- 15 Mart 2008
- 833
- 23
- 98
- 42
Dilekcim canım makyajı kaça yapıyorlarmış bu hafta içi gidersem şubelerine önceden bilgim olsun istiyorum...
canım hiçbir bilgim yok ama çarşamba günü randevum var gidince sorarım sana iletirim olurmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dilekcim canım makyajı kaça yapıyorlarmış bu hafta içi gidersem şubelerine önceden bilgim olsun istiyorum...
canım hiçbir bilgim yok ama çarşamba günü randevum var gidince sorarım sana iletirim olurmu
canım bellonanın sayfası açılıyor hangi yemek odası
sağol canım lazer randevum var canım makyaj için kadın izine gidip gelecek sonra başlayacağız denemelere inşallah fotolarını koyarım o zamanOlur canım hem beğenip beğenmediğini de söylersin zemuszemus
Selam kızlar ben geldim hepinize güzel bir hafta diliyorum. Dilek36 lazere randevum var demişsin. Epilasyn amaçlı mı gidiyorsun?
sağol canım lazer randevum var canım makyaj için kadın izine gidip gelecek sonra başlayacağız denemelere inşallah fotolarını koyarım o zaman
hoşgeldin sikencubin evet canım epilasyon için gidiyorum
kızlar 1saat sonra görüşürüz yemege çıkıyorum enişteniz geldikaydirigubbakcemile3
Tatlım ben de lazere başladım ne kadar sredir gidiyorsun tam olarak ne yaptırıyorsun memnun musun??
canım paket bölgesini ve koltukaltını yaptırıyorum 3 seans oldu kasımdan beri gidiyorum geçen 1 seans daha gitmem gerekiyordu ama gidemedim buna rağmen memnunum canım bayağı bir zayıflama oldu tüylerde ben ıpl gidiyorum burada alexsandr yok ama o daha etkiliymiş yorumlardan okuduğum kadarıyla sen memnunmusun senin ne kadar oldu canım
selam kızlar bende eylül geliniyim 18 eylülde nikahım olacak kınam içinde elbise diktircem sizce bu modelin hangi rengi olsun ben tozpembe rengimi yoksa beyaz mı
selam kızlar bende eylül geliniyim 18 eylülde nikahım olacak kınam içinde elbise diktircem sizce bu modelin hangi rengi olsun ben tozpembe rengimi yoksa beyaz mı
Selam tatlım bence renkli diktir beyaz diktirme zaten gelinliğin beyaz oluyor kınada farklı olsun.
tabiki bu resimdeki renk yani toz pembe :lepi:
düğünde zaten beyaz giyeceksin
kınada beyaz olmaması taraftarıyım