıya yaşamak kalıyor. Bizim daha ne yapacağımız belli değil. İnşallah hayırsever bi akrabamız da bisimkini üstlenir eheheh:1:

İnşallah canım, bende beklemiyodum böyle bişey süpriz oldu. Çok sevindim. boshayallersmile İnşallah sizde böyle güzel süprizlerle karşılaşırsınız. opuyorumnanaktan

Ama şimdi bana balayı için otel önerileri lazım. :))

ya benimde yemek odam ve yatak odam beyaz ama çok ferah duruyor koltuklarımda sütlü kahve

canım, evet çok ferah ve şık duruyor beyaz..
leke kalıyor ama, özellikle koltukta hiç iyi olmuyor...zamanla oturulan yer böyle matlaşıyor, kirli beyaz oluyor.. :/ ama sen almışsın artık, güle güle kullan canım a.s.

selam kızlar bende eylül geliniyim 18 eylülde nikahım olacak kınam içinde elbise diktircem sizce bu modelin hangi rengi olsun ben tozpembe rengimi yoksa beyaz mı

bence de tozpembe olsun, nikahta gelinlik giyceksen tabi :)

Aslıcım resminiz çok tatlı kaydirigubbakcemile3

Nektr koltukta kullanılan renk kumaşa göre değişmez mi? Şimdi mikrofiber kumaşlarla yapıldığından kumaş üstünde sıvı bile durmuyor yani temziliği çok rahat olabiliyormuş.

İnşallah canım, bende beklemiyodum böyle bişey süpriz oldu. Çok sevindim. boshayallersmile İnşallah sizde böyle güzel süprizlerle karşılaşırsınız. opuyorumnanaktan

Ama şimdi bana balayı için otel önerileri lazım. :))

Canım, balayı konusunda geçen hafta ufak bir araştırma yapmıştım. Nişanlımın bir arkadaşı balayı için wow bodrum resort'a gitmiş ve çok memnun kalmış öve öve bitirememiş öyle olunca bizimkide bi araştırsan demişti. Bende netten yorumlara ve tavsiyelere göre Voyage grubunun daha iyi olduğuna karar verdim. Bir de biz ekim başında evleneceğimiz için hava şartları bakımından antalyayı tercih edelim diyoruz o yüzden Voyage Sorgun olacak gibi. Bodrum o dönemde esintili ve soğuk olabiliyormuş... Bence bir bak istersen hem bu Voyage Sorgun oteli genellikle balayı çiftleri tercih ediyormuş... Biz rezervasyon yaptırmadık daha ama kesin bu otel olacak inşallah.. giden çoğu kişi memnun ve fazla şikayette yok... Aklında bulunsun tatlım...

soulmate84meltem haklı. Geçen sene ben eylül sonlarında bodrumdaydım çok serindi gerçi yerine göre de değişebiliyordu ama yine soğuktu. Bence de Antalya taraflarını tercih etseniz daha iyi olur ya da Kıbrıs filan da düşünebilirsiniz.

bu arada aslıcım çok tatlı çıkmışsınız fotoda alıntı yapma demişsin diye bundan yazayım dedima.s.

çok tşk ediyorum canımmmmmm kaydirigubbakcemile5

can

Aslıcım resminiz çok tatlı kaydirigubbakcemile3

tşkler canım kaydirigubbakcemile3

Sen yine de olumsuz düşünme canım, bi bakarsın bi ev bulup erkenden çıkmış olurlar. Umudunu kesme canım. :))

doğru diyosun cnm ne olacağını allah bilir

Canım, balayı konusunda geçen hafta ufak bir araştırma yapmıştım. Nişanlımın bir arkadaşı balayı için wow bodrum resort'a gitmiş ve çok memnun kalmış öve öve bitirememiş öyle olunca bizimkide bi araştırsan demişti. Bende netten yorumlara ve tavsiyelere göre Voyage grubunun daha iyi olduğuna karar verdim. Bir de biz ekim başında evleneceğimiz için hava şartları bakımından antalyayı tercih edelim diyoruz o yüzden Voyage Sorgun olacak gibi. Bodrum o dönemde esintili ve soğuk olabiliyormuş... Bence bir bak istersen hem bu Voyage Sorgun oteli genellikle balayı çiftleri tercih ediyormuş... Biz rezervasyon yaptırmadık daha ama kesin bu otel olacak inşallah.. giden çoğu kişi memnun ve fazla şikayette yok... Aklında bulunsun tatlım...

Teşekkür ederim canım, bizde Antalya düşünüyoruz hava durumu nedeniyle. Antalya Eylül'de çok çok güzel oluyor. O aylarda bulunduğum için biliyorum, yaz aylarında dışarı çıkmam mümkün değil. Bizde 27 Eylül'de gidip 2 Ekim gibi dönmeyi planlıyoruz. Antalya olucak tercihimiz bizimde, ama otel konusunda hiç bi fikrim yoktu. Gerçi teyzem Antalya'da oturuyo, ondan da yardım alabilirim bu konuda. Tekrar teşekkürler canım. :)))

soulmate84meltem haklı. Geçen sene ben eylül sonlarında bodrumdaydım çok serindi gerçi yerine göre de değişebiliyordu ama yine soğuktu. Bence de Antalya taraflarını tercih etseniz daha iyi olur ya da Kıbrıs filan da düşünebilirsiniz.

