• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

anladım canım olsun bu renkte mukemmel durmus ustunde oda 180e almıstı yanlıs hatırlamıyorsam..baska bı arkadasıda yesılını almıstı ondan daha sonra o 260a almıs dusun aynı seyı baska yerden :) bu 180e alan arkadasım gecen bıda sormus kendı aldıgı magazaya 150ye ınmıs :) fatih'te :)

canım pendikte normalde zordum 420di düşün, ben bide pendiğin en lüks mağazasından aldım ve en ucuz ordaydı :1:

Bizde öyle nikah için ayrı tören felan düzenlemeyeceğiz hatta olursa düğün salonuna nikah memurunu çağıracağız. Onun fiyatı da 150-200 arası bişey

ayy henüz yükleyemiomuşum resim 73 mesajım varmış ama az kalmış dimi az daha gevezelik edersem en geç yarına gönderirim umarım fotoları:)

Belediyeler arası farklılık gösteriyo sanırım kızlar..Çankaya belediyesinin bu kadar pahalı olmasına şaşırmamak lazım akannehir 336tl dış nikah dediği düğün salonuna gitmesinden bahsediliyor sanırım.e bide nikah memuru ayrıca para almasın zaten bi zahmet delikafadulden ben 63 tlmi verir sabah nikahımı kıydırırım arkadaş:delphin:

canım pendikte normalde zordum 420di düşün, ben bide pendiğin en lüks mağazasından aldım ve en ucuz ordaydı :1:

damlacım ya göremedim resmi ama çok merak ettim çok da uyguna almışsın bende pendikte oturuyorum merak ettim yahu hangi mağaza olduğunu...bilmiyorumkismile

kızlar ben kaçıyorum... akşam sevgilim gelicek biraz yemek hazırlıyım duş yapayım kendime çeki düzen vereyim.. hazır annemlerde evde yokken romantik bi film bulayım :) ehu ondan sonra yarın onların yazlığına gidicez bi güzel valizimi hazırlıyım :) öpüyorum hepinizi çoomçok

Ayy ne güseeell..Sizi iyi seyirler şimdiden şekerimopuyorumnanaktan
bende akşam evimize gidicem..Eşyalarım gelmiş..Meraktan çatlıyorum.

Biz ayrıca nikaha kimseyi çağırmayı düşünmüyoruz,yani salon gibi bişey değil aslında normal imza atıp eyvallah dicez :1: o zaman ekstra bişeye gerek varmı??
Ayrıca fersoycum şunu biliyorum,salona gelirse nikah memuru 200tl civarında para istiyormuş tabi salonun yerine ve mekana bağlı olarakta fiyat değişiyormuş sanırım...

tatlım nikah için 47 tl ödeniyor ayrıca salonda yaptırma k istiyorsan 100 tl fazla veriyosun diye biliyorum.

Belediyeler arası farklılık gösteriyo sanırım kızlar..Çankaya belediyesinin bu kadar pahalı olmasına şaşırmamak lazım akannehir 336tl dış nikah dediği düğün salonuna gitmesinden bahsediliyor sanırım.e bide nikah memuru ayrıca para almasın zaten bi zahmet delikafadulden ben 63 tlmi verir sabah nikahımı kıydırırım arkadaş:delphin:

Zaten nerede ikamet ediyorsanız oranın belediyesine başvuruosun tatlım

alın kızlar bakalım beğenicekmisiniz ben çok beğenerek aldım, bundan sonrada bindalı giyicem ama onu daha almadık , bindallım kırmızı olucak diye bu rengi aldım nasıl sizce opuyorumnanaktan

3011.jpg
[/url][/IMG]

Aaaaa damlacım benimki ile aynı..bende yaklaşık 1 ay önce aldırdım nişanlıma kuyruğu felan çok güzel..Kilo almayım diye uğraşıyorum tam üstüme oturuyor çünkü..Rengi bilem aynı altınada gümüş renkli ayakkabı almayı düşünüyorum...

bol senin de hayırlı olsun canım. ben çıkmak zorundayım kızlar yarın görüşmek üzere hoşçakalıınsositososito

Back