Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh ohhh kızlarrr şimdiden başlamışız ya balayına ..:))
canım hayırlı olsun ne güzel düşünmüşler abileri sevindim senn adına bizde balayına 10 günlügüne marmarise gidicez ordanda birkaçgünlüğüne bodruma düşünüyoruz:teytey:
teşekkür ederim canım benim.
canım postalakmak o kadar kolay değilki işte adamın 2011ocak ayına kadar kontratı var o kendi isteğiyle temmuzda çıkmak istediğini söyleyince bizde ona güvenip ekim diye düşündük ama şimdide çıkmıyo.yasal olarakta avukatada danışmış kayınpeder çıkartamıyomuşuz kontrat dolmadan...
hadi dalalım uyuz adama
Tatlım ben çok gezdim gerçi hala eşyalarımıza karar veremedik karar aşamasındayız artık. Kumaş olarak mikrofiber özellikte teflon içeren kumaşlara sıvı döküldüğünde hemen emmiyor üzerinden bezle silerek alabiiyorsun ya da kalemle üzerine karalama yaptığında sabunlu bezle normal bir yüzey gibi silerek temizleyebiliyorsun.
Sağol canım, bi abisi iki ablası var canım. Abisi ve bi ablası Almanya'da yaşıyolar. Seneye de o taraflara gitmeyi düşünüyoruz tatil için kısmetse. :))
tatlım peki kötü olmadan anlaşarak çıkmasını rica edemez misiniz? Malum yasal olarak şuan kiracınız haklı olduğundan anlaşma yoluna gidebilirisiniz bence. Bence bir kiracının kışın eşya taşımasındansa şimdi taşıyıp evini yerleştirmesi daha mantıklıdır.
Aaa biz de Bodrum düşünüyorduk ama soğuk olabilir doğru hiç aklıma gelmemişti... Antalyada bu dediğin otel 5 yıldızlı mı meltem?
kızlar sizin dediğiniz antilop kumaş ben koltuklarımı aldım ve dediğiniz gibi sabunlu bezle temizlenebiliyor çok rahat kullanımı tavsiye ederim.
inşallh imana gelirde çıkar valla ocakta soğukta tasınıcam diye ugracagına şimdi havalar güzelken çıksaya uyuz adam ayyy böyle anlayışsız adamlara sinir oluyorum bizim kirtacıda nisanda falan çıkcam demişti mayıs sonunda çıkmıştı ama çok şükür yine anlayışlı insanmışki hiç sorun çıkarmadı üstelik kendi evi temmuz sonunda bitiyor 2ay önce boşaltı siz rahat rahat tadilatınızı yapın diye çıkıyorum kontrat agustosda bitiyordu komsu bizim söz bikere çıkar senin oğlan benim oğlan gibi elimde büyüdü el gibi kontrat var falan diye birbirimizimi kırcaz ben adada dururum 2ay demiş böyle ii insanlarda var işte
eheheh e her şeyi düşünmüşken onu da düşünelim dimi ama
Bu arada Aslıcım nikah düğün esnasında mı olacaktı sizin yoksa önceden mi olacaktı?
ah ah ne guzel canım bızıde bulsaydı ole bı kıracı keske boshayallersmile
aslıcım bizimkiler evi zaten bu kişiden alımşlar aldıktan sonra boş kalmasın diye kendi evleri bitene kadar kiracı olarak oturmuşlar aile dostu zaten aynı mahallede 15 senedir oturuyorlarmış hatda şimdi avizeleri birkaç parça eşyaları var kolide onları kırılmasın diye almamışlar tadilatı engellmicek yerde duruyordu bende amcayla teyzeyi takılıyorum avize almıcam sizin kileri takıcam gözümgibi baktım onları 2aydır diyorum oda canım saolsun gelinim begendiysen hemen takar giderim diyor eşide öyle sağolsun gerçekten begendiysen kalsın kızım yada aynısında alırım sana diyor çok şeker insanlarvya görmüş geçirmiş aydın insanlar içleri fesat değil keşke öyle anlayışlı olabilse herkez kötülükten ne çıkarki
kızlar nişanlınızla nekadar nişanlanmaya nekadar süre görüştükten sonra karar verdiniz ve nişanla düğün arasında nekar zamn var hepimiz bunu paylaşalım olurmu
ah ah ne guzel canım bızıde bulsaydı ole bı kıracı keske boshayallersmile
canım hıc bellı degıl ya aslında ben dıyorum eger adam boyle cıkmayacaksa kesın 10.10.2010 nıkah olsun 12.12.2010da dugun.. 12.12.2010da guzel bı tarıh ve bızım soz tarıhımız aynı zamanda 12.12.2009 :)
biz zaten akraba olduğumuz için birbirimizi tanıyorduk fakat ilk aramızdaki aşkın kıvılcımlandığını hissettiğimiz tarih .. :asigim: 01.06.2009
daha sonra 12.12.2009 da sözlendik... :asigim:
08.05.2010 nişanlandık... :asigim:
ne zaman evleneceğimiz meçhul mafoldumben
Arkadaşlar bu konuyu yeni gördüm bende eylül 15 de evlencemmm eylülde ne kadar çok düğün varmış böyle yaaa az kaldı heyecen bastı benide.
aslıcım bizimkiler evi zaten bu kişiden alımşlar aldıktan sonra boş kalmasın diye kendi evleri bitene kadar kiracı olarak oturmuşlar aile dostu zaten aynı mahallede 15 senedir oturuyorlarmış hatda şimdi avizeleri birkaç parça eşyaları var kolide onları kırılmasın diye almamışlar tadilatı engellmicek yerde duruyordu bende amcayla teyzeyi takılıyorum avize almıcam sizin kileri takıcam gözümgibi baktım onları 2aydır diyorum oda canım saolsun gelinim begendiysen hemen takar giderim diyor eşide öyle sağolsun gerçekten begendiysen kalsın kızım yada aynısında alırım sana diyor çok şeker insanlarvya görmüş geçirmiş aydın insanlar içleri fesat değil keşke öyle anlayışlı olabilse herkez kötülükten ne çıkarki
kızlar nişanlınızla nekadar nişanlanmaya nekadar süre görüştükten sonra karar verdiniz ve nişanla düğün arasında nekar zamn var hepimiz bunu paylaşalım olurmu
Arkadaşlar bu konuyu yeni gördüm bende eylül 15 de evlencemmm eylülde ne kadar çok düğün varmış böyle yaaa az kaldı heyecen bastı benide.