• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Selam kızlar ben geldim hepinize güzel bir hafta diliyorum. Dilek36 lazere randevum var demişsin. Epilasyn amaçlı mı gidiyorsun?

canım retroyu bizde salon takımı olarak düşündük inşallah alacağız yakından daha güzel görünüyor gidip bakmanı tavsiye ederim ama biz yemek odası için lizayı beğendik canım. birlikte güzel durur inşallah retroda güzel ama biraz klasik gibi farklı modellere bakabilirsin canım

Tatlım ben de lazere başladım ne kadar sredir gidiyorsun tam olarak ne yaptırıyorsun memnun musun??

canım paket bölgesini ve koltukaltını yaptırıyorum 3 seans oldu kasımdan beri gidiyorum geçen 1 seans daha gitmem gerekiyordu ama gidemedim buna rağmen memnunum canım bayağı bir zayıflama oldu tüylerde ben ıpl gidiyorum burada alexsandr yok ama o daha etkiliymiş yorumlardan okuduğum kadarıyla sen memnunmusun senin ne kadar oldu canım

canım paket bölgesini ve koltukaltını yaptırıyorum 3 seans oldu kasımdan beri gidiyorum geçen 1 seans daha gitmem gerekiyordu ama gidemedim buna rağmen memnunum canım bayağı bir zayıflama oldu tüylerde ben ıpl gidiyorum burada alexsandr yok ama o daha etkiliymiş yorumlardan okuduğum kadarıyla sen memnunmusun senin ne kadar oldu canım

Canım ben alexandrite a gittim geçen hafta çarşamba günü. Bacak paket ve koltuk altım için gidiyorum. Haftaya da kontrol atışı verdiler. 2 -3 aya kadar anca çıkacak dediler. Teyzem de IPL e gidiyor. o lazer değil canım floresan ın kuvvetli olanı ama teyzemde hiç tüy kalmamış. Yalnız o seanslara çook sık gitmişti.

bol eşyaların gelmiş canım hayılı olsun yalnız çizikler varmış umarım sorunsuz bir şekilde halledebilirsiniz. eşyalar için ne kadar fiyat ödediniz ve nerden aldınız?

selam kızlar bende eylül geliniyim 18 eylülde nikahım olacak kınam içinde elbise diktircem sizce bu modelin hangi rengi olsun ben tozpembe rengimi yoksa beyaz mı

Eklentiler

• $372.jpg
    $372.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 21
selam kızlar bende eylül geliniyim 18 eylülde nikahım olacak kınam içinde elbise diktircem sizce bu modelin hangi rengi olsun ben tozpembe rengimi yoksa beyaz mı

Selam tatlım bence renkli diktir beyaz diktirme zaten gelinliğin beyaz oluyor kınada farklı olsun.

Back