2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kizlar eylul gelini olarak nikahim kıyıldı ve artik evliyim..resimleri de yukledim bakmak isteyenler buraya bakabilir..
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/374612-miss_curiousun-nikah-resimleri.html[/QUOTE

canım çok güzel olmuşsun nikahında maşallah diyeyim davetlimi oldu nikah yoksa davetsiz mi oldu ben de nikah için elbise alim dedim ama beyaz aradım istediim gibi bulamadım o yüzden etek kısmı siyah göğüs kısmı beyaz saten mini bi elbise aldım olurmu acaba yaa CADIARZU
neden olmasın canım eminim çok yakışır

gülcüm yaaaa böle içim daralıyor benim birick nişanlımı :) arıyorum o da çalıştığı için meşgule atıp duruyor ben de iyice sinir oldum.öle daha da içime sıkıntı girdiç.nefret ediyorum meşgule atılmasından.msj attım ona bile yazamadı cvp.işim var dedi kapadı.evdeyim ya ilgilenmiyor ya onun işi var ya ona sinir oldum

ben de aynı dertten muzdariptim sabah canım üzülme. arıyorum açmıyor ya da meşgule atıyor sürekli. ben de aramamaya kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum. onlara da hak vermek lazım diye düşünüyorum. sabahın dokuzundan beri burdayım o yüzden böyle ufak şeylerle sıkma canını derim ben kaydirigubbakcemile5

kizlar eylul gelini olarak nikahim kıyıldı ve artik evliyim..resimleri de yukledim bakmak isteyenler buraya bakabilir..
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/374612-miss_curiousun-nikah-resimleri.html[/QUOTE

canım çok güzel olmuşsun nikahında maşallah diyeyim davetlimi oldu nikah yoksa davetsiz mi oldu ben de nikah için elbise alim dedim ama beyaz aradım istediim gibi bulamadım o yüzden etek kısmı siyah göğüs kısmı beyaz saten mini bi elbise aldım olurmu acaba yaa CADIARZU

olur canim hemde pek güzel olur hihoyyyt
ya benim bi sorum olacak..davetli olup olmayacagini önceden mi belirtiyorsun??
yani bizde 15 kisi olcaz..bunu önceden belirtmeli mi??eyvahedigeldismile

Evet canım üstüne yorganını kapatıyorsun işlem tamam =) Bu hafta yatak odamın mobilyalarını halledebilirsem bir tane de misafirlerim geldiğinde( ve ilk zamanlarda) örtmek için daha gösterişli bir örtü alacam. Ama ben kendimi biliyorum daha çok pike ve uyku seti kullanırım

hakılısın canım ilk zamnlarda gösterişli kullanılıyorda sonraları insan onu hergün ayarlamaktan sıkılır yaa valla bende pike takımı yada uyku seti kullanırım bide günlükde kullanabilecegim yatak örtüsü falanda aldım onlarıda kullanırım ben evitadan ve brilantdan aldım herşeyimi tacdan sadece birtane nevresim takımım var

perikızı canım nikah başvurusu yaparken soruolar davetlimi deilmi die davetsiz dedik biz 45 tl aldılar hafta içi olucak bir de zaten adam bize 5-10 kişi getirebilirsiniz ailenizden dedi öle olucak bizimkisi

gülcüm yaaaa böle içim daralıyor benim birick nişanlımı :) arıyorum o da çalıştığı için meşgule atıp duruyor ben de iyice sinir oldum.öle daha da içime sıkıntı girdiç.nefret ediyorum meşgule atılmasından.msj attım ona bile yazamadı cvp.işim var dedi kapadı.evdeyim ya ilgilenmiyor ya onun işi var ya ona sinir oldum

ben de aynı dertten muzdariptim sabah canım üzülme. arıyorum açmıyor ya da meşgule atıyor sürekli. ben de aramamaya kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum. onlara da hak vermek lazım diye düşünüyorum. sabahın dokuzundan beri burdayım o yüzden böyle ufak şeylerle sıkma canını derim ben kaydirigubbakcemile5

canim benim..simdi onu düsünmemem gerek baska seyler düsüneyim..dedigin anda ipler kopuyo ve sürekli onu düsünmeye basliyorsun kaydirigubbakcemile3
yani bende öyle..o yüzden düsünmemem lazim deme hic cikmaz aklindan..akannehir
o huy bendede var ve cok kötü..bazen is yerinde deli ediyorum nisanlimi eyvahedigeldismile

kızlar bugün nişanlılarımızı dert etmeye bırakalım kendimizle ilgilenelim kafanıza takmayın bizim işimiz yok diye onlarıda sıkmamıza gerek yok dimi bosuna kendinizide onlarıda üzmeyin

perikızı canım nikah başvurusu yaparken soruolar davetlimi deilmi die davetsiz dedik biz 45 tl aldılar hafta içi olucak bir de zaten adam bize 5-10 kişi getirebilirsiniz ailenizden dedi öle olucak bizimkisi

hmm tskler canim..
bizim islemleri nisanlim bitirdi tarihi o aldi..o konuyu napti acabaaa arayip sormak lazim sempatiksalakcinni

