• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar size bir soru?kınayı nasıl yapacaksnızı?bazı yerlerde erkek ve kız tarafı ayrı yerde yapıp erkek kızın yanına gidiyor bi süre sonra.yani erkek ve kız evi farklı yerde oluyor.bazılar bi yer tutup düğün gibi yapıyor.sizin nası olcak

kızlar size bir soru?kınayı nasıl yapacaksnızı?bazı yerlerde erkek ve kız tarafı ayrı yerde yapıp erkek kızın yanına gidiyor bi süre sonra.yani erkek ve kız evi farklı yerde oluyor.bazılar bi yer tutup düğün gibi yapıyor.sizin nası olcak

biz bi yer tuttuk düğün salonu aslında ama ufak bir yer 200 kişilik falan orada sadece bayanlarla yapacağız garsonları solisti falaln hepsi bayan olacak ortamda çok hoş güzel bişeyler olacakmış gibi geliyor kısmet olursa...

biz bi yer tuttuk düğün salonu aslında ama ufak bir yer 200 kişilik falan orada sadece bayanlarla yapacağız garsonları solisti falaln hepsi bayan olacak ortamda çok hoş güzel bişeyler olacakmış gibi geliyor kısmet olursa...

hımm olur tabi niye güzel olmasın.
ya benim nişanlım tarafında erkek tarafı da kına yaparmış.ben kına düüğn gibi olsun istemiyordum.çüünkü öle sadece bayanlar fln değil baya kalabalık olacak da.acaba diyorum onlar erkek tarafı yapsın kendi kınalarını.ben de kendi evimde çok yakınlarımla mı yapsam?CADIARZU

kızlar bende erkek kadın ayrı yapmıcam çünkü foto,kameraman tutucam büyük ihtimal erkek olacak onlarda zaten gerek de yok böle şeylere kapımın önünü kırmızı tüllerle ve lambalarla süslicem bir de orkestra ohhh miss gibi inşallah hava güzel olur şansıma...:)

kızlar bende erkek kadın ayrı yapmıcam çünkü foto,kameraman tutucam büyük ihtimal erkek olacak onlarda zaten gerek de yok böle şeylere kapımın önünü kırmızı tüllerle ve lambalarla süslicem bir de orkestra ohhh miss gibi inşallah hava güzel olur şansıma...:)

sen de düğün gibi diyorsun yani.offfff iki düğün gibi olyr o da.kafam karıştı erkek niye kına yapar onu bilmiyorum ben de.

Bizde kına için bir yer tutmayı düşünüyoruz... Ama bay bayan karışık olacak sadece bayanlar değil yani...

Tabii daha tutmadık ama aklımızda bi iki yer var görüşecez bakalım...

perimisin hoşgeldin canımmm...çoğalıyoruz gittikçe çoğalıyoruzzzz:teytey:
bizde tam kına gecesi olayını konuştuk dün babamla..Aslında o ayrı ayrı olsun istiyodu,ama ben nişanlımda yanımda olsun istiyorum..Açık bi alanda falan mesela bahçe gibi bi yerde olabilir..En son dün isterseniz birlikte yapın dedi babacım vereliniortak..Muhtemelen birlikte yapıcaz ama Allah izin verirse inşallah...

kuşum kına gecesini düğün gibi düşünme bence oda kızların eğlencesi olarak düşün ya ömründe bir kere olacak doyasıya eğlennn..:)))

işte canım ben tam da öle bişi istiyorum.30-40 çok yakınlarım evde eğlenelim istiyorum.ama nişanlım da diyor ki biz de kına erkeğe de yakıllır.ben de diyorum kız evi erkek evi ayrı olsun o zaman.onun ailesi de diyr ki.biyer tutalım.ben öle kalabalıkta yapmak istemiyorum sadece

tık tık tık kimse yokmuuuu???herkesler gittimiiiiii???:sinifsinif: siz gezin yaa biz çalışırızdelikafadulden

kızlar akşam göz attığımda kimsecikler olmuyor :sinifsinif: gündüz zaman bulamıyorum bazen. bugün çamaşır makinemizi aldık ,yine samsungtan. herkese iyiakşamlarr

Ay hadi bakalim:)cok sevindim senin adina canim darisi basimiza insallah...bizde bi baslasaydik..kaca aldiniz ve hangi model tabiki..gule gule kullan ruzgarcim

kızlar akşam göz attığımda kimsecikler olmuyor :sinifsinif: gündüz zaman bulamıyorum bazen. bugün çamaşır makinemizi aldık ,yine samsungtan. herkese iyiakşamlarr

ruzgar, güle güle kullanın canım :)))

*Damla* kınada giyeceğin elbise çok hoşş, ilk hoşuma giden lacivert olması..abiyede lacivert çok şık, çok asil duruyor..güle güle giy canım

perimsi hoşgeldin canım :))

kına gecesi konusunda bende çok kararsızım :(
biz çok sakin bir sitede oturuyorz, boş bir alan var tüm blokların baktığı..orda yapabiliriz belki hava da müsait olur mu hiç bilmiyorum :s 23 ekimm
2. ihtimal bi arkadaşımın kafesi var, orayı kiralayabiliriz..küçük bir yer ama, acaba sığarmıyız ? Her türlü soru işaretleriyle doluyum yani :/

Bu arada listemiz süperr, gittikçe de çoğalıyoruzz :lepi:

Back