• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bizde ekim 3 te evleneceğiz inşallah
imam nikahını düğün gününe sıkıştırmak istemiyorum
düğünümüzün ne zaman olacağını bilen çevreden bir imama 3-4 gün öncesi kıdırmayı düşünüyorum ben kızlar
hala yatak odası almadım siz aldınızmı çok pahalı ya başlık ve yatak eklenince fiyat uçuyo
bayada sıkıştım
siz yatak odasını ne yaptınız ne kadara aldınız
ben ipekten ve mondiden beğendim beyazlı başlık ve yatak hariç 2,500 civarında

iyiyim canım ya sen nasılsın?

geçen hafta içi köşe takımı+yatak odası+yemek masası+sandalye aldık geçen haftada evimizi temizledik bu hafta sonu beyaz eşyalarımız geliyor köşe takımımız geliyor daha çok işimiz var yavaş yavaş hallediyoruz köşe takımı yatak odam ve yemek masamı göstereyim

senin hazırlıklar ne alemde

çok güzel canım iyi günlerde kulan allh gülegüle oturmayı nasip etsin :Saruboceq: benimde ev boyanıyor eşyalarımızı aldık hatda dün resimlerini ekledim boya işi biitdikten sonrada yerleştiricez artık beyaz eşyalarımda hazır zaten yavaş yavaş hallediyoruz bizde daha sonra panik yapmıyalım dimi

canım resmi nikah olmadan imam nikahı kıyılmıyor diye biliyorum yasaklanmış artık bizim büyük bi ihtimalle resmi nikahımız salonda olucak gecede imam nikahı olcak akannehirakannehir düşünsenize imam eşliğinde eve gircez:1::1:

hımmm ya canım ben önceden kıyılmasını istiyorum bizim nikah sonra yemek olacak eve geldiğimde birde bu işle uğraşmak istemiyorum çünkü geçen kuzeniminde düğünden sonra olmuş eve geldiğinde hoca nikah kıymış lokum ve şerbet dağıtılmış evde bir sürü insan herkes gittikten sonra kız bir sürü bılaşık yıkamış ben o gece bunlarla uğraşmak istemiyorum ama yapacak bir şey yok yasaklanmış diyorsun

çok güzel canım iyi günlerde kulan allh gülegüle oturmayı nasip etsin :Saruboceq: benimde ev boyanıyor eşyalarımızı aldık hatda dün resimlerini ekledim boya işi biitdikten sonrada yerleştiricez artık beyaz eşyalarımda hazır zaten yavaş yavaş hallediyoruz bizde daha sonra panik yapmıyalım dimi

sağol canım amin inşallah hepimiz aldıklarımızı güle güle kullanırız sende çok şey halletmişsin aldıkların hayırlı uğurlu olsun
canım senin düğün ne zaman

bizde ekim 3 te evleneceğiz inşallah
imam nikahını düğün gününe sıkıştırmak istemiyorum
düğünümüzün ne zaman olacağını bilen çevreden bir imama 3-4 gün öncesi kıdırmayı düşünüyorum ben kızlar
hala yatak odası almadım siz aldınızmı çok pahalı ya başlık ve yatak eklenince fiyat uçuyo
bayada sıkıştım
siz yatak odasını ne yaptınız ne kadara aldınız
ben ipekten ve mondiden beğendim beyazlı başlık ve yatak hariç 2,500 civarında

hakılısın canım benimde 18 eylül bulabilirsem imam önceden yaptıralım yoksa hocayla beraber eve girmek istemiyorum koşimle beraber girmek daha güzel yatak odası takımını biz canımhttp://www.dijimecmua.com/mobilyam/648/index/876601_rendi-mobilya-inegol/ biz bu marka aldık hatda bu modeli aldık yatağı bazası içinde 4 bin canım gerçekten mobilya fiyatları çok pahalı

sağol canım amin inşallah hepimiz aldıklarımızı güle güle kullanırız sende çok şey halletmişsin aldıkların hayırlı uğurlu olsun
canım senin düğün ne zaman

amin canım evet baya halletdik.ramazanda sıkışmak istemiyoruz canımda onun için hızlı davranıyoruz 17 eylül kınam var 18 eylül düğün:nazar::teytey:

amin canım evet baya halletdik.ramazanda sıkışmak istemiyoruz canımda onun için hızlı davranıyoruz 17 eylül kınam var 18 eylül düğün:nazar::teytey:

bizde ramazanda sıkışmak istemiyoruz benim kınamda 16 eylül 18 eylüldede nikahım aynı gün gelin oluyoruz rabbim mutlu etsin hepimizi amin

bizde ramazanda sıkışmak istemiyoruz benim kınamda 16 eylül 18 eylüldede nikahım aynı gün gelin oluyoruz rabbim mutlu etsin hepimizi amin

evet canım 18 eylülde gelinlerimiz çok var amin herkese allh mesut etsin :Saruboceq:allh nazarlardan korusun:nazar:

iyi oldu bu imam nikahı konusunun açılması hiç aklımda yoktu. bizimkiler de ayarlasın şimdiden.
daha ev kiralamadığımız için mobilyalara da bakamıyoruz haliyle. haftaya cumartesi nişanımız var. ondan sonra ev bakıp ağustos gibi eşyalarımızı yerleştirmeyi düşünüyoruz.

iyi oldu bu imam nikahı konusunun açılması hiç aklımda yoktu. bizimkiler de ayarlasın şimdiden.
daha ev kiralamadığımız için mobilyalara da bakamıyoruz haliyle. haftaya cumartesi nişanımız var. ondan sonra ev bakıp ağustos gibi eşyalarımızı yerleştirmeyi düşünüyoruz.

canım nişanlın aydınlımı

bunu bende çok sevindim hemen akşam konuşcam önceden yaptıralım ya gecenin bi yarısına kadar hocayımı tutcaz salonda tanıdık biri vardır mutlaka öneden yaptıralım

önceden yapılması daha iyi aradan çıkmış oluyor canım düğün günü birde onu düşünmek zorunda kalmazsın

Back