2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

günaydın kızlar miss_curious mutluluklar canım çok güzel olmuşsun allh bir ömür boyu mesut etsin allh bizede nasip etsin ogünleri görmeye

Canım bizzz burdayız fazla müsait olamıyoruz sanırım bişey yok değilmi sıkılmana neden olan???

canım ya içim daralıyor böleeeeeee.bi çığlık atasım var ama atmayayım dimikafamçokkarıştı

özel bişi yok yani sizlerle konuşalım da kafam dağılsın diye dedim sizler de çalışıyorsunuz tabi.ben de evde kpss ye bakıyorum biraz

siz uyku seti mi alıyorsunuz kızlar?nevresim ve yatak örtüsü mü tercih edeceksizni?

canım bennim 1tane uyku setim vardı almıştım şimdi kayınvalidemde aldı 2tane uyku setim oldu 5 tane nevresim takımım var 3tane pike takımım var 3tanede yatak ördtüm var annmde başka bişe almıcam artık diyor yatak odasının işi bitdi artık günlük kulanmak için alınanlar hariç bunları aldık kızlar :1:

güzel eylül&ekim gelinleri hepinize günaydiiiin

Kıslar günaydın...
Yoğun bir h.sonu geçirdim..Malüm kız kardeşimin düğünü vardı..Ne zahmetli işmiş düğün sahibi olmak..Kına evimizin önünde yapıldı..Yemekler vs..eve giren çıkan her taraf karışık darmadağandı..Düğün günü yine aynı şekilde...Sonunda İst. düğünü atlattık...Birde İzmir de düğünümüz var (erkek evi orda olduğu için) Cuma akşamı yola çıkacağım bende düğün cmrtsi pazarda döneceğim...Off yaaa çok üzgünüm kardeşimle kavgada etsek hemencik barışırdık...Ben çalışıyorum o evdeydi...Ne tuhaf yaaaa kız olmanın en zor yanı bu olsa gerek...Yaşadığın yeri aileni geride bırakıp gidiyorsun..:çok üzgünüm:

canim hayirli olsun..cok mutlu olsun kardesin..
öyle,dügün ahibi olmak coook zor..ama onlarin mutlulugu icin inasanin yapamayacagi birsey ok öle diil mi olumunekankayizsmile

canım ya içim daralıyor böleeeeeee.bi çığlık atasım var ama atmayayım dimikafamçokkarıştı

özel bişi yok yani sizlerle konuşalım da kafam dağılsın diye dedim sizler de çalışıyorsunuz tabi.ben de evde kpss ye bakıyorum biraz

tatlım canını sıkan bişey varsa paylaşabilirsin merak etme ben suan boşumkaydirigubbakcemile5

siz uyku seti mi alıyorsunuz kızlar?nevresim ve yatak örtüsü mü tercih edeceksizni?

Ben uyku seti almıştım canım taçtan beyaz üstünde toz pembesi olan lalesi vardı... Çokk güzeldi yanii.. Bu aldığımın fiyatı 275 tl idi. Sonra uygun fiyatlı buldum 85 tl ye onuda günlük kullanım için almıştım yani iki tane uyku setim var... :)))

Tatlım kafanı dağıtmaya bak... Bende çevremde derdimi anlatabileceğim bir arkadaşımı bulamıyorum o yüzden buradaki arkadaşlıklar paylaşımlar hoşuma gidiyor... Birbirimizi tanımasakta mutluluklarımıza hüzünlerimize ortak oluyoruz...

