• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canım hayırlı olsun ne güzel düşünmüşler abileri sevindim senn adına bizde balayına 10 günlügüne marmarise gidicez ordanda birkaçgünlüğüne bodruma düşünüyoruz:teytey:

Sağol canım, bi abisi iki ablası var canım. Abisi ve bi ablası Almanya'da yaşıyolar. Seneye de o taraflara gitmeyi düşünüyoruz tatil için kısmetse. :))

teşekkür ederim canım benim.
canım postalakmak o kadar kolay değilki işte adamın 2011ocak ayına kadar kontratı var o kendi isteğiyle temmuzda çıkmak istediğini söyleyince bizde ona güvenip ekim diye düşündük ama şimdide çıkmıyo.yasal olarakta avukatada danışmış kayınpeder çıkartamıyomuşuz kontrat dolmadan...
hadi dalalım uyuz adama :1:

inşallh imana gelirde çıkar valla ocakta soğukta tasınıcam diye ugracagına şimdi havalar güzelken çıksaya uyuz adam ayyy böyle anlayışsız adamlara sinir oluyorum bizim kirtacıda nisanda falan çıkcam demişti mayıs sonunda çıkmıştı ama çok şükür yine anlayışlı insanmışki hiç sorun çıkarmadı üstelik kendi evi temmuz sonunda bitiyor 2ay önce boşaltı siz rahat rahat tadilatınızı yapın diye çıkıyorum kontrat agustosda bitiyordu komsu bizim söz bikere çıkar senin oğlan benim oğlan gibi elimde büyüdü el gibi kontrat var falan diye birbirimizimi kırcaz ben adada dururum 2ay demiş böyle ii insanlarda var işte

Tatlım ben çok gezdim gerçi hala eşyalarımıza karar veremedik karar aşamasındayız artık. Kumaş olarak mikrofiber özellikte teflon içeren kumaşlara sıvı döküldüğünde hemen emmiyor üzerinden bezle silerek alabiiyorsun ya da kalemle üzerine karalama yaptığında sabunlu bezle normal bir yüzey gibi silerek temizleyebiliyorsun.

kızlar sizin dediğiniz antilop kumaş ben koltuklarımı aldım ve dediğiniz gibi sabunlu bezle temizlenebiliyor çok rahat kullanımı tavsiye ederim.

tatlım peki kötü olmadan anlaşarak çıkmasını rica edemez misiniz? Malum yasal olarak şuan kiracınız haklı olduğundan anlaşma yoluna gidebilirisiniz bence. Bence bir kiracının kışın eşya taşımasındansa şimdi taşıyıp evini yerleştirmesi daha mantıklıdır.

ah be canım kaç kez konuştu kayınpederim gün aldık oğlum evlencek falan diye çıkmayınca çıkmıyo işte bu kadar lanet ya.. ben böyle insan görmedim diyo kayınpederim

Aaa biz de Bodrum düşünüyorduk ama soğuk olabilir doğru hiç aklıma gelmemişti... Antalyada bu dediğin otel 5 yıldızlı mı meltem?

Evet canım 5 yıldızlı bir otel herşey dahil sistemi ile çalışıyor zaten. Gidenler Voyage grubu otellerin hepsinden memnunlar gibi... Ben tur şirketini aradım hem bilgi alayım hem de fiyat öğreneyim diye oradaki elemanda balayı çiftleri için çok iyi bir otel dedi fiyatı da ekim için 145 tl kişibaşı tek gece için indirimli hali...
Belki indirim olabilir diye rezervasyon yaptırmadık ki indirimde olabiliyormuş dönem dönem denk getirmek lazım...

kızlar sizin dediğiniz antilop kumaş ben koltuklarımı aldım ve dediğiniz gibi sabunlu bezle temizlenebiliyor çok rahat kullanımı tavsiye ederim.