Kızlar dün salonumun mobillyalarını ve koltuklarını aldık. Evimizde tadilat olduğu için duvarda renk seçmem gerekiyor. Sizce beyaz koltuk(metal ayaklı) ve ceviz rengi masa konsola (onlar da metal ayaklı) nasıl bir duvar rengi gider? Perdemi ve halılarımı ona uygun bakacam da. Bu arada kapılarımız beyaz

evet canım takmamak lazım ama keşke demekle olsa da az takığım ben :Dkaydirigubbakcemile

sanada tatlimolumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan

ozzy_mim canım ne bileyim olur aslında da karalar bağlamış gibi olmak istemiyorum ne bilim bilemedim ki yaa şimdi
ama üstü beyazmış olur olur

canim benim..simdi onu düsünmemem gerek baska seyler düsüneyim..dedigin anda ipler kopuyo ve sürekli onu düsünmeye basliyorsun kaydirigubbakcemile3
yani bende öyle..o yüzden düsünmemem lazim deme hic cikmaz aklindan..akannehir
o huy bendede var ve cok kötü..bazen is yerinde deli ediyorum nisanlimi eyvahedigeldismile
aynen öle şeker.sürekli kafamda.halbuki 2 dk konuşsak gececek biliyorum ama o da inat ben de:teytey:

bizim büyük bi ihtimalle salonda olucak aslında kimse bu konuyla ilgili konuşmuyor biz konuşmaya kalksakta bakarız bi ozamn gelsin diyorlar başvuru falan yapmadık araştırmadıkta akannehir

Kızlar dün salonumun mobillyalarını ve koltuklarını aldık. Evimizde tadilat olduğu için duvarda renk seçmem gerekiyor. Sizce beyaz koltuk(metal ayaklı) ve ceviz rengi masa konsola (onlar da metal ayaklı) nasıl bir duvar rengi gider? Perdemi ve halılarımı ona uygun bakacam da. Bu arada kapılarımız beyaz

her renk gider cnm aslında ama.koltukların beyaz olduğu için koltuğun olduğu duvara daha koyu renk düşünebilrisin ya da o duvara grli fümeli bi duvar kağıdı yapabilrisin.
diğer duvarlarda açık renk olabilir masanın olduğu duvarları mesela

alla alla millet nereye gitti kızlar nasıl bu saç aksesuarı

husniyemodakrem4.jpg

çok hoşmuş bende bu tarz istiyom taç ta istiyom bakalım :)

Rendi Mobilya - negl kızlar yatak oda takımım ve yemek odası takımım sizce nasıl

Futon Riva Kanepe | Gelin Mağazaları bu kanepenin oturma grubunu aldık 2tane 3lü 2tane tekli bitanede pufu var oturma odamızda bu şekilde

hepsi hoş güle güle kullan :)

Mobilyam - dijimecmua aa benim begendiğim koltuk da varmıs gül senin paylaştıgın linkte bu siyahlı minderlerı krem kahve begenmiştim ben klasık tarzdda salonu spor istemıyorum ben
benım de üç ay kaldı 2 ekimde ay söylerken bile içim bi hos oluyokaydirigubbakcemile3ama ben sonlara kalmak istemiyorum benim nişanlımın pastanesi var ramazanı hiç saymıyorum işlerin yogunlugundan cıkamayız bi yerlere onun için aceleye gelmeden birer birer halledelım istiyorum

buda güselmiş :)

Gul takımlarına bayıldım ,güle güle kullan inşallah.Biz de bugünlerde karar verip alcaz mobilyalarımızı :)

bu koltuk takımını beğendim şimdilik, ne dersiniz..ama ortadaki sehpa yerine daha uygun deri bir orta sehpası alabiliriz.O biraz bozmuş havasını sanki

Ladin Mobilya ''BESTE'' isimli takım

harika şeyler valla :)

kızlar ben oturma odama ve salonuma bu koltukları alıcam bakın

51953755.jpg

bu salon için

633380940194771250185x8.jpg

bu da oturma odası için

salona bir de bambu tarzı renkten masa ile tv ünitesi alıcaz o kadar

çok güzelmiş iyi günlerde kullan ::))))))

ıyi geceler canım, ama ben gelene kadar gitmişsin sen. Yarın görüşürüz artık ne yapalım. opuyorumnanaktan

Kızlar beğendiğim diğer davetiye buydu, bi de buna bakın bakalım. :uhm:

i739206_50603.jpg

günaydin eylül / ekim gelinleri :) seçtiğiniz eşyalar süper güsel günlerde kullanın bende tv ünitesi düşünüyorum ve köşe ama daha çok var yeni bişe gördükçe fikirlerim değişiyo ekime kadar çok değişir gibi gelio kaydirigubbakcemile2

soulmate84 ben bunu beğendim :1rolleyes:ama genede senin beğenmem önemli :kedi:

Son düzenleme:
evet canım takmamak lazım ama keşke demekle olsa da az takığım ben :Dkaydirigubbakcemile

opuyorumnanaktan

anladım canım ama inada binince de sen üzülüyorsun sonra da ufak tartışmalar başlıyor. uzuyor iki tarafın da canı sıkılıyor. hadi gel kafanı dağıtacak bişilerden konuşalım.

opuyorumnanaktan

anladım canım ama inada binince de sen üzülüyorsun sonra da ufak tartışmalar başlıyor. uzuyor iki tarafın da canı sıkılıyor. hadi gel kafanı dağıtacak bişilerden konuşalım.

kafamı kpss dağıtıyor dağıtıp geçiyor sempatiksalakcinni heheheheeeee
şu kpss de geçse bi.çok çalışmıyorum ama düğünle ilgili şeyleri yapmamı egelliyor..yani kafamı meşgul ediyor

Back