canım bennim 1tane uyku setim vardı almıştım şimdi kayınvalidemde aldı 2tane uyku setim oldu 5 tane nevresim takımım var 3tane pike takımım var 3tanede yatak ördtüm var annmde başka bişe almıcam artık diyor yatak odasının işi bitdi artık günlük kulanmak için alınanlar hariç bunları aldık kızlar :1:

hey maşallah :) ben de uyku seti almasam mı diyordum alayım bari bi tane :)

tatlım canını sıkan bişey varsa paylaşabilirsin merak etme ben suan boşumkaydirigubbakcemile5
gülcüm yaaaa böle içim daralıyor benim birick nişanlımı :) arıyorum o da çalıştığı için meşgule atıp duruyor ben de iyice sinir oldum.öle daha da içime sıkıntı girdiç.nefret ediyorum meşgule atılmasından.msj attım ona bile yazamadı cvp.işim var dedi kapadı.evdeyim ya ilgilenmiyor ya onun işi var ya ona sinir oldum işte
Ben uyku seti almıştım canım taçtan beyaz üstünde toz pembesi olan lalesi vardı... Çokk güzeldi yanii.. Bu aldığımın fiyatı 275 tl idi. Sonra uygun fiyatlı buldum 85 tl ye onuda günlük kullanım için almıştım yani iki tane uyku setim var... :)))
yok yok benim kesin almam lazım o zaman uyku setihihoyyyt

Uyku seti çok kullanışlı oluyor. Hele bizim gibi çalışan sabah evden aceleyle çıkan bayanlar için ideal. Her daim toplu duruyor. O yüzden ben şimdilik bir tane aldım ilerde kullanımıma göre bir tane daha alabilirim.

Tatlım kafanı dağıtmaya bak... Bende çevremde derdimi anlatabileceğim bir arkadaşımı bulamıyorum o yüzden buradaki arkadaşlıklar paylaşımlar hoşuma gidiyor... Birbirimizi tanımasakta mutluluklarımıza hüzünlerimize ortak oluyoruz...

kesinlikle canım.onun için hemen buraya geldim kafam dağılsın diye

Uyku seti çok kullanışlı oluyor. Hele bizim gibi çalışan sabah evden aceleyle çıkan bayanlar için ideal. Her daim toplu duruyor. O yüzden ben şimdilik bir tane aldım ilerde kullanımıma göre bir tane daha alabilirim.

ya cahillğimi bağışlayın ben hiç anlamyorum da bu ev tekstili ürünlerinden fln.bu uyku setlerinin üstüne bir de yatak örtüsü örtmek durumunda kalınmıyor değil mi?
ondan mı daha kullanışlı diyorsun
??

ya cahillğimi bağışlayın ben hiç anlamyorum da bu ev tekstili ürünlerinden fln.bu uyku setlerinin üstüne bir de yatak örtüsü örtmek durumunda kalınmıyor değil mi?
ondan mı daha kullanışlı diyorsun
??

Evet canım üstüne yorganını kapatıyorsun işlem tamam =) Bu hafta yatak odamın mobilyalarını halledebilirsem bir tane de misafirlerim geldiğinde( ve ilk zamanlarda) örtmek için daha gösterişli bir örtü alacam. Ama ben kendimi biliyorum daha çok pike ve uyku seti kullanırım

Evet canım üstüne yorganını kapatıyorsun işlem tamam =) Bu hafta yatak odamın mobilyalarını halledebilirsem bir tane de misafirlerim geldiğinde( ve ilk zamanlarda) örtmek için daha gösterişli bir örtü alacam. Ama ben kendimi biliyorum daha çok pike ve uyku seti kullanırım

anladım cnm.mersi anlattığın içinhihoyyyt

kizlar eylul gelini olarak nikahim kıyıldı ve artik evliyim..resimleri de yukledim bakmak isteyenler buraya bakabilir..
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/374612-miss_curiousun-nikah-resimleri.html[/QUOTE

canım çok güzel olmuşsun nikahında maşallah diyeyim davetlimi oldu nikah yoksa davetsiz mi oldu ben de nikah için elbise alim dedim ama beyaz aradım istediim gibi bulamadım o yüzden etek kısmı siyah göğüs kısmı beyaz saten mini bi elbise aldım olurmu acaba yaa CADIARZU

iyiyim canim..hava sicak..bitirme tezimkaydirigubbakcemile ve dügün hazirliklari beni bekliyoo:lepi:
sen nasilsin?

sana kolay gelsin canım bende aynı iş ve eşyalarla ugrasıyorum çok şükür baya halletdik eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz onlarda bitmek bilmiyor allah yardımız olsun artıkkafamçokkarıştı

Back