• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

her renk gider cnm aslında ama.koltukların beyaz olduğu için koltuğun olduğu duvara daha koyu renk düşünebilrisin ya da o duvara grli fümeli bi duvar kağıdı yapabilrisin.
diğer duvarlarda açık renk olabilir masanın olduğu duvarları mesela

Sağol tatlım. Duvar kağıtları çok hoşuma gidiyor ama şu an istediklerimiz çok pahalıya gelir. Bir de bu masrafı çıkaramam. O yüzden ya koyu bir düz renk ya da simli boya düşünüyorum.Burdaki bir başlıkta birkaç kişi evine uygulamış sonuç güzel durdu diye yazmışlar. Sen duydun mu? kullanan gördün mü? .

günaydin eylül / ekim gelinleri :) seçtiğiniz eşyalar süper güsel günlerde kullanın bende tv ünitesi düşünüyorum ve köşe ama daha çok var yeni bişe gördükçe fikirlerim değişiyo ekime kadar çok değişir gibi gelio kaydirigubbakcemile2

soulmate84 ben bunu beğendim :1rolleyes:ama genede senin beğenmem önemli :kedi:

kırmızı çok güzelmiş canım ben de onun mor rengini olanını almayı düşünüyorum.

kanatsız _angel t.ederim canım fikirler gerçekten çok değişiyor birde evin şekline göre de değişmek zorunda kalıyor bizde tv ünitesi düşündük ama bizim eve uygunolmadı pencereler var bir duvar boş ordada güneş direk o odaya geldiği için tv izlenmez sürekli perdeyi kapalı tutmam lazım onun için alamadık çok sinir olmuştum ama inşallh ilerde diğer odaya alabilirsek bir tane daha alıcaz şimdi çok masraf yapmak istemedik inşallh sende böyle sorunla karşılasmazsında istediğin gibi esyalerını alabilirsin

Sağol tatlım. Duvar kağıtları çok hoşuma gidiyor ama şu an istediklerimiz çok pahalıya gelir. Bir de bu masrafı çıkaramam. O yüzden ya koyu bir düz renk ya da simli boya düşünüyorum.Burdaki bir başlıkta birkaç kişi evine uygulamış sonuç güzel durdu diye yazmışlar. Sen duydun mu? kullanan gördün mü? .

bak canım duvar kağıdı aslında bir duvar falan olunca çok pahalıya gelmez.biz de yapacaktık sora başka sebeple vazgeçtik.ama bir duvarı ya da iki duvar l şeklinde koyu renge boyayabilirsiniz.mesela koyu gri.füme.
diğer iki duvarı da beyaz yaparsınız.

Son düzenleme:
Kızlar dün salonumun mobillyalarını ve koltuklarını aldık. Evimizde tadilat olduğu için duvarda renk seçmem gerekiyor. Sizce beyaz koltuk(metal ayaklı) ve ceviz rengi masa konsola (onlar da metal ayaklı) nasıl bir duvar rengi gider? Perdemi ve halılarımı ona uygun bakacam da. Bu arada kapılarımız beyaz

hayırlı olsun canım allh güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

opuyorumnanaktan

bak canım duvar kağıdı aslında bir duvar falan olunca çok pahalıya gelmez.biz de yapacaktık sora başka sebeple vazgeçtik.ama bir duvarı ya da iki duvar l şeklinde koyu renge boyayabilirsiniz.mesela koyu gri.füme.

Aslında canım bir sebep daha var duvar kağıdından vazgeçmeme neden olan. Biz duvar kağıdını aynalı konsolumuzu koyacağımz duvara istiyorduk ama o duvarda kalorifer borularıvar. Kaplamada sorun olur dedi ustamız.

Aslında canım bir sebep daha var duvar kağıdından vazgeçmeme neden olan. Biz duvar kağıdını aynalı konsolumuzu koyacağımz duvara istiyorduk ama o duvarda kalorifer borularıvar. Kaplamada sorun olur dedi ustamız.

tabi doğru söylüyorsun.öle oluyorsa oolmaz duvara kağıt.o zaman boya düşünün canım koyu gri füme hoş olur.ya renkli alternatif düşün.mesela beyaz koltuğuna koyacağın yastıklarla bir renk olabilir.

tabi doğru söylüyorsun.öle oluyorsa oolmaz duvara kağıt.o zaman boya düşünün canım koyu gri füme hoş olur.ya renkli alternatif düşün.mesela beyaz koltuğuna koyacağın yastıklarla bir renk olabilir.

