Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar size bir soru?kınayı nasıl yapacaksnızı?bazı yerlerde erkek ve kız tarafı ayrı yerde yapıp erkek kızın yanına gidiyor bi süre sonra.yani erkek ve kız evi farklı yerde oluyor.bazılar bi yer tutup düğün gibi yapıyor.sizin nası olcak
biz bi yer tuttuk düğün salonu aslında ama ufak bir yer 200 kişilik falan orada sadece bayanlarla yapacağız garsonları solisti falaln hepsi bayan olacak ortamda çok hoş güzel bişeyler olacakmış gibi geliyor kısmet olursa...
papatyacım sen nerden aldın ve ne kadara aldın ogrenebılrmym?
Benim düğünüm de 16 ekim kızlar beni de alın aranıza :))
kızlar bende erkek kadın ayrı yapmıcam çünkü foto,kameraman tutucam büyük ihtimal erkek olacak onlarda zaten gerek de yok böle şeylere kapımın önünü kırmızı tüllerle ve lambalarla süslicem bir de orkestra ohhh miss gibi inşallah hava güzel olur şansıma...:)
sen de düğün gibi diyorsun yani.offfff iki düğün gibi olyr o da.kafam karıştı erkek niye kına yapar onu bilmiyorum ben de.
kuşum kına gecesini düğün gibi düşünme bence oda kızların eğlencesi olarak düşün ya ömründe bir kere olacak doyasıya eğlennn..:)))
kızlarr ben çıkıyorum mesai bittti bu arada aşkım mangala çağırdı mangal partisineeeee..:)))
kızlar akşam göz attığımda kimsecikler olmuyor :sinifsinif: gündüz zaman bulamıyorum bazen. bugün çamaşır makinemizi aldık ,yine samsungtan. herkese iyiakşamlarr