• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

alın kızlar bakalım beğenicekmisiniz ben çok beğenerek aldım, bundan sonrada bindalı giyicem ama onu daha almadık , bindallım kırmızı olucak diye bu rengi aldım nasıl sizce opuyorumnanaktan

3011.jpg
[/url][/IMG]

Valla açıkçası nikah konusunda pek bi bilgim yok??yani salonda olunca nasıl oluyo falan tek bildiğim düğün salonundan önce nikah işini halledeceğimiz...bide burda herkes 3 ay önce falan diyince bi tırstımeyvahedigeldismile
Yani luxxor bu konuda çoook bilgisizim..Ama 15 gün önce müracaat yapmış olman içimi rahatlattı..Konu hakkında bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.Yani salonda olunca ne oluyor?Ayrıca para ne kadar veriliyor falan??CADIARZU

Canım, belediyenin salonunda olursa çok uygun fiyatı en yükseği 360 sanırım, ama benimki özel salonda olacak japon vakfının salonunu ayarladık, özellerde pahalı oluyor 1600-2000 arasında kocatepe var özel olarak, acity var bildiklerim. Öncelikle nasıl tercih edersiniz ona göre bilgi vereyim?

damla çok güzel canım çok yakışmışşş, benim de daha dün geldi tadilattan kına abiyem, ama nasıl resim yüklenir bilmiyorum??:( ben de paylaşmak isterim

Canım, belediyenin salonunda olursa çok uygun fiyatı en yükseği 360 sanırım, ama benimki özel salonda olacak japon vakfının salonunu ayarladık, özellerde pahalı oluyor 1600-2000 arasında kocatepe var özel olarak, acity var bildiklerim. Öncelikle nasıl tercih edersiniz ona göre bilgi vereyim?

nasıl ya nikah memurunun düğün yapılacağı salona gelmesimi bu kadar para ? anlamadım

damla çok güzel canım çok yakışmışşş, benim de daha dün geldi tadilattan kına abiyem, ama nasıl resim yüklenir bilmiyorum??:( ben de paylaşmak isterim

canım Hızlı Resim Galeri bu linke gir, orda resim yükle yazıyo ona tıkla, ve elbiseni yükle sonra ordan linkler çıkıyo altta ordaki Forumlar 3 olan yazının altındaki linki buraya kopyala tamamdır :1: hadi senide görek

alın kızlar bakalım beğenicekmisiniz ben çok beğenerek aldım, bundan sonrada bindalı giyicem ama onu daha almadık , bindallım kırmızı olucak diye bu rengi aldım nasıl sizce opuyorumnanaktan

URL]

canım.... muhteşem olmuşsun muh-te-şem...
aynısının hoş bi yeşil tonunu gördüm bide kırmızısı oda çok güzeldi...
ne kadara ve nerden aldın canım
kk da bi arkadaşım var reeldende görüşüyoruz işyerlerimiz çok yakın kkda tanıştık ama öncelikli olarak
onun nişan kıyafetinin aynısıydı bu canım
ÇOK GÜZEL Bİ MODEL
SANADA ÇOK YAKIŞMIŞ

belediyelerin sayfsında var kızlar ücretler.eğer belediyenin salonunda olursa baya ucuz.ama mesela dğüğn olan yerde nikahı yapmak istyorsanız çankaya belediyesi 286 l istiiyor.ama mesela özel nikah salonları istiyorsanız hani düğün yapmayıp direk nikahtan eelencekler mesela atakule ya da sincandaki nikah salonları o zaman ayrıyeten o nikah salonlarını düğün salonu kkiralar gibi kiralıyorsunuz.arkadaşın dediği fiyatlar onlar sanırım

Biz ayrıca nikaha kimseyi çağırmayı düşünmüyoruz,yani salon gibi bişey değil aslında normal imza atıp eyvallah dicez :1: o zaman ekstra bişeye gerek varmı??
Ayrıca fersoycum şunu biliyorum,salona gelirse nikah memuru 200tl civarında para istiyormuş tabi salonun yerine ve mekana bağlı olarakta fiyat değişiyormuş sanırım...

canım.... muhteşem olmuşsun muh-te-şem...
aynısının hoş bi yeşil tonunu gördüm bide kırmızısı oda çok güzeldi...
ne kadara ve nerden aldın canım
kk da bi arkadaşım var reeldende görüşüyoruz işyerlerimiz çok yakın kkda tanıştık ama öncelikli olarak
onun nişan kıyafetinin aynısıydı bu canım
ÇOK GÜZEL Bİ MODEL
SANADA ÇOK YAKIŞMIŞ

teşekkür ederim canım bende yeşilini aradım gözlerimde yeşil daha güzel durur diye ama bulamadım :sinifsinif: ama bunuda çok beğenerek aldım canım, ben pendikte oturuyorum pendikte bi mağazadan aldım 195 tl arkadaşın kaça almış

NıKAH ÜCRETLERı

HAFTA ıÇı TÖRENSıZ ODA ÜCR. (Sabah Nikahı) 63 TL
HAFTA ıÇı SALON ÜCRETı 136 TL
HAFTA ıÇı SALON (Akşam 17:00) 151 TL
HAFTA SONU SALON ÜCRETı 286 TL
HAFTA SONU SALON (Akşam, 17:00 ve Sonrası)
DIŞ NıKAHLAR; 336 TL
ÇANKAYA ıÇı ARAÇ ÜCRETı 286 TL
ÇANKAYA DIŞI ÜCRETı 386 TL

NOT: Nikah memurlarına ayrıca ücret ödenmeyecektir.

ÇANKAYA BELEDıYESı FıYATLAR

teşekkür ederim canım bende yeşilini aradım gözlerimde yeşil daha güzel durur diye ama bulamadım :sinifsinif: ama bunuda çok beğenerek aldım canım, ben pendikte oturuyorum pendikte bi mağazadan aldım 195 tl arkadaşın kaça almış

anladım canım olsun bu renkte mukemmel durmus ustunde oda 180e almıstı yanlıs hatırlamıyorsam..baska bı arkadasıda yesılını almıstı ondan daha sonra o 260a almıs dusun aynı seyı baska yerden :) bu 180e alan arkadasım gecen bıda sormus kendı aldıgı magazaya 150ye ınmıs :) fatih'te :)

Back