evet canım antilop kumas sıvıyı içine emmiyormuş rahatlıkla temizlenebiliyormuş bizde sürekli gezdiğimizden öyle duymustum bakalım bi modele kesin karar versek kuması antilop düşünüyoruz:dance:

inşallh imana gelirde çıkar valla ocakta soğukta tasınıcam diye ugracagına şimdi havalar güzelken çıksaya uyuz adam ayyy böyle anlayışsız adamlara sinir oluyorum bizim kirtacıda nisanda falan çıkcam demişti mayıs sonunda çıkmıştı ama çok şükür yine anlayışlı insanmışki hiç sorun çıkarmadı üstelik kendi evi temmuz sonunda bitiyor 2ay önce boşaltı siz rahat rahat tadilatınızı yapın diye çıkıyorum kontrat agustosda bitiyordu komsu bizim söz bikere çıkar senin oğlan benim oğlan gibi elimde büyüdü el gibi kontrat var falan diye birbirimizimi kırcaz ben adada dururum 2ay demiş böyle ii insanlarda var işte

ah ah ne guzel canım bızıde bulsaydı ole bı kıracı keske boshayallersmile

eheheh e her şeyi düşünmüşken onu da düşünelim dimi ama:1:

Bu arada Aslıcım nikah düğün esnasında mı olacaktı sizin yoksa önceden mi olacaktı?

canım hıc bellı degıl ya aslında ben dıyorum eger adam boyle cıkmayacaksa kesın 10.10.2010 nıkah olsun 12.12.2010da dugun.. 12.12.2010da guzel bı tarıh ve bızım soz tarıhımız aynı zamanda 12.12.2009 :)

kızlar nişanlınızla nekadar nişanlanmaya nekadar süre görüştükten sonra karar verdiniz ve nişanla düğün arasında nekar zamn var hepimiz bunu paylaşalım olurmu

Arkadaşlar bu konuyu yeni gördüm bende eylül 15 de evlencemmm eylülde ne kadar çok düğün varmış böyle yaaa az kaldı heyecen bastı benide.

luxxor tatlım eğer ben yurt içi düşünseydim adam&eve otelini düşünürdüm. Acentalarda balayı oteli olarak geçiyor. Eğer maddi açıdan sizi zorlamazsa orayı düşünebilirisiniz

aslıcım bizimkiler evi zaten bu kişiden alımşlar aldıktan sonra boş kalmasın diye kendi evleri bitene kadar kiracı olarak oturmuşlar aile dostu zaten aynı mahallede 15 senedir oturuyorlarmış hatda şimdi avizeleri birkaç parça eşyaları var kolide onları kırılmasın diye almamışlar tadilatı engellmicek yerde duruyordu bende amcayla teyzeyi takılıyorum avize almıcam sizin kileri takıcam gözümgibi baktım onları 2aydır diyorum oda canım saolsun gelinim begendiysen hemen takar giderim diyor eşide öyle sağolsun gerçekten begendiysen kalsın kızım yada aynısında alırım sana diyor çok şeker insanlarvya görmüş geçirmiş aydın insanlar içleri fesat değil keşke öyle anlayışlı olabilse herkez kötülükten ne çıkarki

kızlar nişanlınızla nekadar nişanlanmaya nekadar süre görüştükten sonra karar verdiniz ve nişanla düğün arasında nekar zamn var hepimiz bunu paylaşalım olurmu

biz zaten akraba olduğumuz için birbirimizi tanıyorduk fakat ilk aramızdaki aşkın kıvılcımlandığını hissettiğimiz tarih .. :asigim: 01.06.2009

daha sonra 12.12.2009 da sözlendik... :asigim:

08.05.2010 nişanlandık... :asigim:

ne zaman evleneceğimiz meçhul mafoldumben

canım hıc bellı degıl ya aslında ben dıyorum eger adam boyle cıkmayacaksa kesın 10.10.2010 nıkah olsun 12.12.2010da dugun.. 12.12.2010da guzel bı tarıh ve bızım soz tarıhımız aynı zamanda 12.12.2009 :)