Evet canım, bizde o yüzden Antalya'yı tercih edicez. opuyorumnanaktan

Nektr koltukta kullanılan renk kumaşa göre değişmez mi? Şimdi mikrofiber kumaşlarla yapıldığından kumaş üstünde sıvı bile durmuyor yani temziliği çok rahat olabiliyormuş.

canım,biz daha eşya bakmadık, hiiç bilgim yok o konularda
mağaza mağaza gezerek bilgi ve deneyim topliycam inş ilerleyen aylarda
Arkadaşımın şikayetlerini paylaştım ben :)))) onun koltuk kumaşları mikrofiber değilmiştir o zaman, sorucam bi ona :delphin:

Aaa biz de Bodrum düşünüyorduk ama soğuk olabilir doğru hiç aklıma gelmemişti... Antalyada bu dediğin otel 5 yıldızlı mı meltem?

aslıcım çok tatlı çıkmışsınız kayınpederininde yeni işi hayırlı olsun sizde rahat bi nefes alırsınız artık bence siz sizin kıiracıya ev bulmakta yardımcı olun elbirliğiyle huyundan gidip biranönce evden postalayın aslında evin tadilatı yoksa hemen 1ay içinde herşey yerleşir herşey sen yeterki içini ferah tut olumsuz düşünme olmadı bütün gelinler toplanıp senn kiracıya:oklava::oklava::oklava:

canım,biz daha eşya bakmadık, hiiç bilgim yok o konularda
mağaza mağaza gezerek bilgi ve deneyim topliycam inş ilerleyen aylarda
Arkadaşımın şikayetlerini paylaştım ben :)))) onun koltuk kumaşları mikrofiber değilmiştir o zaman, sorucam bi ona :delphin:

Tatlım ben çok gezdim gerçi hala eşyalarımıza karar veremedik karar aşamasındayız artık. Kumaş olarak mikrofiber özellikte teflon içeren kumaşlara sıvı döküldüğünde hemen emmiyor üzerinden bezle silerek alabiiyorsun ya da kalemle üzerine karalama yaptığında sabunlu bezle normal bir yüzey gibi silerek temizleyebiliyorsun.

Teşekkür ederim canım, bizde Antalya düşünüyoruz hava durumu nedeniyle. Antalya Eylül'de çok çok güzel oluyor. O aylarda bulunduğum için biliyorum, yaz aylarında dışarı çıkmam mümkün değil. Bizde 27 Eylül'de gidip 2 Ekim gibi dönmeyi planlıyoruz. Antalya olucak tercihimiz bizimde, ama otel konusunda hiç bi fikrim yoktu. Gerçi teyzem Antalya'da oturuyo, ondan da yardım alabilirim bu konuda. Tekrar teşekkürler canım. :)))

canım hayırlı olsun ne güzel düşünmüşler abileri sevindim senn adına bizde balayına 10 günlügüne marmarise gidicez ordanda birkaçgünlüğüne bodruma düşünüyoruz:teytey:

aslıcım çok tatlı çıkmışsınız kayınpederininde yeni işi hayırlı olsun sizde rahat bi nefes alırsınız artık bence siz sizin kıiracıya ev bulmakta yardımcı olun elbirliğiyle huyundan gidip biranönce evden postalayın aslında evin tadilatı yoksa hemen 1ay içinde herşey yerleşir herşey sen yeterki içini ferah tut olumsuz düşünme olmadı bütün gelinler toplanıp senn kiracıya:oklava::oklava::oklava:

teşekkür ederim canım benim.
canım postalakmak o kadar kolay değilki işte adamın 2011ocak ayına kadar kontratı var o kendi isteğiyle temmuzda çıkmak istediğini söyleyince bizde ona güvenip ekim diye düşündük ama şimdide çıkmıyo.yasal olarakta avukatada danışmış kayınpeder çıkartamıyomuşuz kontrat dolmadan...
hadi dalalım uyuz adama :1:

canım postalakmak o kadar kolay değilki işte adamın 2011ocak ayına kadar kontratı var o kendi isteğiyle temmuzda çıkmak istediğini söyleyince bizde ona güvenip ekim diye düşündük ama şimdide çıkmıyo.yasal olarakta avukatada danışmış kayınpeder çıkartamıyomuşuz kontrat dolmadan...

Evet canım yeni kanunlara göre artık kiracıların bu konuda hakları korunuyor,
ee aslıcım o zaman sen ne zaman evleneceksin 2011 ocak mı ???...:(

canım retroyu bizde salon takımı olarak düşündük inşallah alacağız yakından daha güzel görünüyor gidip bakmanı tavsiye ederim ama biz yemek odası için lizayı beğendik canım. birlikte güzel durur inşallah retroda güzel ama biraz klasik gibi farklı modellere bakabilirsin canım

evet canım klasik ama kayınvalidem ve annem diğer odayı spor ve basit aldıgımız için salonu klasik begenn agır olsun dediler mobilyaları yerinde gidip gördük gözümüze hoş gelenleri sizlerle karasız kaldıklarımı paylaşıp fikirlerinizi alıyorum inşallh aldıktan sonra da işimiz bitdi artık diye paylaşırım bugün bir tane mobilyacı kaldı bakmamız gereken orayada baktıkmı bütün modeller netleşmiş olacak allh nasip ederse:teytey:

tatlım peki kötü olmadan anlaşarak çıkmasını rica edemez misiniz? Malum yasal olarak şuan kiracınız haklı olduğundan anlaşma yoluna gidebilirisiniz bence. Bence bir kiracının kışın eşya taşımasındansa şimdi taşıyıp evini yerleştirmesi daha mantıklıdır.

Back