Koltukta yastıklarım beyaz ama masa sandalyelerimin iki tanesini kolçaklı aldık; onları renkli seçecem. Hatta başarabilirsem resmini yükleyim.

kizlar eylul gelini olarak nikahim kıyıldı ve artik evliyim..resimleri de yukledim bakmak isteyenler buraya bakabilir..
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/374612-miss_curiousun-nikah-resimleri.html

Canımm çooooook güzel olmuşsun maşallah! Allah mutlu etsin artık resmen evli bir çiftsiniz hayırlı uğurlu olsunkaydirigubbakcemile5

Canım, bi kaç sene önce çıktı bu fırınlar. Üstü mikrodalga, altı fırın. Kullanışlı bişey, anneannemlere almıştık biz. Normal fırın boyutunda, ikiye bölünmüş. :))

luxxor bizim iş yerinde kullandığımız fırında hem mikrodalga hemde fırın özelliği var arçeliğin yemek falan yapılıyor güzel fakat pasta börek için pek uygun değil istersen incele arçelikte

Hımm sağolun kızlar. Ama eğer fırın bölümü kek börek filan güzel yapmıyorsa bi anlamı olmaz boş yere almayayım. Şimdi satıcıya gitsen ooo hepini şahane yapıyor der eve gelip kullanırsın geri de veremezsin. En iyisi kullananların tavsiyesi. İkisini ayrı ayrı alayım en iyisi benbilmiyorumkismile

Kızlar beğendiğim diğer davetiye buydu, bi de buna bakın bakalım. :uhm:

i739206_50603.jpg

tatlım bence de ilk davetiyen daha güzeldi, ama yine senin beğenmen önemli tabi

Kıslar günaydın...
Yoğun bir h.sonu geçirdim..Malüm kız kardeşimin düğünü vardı..Ne zahmetli işmiş düğün sahibi olmak..Kına evimizin önünde yapıldı..Yemekler vs..eve giren çıkan her taraf karışık darmadağandı..Düğün günü yine aynı şekilde...Sonunda İst. düğünü atlattık...Birde İzmir de düğünümüz var (erkek evi orda olduğu için) Cuma akşamı yola çıkacağım bende düğün cmrtsi pazarda döneceğim...Off yaaa çok üzgünüm kardeşimle kavgada etsek hemencik barışırdık...Ben çalışıyorum o evdeydi...Ne tuhaf yaaaa kız olmanın en zor yanı bu olsa gerek...Yaşadığın yeri aileni geride bırakıp gidiyorsun..:çok üzgünüm:

Tatlım hayırlı uğurlu olsun. Yoğun ama güzel geçmiş anladığım kadarıyla Allah bir yastıkta kocatsın onları da inşallahopuyorumnanaktan

Günaydın kızlarr. ben de dün akşam iş çıkışı çaydanlığımı - cezvemi - bıçak takımımı bir de 37 parça bardak setimi aldım. o kadar çok eksik çıkıyor ki aldıkça bitmek bilmiyor. nasıl bitireceğim bakalım:1no2:

Tekstil ürünleri al al doymuyor insan renkleri cıvıl cıvıl insanın aldıkça alası geliyor...

Kızlar dün salonumun mobillyalarını ve koltuklarını aldık. Evimizde tadilat olduğu için duvarda renk seçmem gerekiyor. Sizce beyaz koltuk(metal ayaklı) ve ceviz rengi masa konsola (onlar da metal ayaklı) nasıl bir duvar rengi gider? Perdemi ve halılarımı ona uygun bakacam da. Bu arada kapılarımız beyaz

Kızlar hepinizin yeni eşyalarınız hayırlı olsun, resimlerini görebildiklerim hepsi gayet hoş ve zevkli şeyler. Ben de tencere takımımı paylaşacağım birazdan.

Arkadaşlar bende bi boya kataloğu var salon için açık ve dinlendirici renkler öneriliyor, Ozzy_mim açık renk boyanın üzerine duvar stickerları var renk renk desen desen tanesi en fazla 50-60 TL onlardan da 1-2 tane yapıştırabilirsin bence salonda hoş durur:3:

ışte benim tencere setim de bu kızlar düdüklüsü çaydanlığı hepsi içinde rengi de bu nasıl?

Back