• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kısssslaaaaaar günaydın...önce bi günaydın diyeyimde size sonra geçmişi okumaya koyulayım barikaydirigubbakcemile2

ayy şimdi anladım kuzucuumm :) ben süt ürünleri okudum ama kendi bölümümden bi yer olur mu bilmiorum :(

valla canım okuyoruz bişi olcaz diye yine elde var sıfır:(( bende bölümümle alakasız bi iş yapıyorum malesef....Evlenincede devam aynen.......Kpss falanda çalışamıyorum,eskiden kariyerdi şimdi koca peşindeyimdelikafadulden

ben de geldim gelincikler nişanlıma yardıma gidiyorum da fazla giremedim ne var ne yok yeni gelişmeler var mı topiğimizdeolumunekankayizsmile

Selam kızlar nasılsınız?:3: tatil günü evde olmak gibisi yok. Annem de şu anda karşımda benim kınamda giyeceği elbiseyi seçmeye çalışıyor. elindeki bi abiyeyi değiştirmiş süslemiş biraz dikiş nakışla onla uğraşıp duruor:) Kadınların derdi ne çok valla erkekler gayet rahatt

Selam kızlar nasılsınız?:3: tatil günü evde olmak gibisi yok. Annem de şu anda karşımda benim kınamda giyeceği elbiseyi seçmeye çalışıyor. elindeki bi abiyeyi değiştirmiş süslemiş biraz dikiş nakışla onla uğraşıp duruor:) Kadınların derdi ne çok valla erkekler gayet rahatt

Evet ya, erkekler bize göre çok daha rahat. Biz bi gelinlik modeli beğenene kadar günler, haftalar geçiyo. Onlar bi takım elbiseyle işi hallediyolar. Ama kızlar erkeklere göre daha kararsız, birazda onun etkisi var işte. kaydirigubbakcemile3

Ben çalışmıyorum bu arada, ben hariç tüm kızlar çalışıyo sanırım. Ben uzun zaman önce bıraktım çalışmayı. bayanssulusmile

Doğru valla kararsızlık konusunda haklısın, bi de bayanlar daha plancı oluyor. benimkine sorsan daha çok var hallederiz diye. Sen her gün rahatsın ne güzel valla, çalışırken çalışmamayı özlüyor insan çalışmayınca da tam tersi demi

Aynen, benimkine de bişey söylüyorum daha zaman var hallederiz diyo. Ben de istiyorum ki halledelim herşeyi hemen, son zamanlar rahat edelim. Çalışma konusunda da ben zaten rahattım, istediğim zaman çalışıp istemediğimde çalışmıyodum. Parası da güzeldi, fuarlarda hosteslik yapıyodum ben canım. kaydirigubbakcemile3

ay kızlar ya benim düğünümde 3 ekimde ve hala gelinlik konusunda kararsızım, bakmıyorum bile ne yapcam hiç bilmiyorum.Şu anda bütün hazırlıklar durdu, tabii burda ekonomik etkenler çok büyük. Sizler ne durumdasınız? Şimdiden gelinlik için hazırlık yapan var mı yani diktirmeye başlayan ya da hazır alacaklar için gezenler falan?

canım diktireceksen işin daha kolay aslında..Bende diktireceğim gelinliğimi internetten model baktım bi kaç tane...Ama daha çok gidip bi yerlerde denemek istiyorum,beğenebileceğim modellerden falan...Anlıcan bizde yavaşız bu konuda..gerçi en sonu ben çekiyorum daha var yani kaydirigubbakcemile2

Ben diktirmeye başlıyorum canım, hatta daha önceden başlıcaktım ama kısmet olmadı. Pazartesi günü kumaş falan seçmeye gidicem. Nikahtan baya bi önce biter benim gelinliğim, çünkü burada olmıcam. O yüzden erkenden bitmesi için uğraşıyorum. :))

ay kızlar ya benim düğünümde 3 ekimde ve hala gelinlik konusunda kararsızım, bakmıyorum bile ne yapcam hiç bilmiyorum.Şu anda bütün hazırlıklar durdu, tabii burda ekonomik etkenler çok büyük. Sizler ne durumdasınız? Şimdiden gelinlik için hazırlık yapan var mı yani diktirmeye başlayan ya da hazır alacaklar için gezenler falan?

Ben çok önceden gelinliğimin modelini beğenip diktirmek için gelinlikçiye 200 tl kapora bile vermiştim.Sonra içime sinmedi B.köyden bir gelinlikçede görüp (henüz hiç giyilmemiş) bittiğim gelinliği kiralamaya karar verdim. Fiyatı pahalı ama yinede vazgeçmedim..O nedenle şimdiye kadar karar vermemiş olman iyi bir bakıma..Ben gibi bir hata yapmazsın işte canım...Benim kiraladığım gelinlikte bir iki değişiklik olacak hafiften dar geldi..Çok şık kumaşı var..Kuyruklu tam istediğim gibim..Hoş diğeri içinde kimse bunu al diye zorlamadı yaa o benim saflığııımmm:sinifsinif: Diğer kadını aradım kaporamı iade edecekti..Abla alkabilirmiyim dedim azarlar gibi şimdi veremem dediii ay bir sinir oldumkiiiiii akannehir
Sanırım ben o kaporayı unutimmm senağlamaSana tavsiyem çok emin olmadan karar verme emii

benim eylülde ama gelinliği ağustos başı bakmayı düşünüyorum.bence diktirmek için bile yeterli bi süre.1 ay.

Back