2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Sağol tatlım. Duvar kağıtları çok hoşuma gidiyor ama şu an istediklerimiz çok pahalıya gelir. Bir de bu masrafı çıkaramam. O yüzden ya koyu bir düz renk ya da simli boya düşünüyorum.Burdaki bir başlıkta birkaç kişi evine uygulamış sonuç güzel durdu diye yazmışlar. Sen duydun mu? kullanan gördün mü? .

kırmızı çok güzelmiş canım ben de onun mor rengini olanını almayı düşünüyorum.

kanatsız _angel t.ederim canım fikirler gerçekten çok değişiyor birde evin şekline göre de değişmek zorunda kalıyor bizde tv ünitesi düşündük ama bizim eve uygunolmadı pencereler var bir duvar boş ordada güneş direk o odaya geldiği için tv izlenmez sürekli perdeyi kapalı tutmam lazım onun için alamadık çok sinir olmuştum ama inşallh ilerde diğer odaya alabilirsek bir tane daha alıcaz şimdi çok masraf yapmak istemedik inşallh sende böyle sorunla karşılasmazsında istediğin gibi esyalerını alabilirsin

bak canım duvar kağıdı aslında bir duvar falan olunca çok pahalıya gelmez.biz de yapacaktık sora başka sebeple vazgeçtik.ama bir duvarı ya da iki duvar l şeklinde koyu renge boyayabilirsiniz.mesela koyu gri.füme.
diğer iki duvarı da beyaz yaparsınız.

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım allh güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

kizlar eylul gelini olarak nikahim kıyıldı ve artik evliyim..resimleri de yukledim bakmak isteyenler buraya bakabilir..
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/374612-miss_curiousun-nikah-resimleri.html

Canımm çooooook güzel olmuşsun maşallah! Allah mutlu etsin artık resmen evli bir çiftsiniz hayırlı uğurlu olsunkaydirigubbakcemile5

Canım, bi kaç sene önce çıktı bu fırınlar. Üstü mikrodalga, altı fırın. Kullanışlı bişey, anneannemlere almıştık biz. Normal fırın boyutunda, ikiye bölünmüş. :))

luxxor bizim iş yerinde kullandığımız fırında hem mikrodalga hemde fırın özelliği var arçeliğin yemek falan yapılıyor güzel fakat pasta börek için pek uygun değil istersen incele arçelikte

Hımm sağolun kızlar. Ama eğer fırın bölümü kek börek filan güzel yapmıyorsa bi anlamı olmaz boş yere almayayım. Şimdi satıcıya gitsen ooo hepini şahane yapıyor der eve gelip kullanırsın geri de veremezsin. En iyisi kullananların tavsiyesi. İkisini ayrı ayrı alayım en iyisi benbilmiyorumkismile

Kızlar beğendiğim diğer davetiye buydu, bi de buna bakın bakalım. :uhm:

tatlım bence de ilk davetiyen daha güzeldi, ama yine senin beğenmen önemli tabi

Tatlım hayırlı uğurlu olsun. Yoğun ama güzel geçmiş anladığım kadarıyla Allah bir yastıkta kocatsın onları da inşallahopuyorumnanaktan

Tekstil ürünleri al al doymuyor insan renkleri cıvıl cıvıl insanın aldıkça alası geliyor...

Kızlar hepinizin yeni eşyalarınız hayırlı olsun, resimlerini görebildiklerim hepsi gayet hoş ve zevkli şeyler. Ben de tencere takımımı paylaşacağım birazdan.

luxxor cum ben de o stickerlardan düşünüyorum yatak odasına tam yatağın üstüne.gerçekten çok güzeller.

ışte benim tencere setim de bu kızlar düdüklüsü çaydanlığı hepsi içinde rengi de bu nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…