Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nektar cım.açık hava ne güzel olur.inş hava da güzel olur
inş canım..
benim de ilk tercihim , ama ekim sonu
bakalım, pastırma yazı diye bişe vardı dimmi
hangi aylarda oluyordu o kaydirigubbakcemile3
Aaaaa damlacım benimki ile aynı..bende yaklaşık 1 ay önce aldırdım nişanlıma kuyruğu felan çok güzel..Kilo almayım diye uğraşıyorum tam üstüme oturuyor çünkü..Rengi bilem aynı altınada gümüş renkli ayakkabı almayı düşünüyorum...
kızlar kimsecikler yok günaydın ama genede
aaaaaa hadi ya :roflol: bende gri ayakkabı aldım zaten :roflol: canım sen istanbulun neresinde oturuyosun
günaydın kızlar.. dilek'cim papatyacım nasılsınız???
ayy canım nasıl güzel bi heyecandır o öyle :)
çok sevindim canım.. ailen de haklı kuzucum hemen yerleştirme.. tozlanmasın
günaydın kızlar.. dilek'cim papatyacım nasılsınız???
acıcık kaldı kuzum ya... bak daha bizim evimiz yok mobilyamız yook
günaydın canım iyiyim sen nasılsın papatya bende şimdilik senin gibi hafta sonu çalışıyorum ama evlenince ayrılacağım işten inşallah kpss kazanır atanırsam hafta sonlarım olacak :Saruboceq:
Haklısın canım..Üzülme seninde olacak bana dediğin gibi acıcık sabırrr:teselli:
Dilekcim 7 yıldır aynı yerde çalışıyorum. Belli bir konuma gelmişim..O nedenle gitmeyi hiç düşünmedim..Kısmet gerçi herşey..bende Kpss ye gireceğim inş.Bir bayan için özellikle memmur olmak en ideal olan..Bir kere daha girmiştim kazanamadım..Allahım inş. yardımcımız olur:Saruboceq:
Günaydın kıslar nasılsınız?H.sonu çalışmaktan nefret ediyorummmmmmm evlenince ne yapcam ben yaa akşam çıkış 6. Eve gidişim 19:30 bir pazar günü olacak..Benim gibi olanınız var mı?senağlama
Damlacım ben Avcılar da oturuyorum şekerim..Sen nerdesin peki..