- 15 Mart 2008
- 833
- 23
- 98
- 42
ayy kızlar çook sıkıldım ben bu kpss işinden.. çalışmaya çalışıyorum ama olmuyo ooff offf üni biteli 7 sene olmuş adapte edemiorum kendimi de
canım aynen bende 6 yıl oldu sıkıldım artıkakannehir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kızlar çook sıkıldım ben bu kpss işinden.. çalışmaya çalışıyorum ama olmuyo ooff offf üni biteli 7 sene olmuş adapte edemiorum kendimi de
kısssslaaaaaar günaydın...önce bi günaydın diyeyimde size sonra geçmişi okumaya koyulayım barikaydirigubbakcemile2
canım bende istanbulun diğer ucundayım kaydirigubbakcemile2 pendikte
ay bi gittim geldim herkesler gitmiş yafuuu
kpssye gircem demiştin ya canım?üniversite sanırım deilmi?o işte hangi bölüm?
ayy şimdi anladım kuzucuumm :) ben süt ürünleri okudum ama kendi bölümümden bi yer olur mu bilmiorum
Selam kızlar nasılsınız? tatil günü evde olmak gibisi yok. Annem de şu anda karşımda benim kınamda giyeceği elbiseyi seçmeye çalışıyor. elindeki bi abiyeyi değiştirmiş süslemiş biraz dikiş nakışla onla uğraşıp duruor:) Kadınların derdi ne çok valla erkekler gayet rahatt
ay kızlar ya benim düğünümde 3 ekimde ve hala gelinlik konusunda kararsızım, bakmıyorum bile ne yapcam hiç bilmiyorum.Şu anda bütün hazırlıklar durdu, tabii burda ekonomik etkenler çok büyük. Sizler ne durumdasınız? Şimdiden gelinlik için hazırlık yapan var mı yani diktirmeye başlayan ya da hazır alacaklar için gezenler falan?