Canım herşey kader kısmet işte, beklemezsin ama bakarsın ki istediğin olmuş. Bizde normalde 2 sene önce evlenicektik, ama işte sorunlar vs. çıkınca bu seneye kısmet oldu. Neyseki sizinki geç olsa da çok geç olmayacak. :)) Hem dediğim gibi bi bakarsın kiracı ev bulurda çıkar yakın zamanda. :))

Kızlar ben gelinlikçiye gidicem akşama doğru, beğendiğim modeli gösterip fikir falan alıcam bi de fiyat tabii ki. Bakalım gelinlik kaça çıkıcak. boshayallersmile

biz zaten akraba olduğumuz için birbirimizi tanıyorduk fakat ilk aramızdaki aşkın kıvılcımlandığını hissettiğimiz tarih .. :asigim: 01.06.2009

daha sonra 12.12.2009 da sözlendik... :asigim:

08.05.2010 nişanlandık... :asigim:

ne zaman evleneceğimiz meçhul mafoldumben

bizde aralık 02,11,2009da tanıştık ozamn kabul etmedim görüşmeyi := malum kızlar naz yapar hesabı
15 subat 2010da evlenme teklif etdi ki biz sevgilibile değildik
15 martda 2010 ailerle tanıstık
22 nisanda 2010da sözlendik
09,05,2010 da nişanlandık
18,09,2010 evleniyoruz aşkımla :asigim::nazar:

Arkadaşlar bu konuyu yeni gördüm bende eylül 15 de evlencemmm eylülde ne kadar çok düğün varmış böyle yaaa az kaldı heyecen bastı benide.

hoşgeldin canım aramıza eylül ekim gelinlerimiz çok evet banada heyecan ve sitres şimdiden etkilemeye başldı akşamları çogu zamn kabus görmeye başladım

aslıcım bizimkiler evi zaten bu kişiden alımşlar aldıktan sonra boş kalmasın diye kendi evleri bitene kadar kiracı olarak oturmuşlar aile dostu zaten aynı mahallede 15 senedir oturuyorlarmış hatda şimdi avizeleri birkaç parça eşyaları var kolide onları kırılmasın diye almamışlar tadilatı engellmicek yerde duruyordu bende amcayla teyzeyi takılıyorum avize almıcam sizin kileri takıcam gözümgibi baktım onları 2aydır diyorum oda canım saolsun gelinim begendiysen hemen takar giderim diyor eşide öyle sağolsun gerçekten begendiysen kalsın kızım yada aynısında alırım sana diyor çok şeker insanlarvya görmüş geçirmiş aydın insanlar içleri fesat değil keşke öyle anlayışlı olabilse herkez kötülükten ne çıkarki

hmm sızın avantajınız epeydır tanıyo olmanızmıs canım.. ne guzel ıste soylemelerı bıle yeter yanı cok sevndm canm senn adına... evet keske herkes bı nebze anlayıslı olsa...

Biz 2004 6 Haziran'da tanıştık, sürekli ayrılırdık ama bir iki günlük ayrılıklardı, vazgeçemedik birbirimizden. Sonra büyük bi ayrılık yaşadık 1,5 sene olmuştu ilişkimizde. 5 ay sonra falan tekrar barıştık, ama yine görüşüyoduk biz telefonla falan. kaydirigubbakcemile3 İşte o barışmamıza sebep olan olayda evlenme teklifi oldu zaten. Askerliği aradan çıkarayım dedi o zaman, askere gitmeden sözlendik/nişanlandık. Askerden geldi, yüzükleri attık. :))) Sonra bi süre ayrı kaldık, sonra tekrar barıştık, tekrar geldiler yeniden yüzükler alındı falan. Bu olay olalı da 1 sene olmadı sanırım. Yani söz/nişan olalı 4 sene oldu aslında. :kedi:

Hoşgeldin canım, hayırlı olsun senin evliliğinde. opuyorumnanaktan

Back