• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

tabi doğru söylüyorsun.öle oluyorsa oolmaz duvara kağıt.o zaman boya düşünün canım koyu gri füme hoş olur.ya renkli alternatif düşün.mesela beyaz koltuğuna koyacağın yastıklarla bir renk olabilir.

Koltukta yastıklarım beyaz ama masa sandalyelerimin iki tanesini kolçaklı aldık; onları renkli seçecem. Hatta başarabilirsem resmini yükleyim.

luxxor bana resim yüklemeyi hangi siteden yaptığını ordan yüklediğinde hangi linki aldığını söyleyebilir misin?

soulmate84, canım ben de ilk davetiyeni beğenenlerdenim
ama bu da hoş, delikli kısım tül kumaştan mı bana mı öyle görünüyor :uhm:

yeni eşya alan kızlara hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın inş

en son da günaydın diyim a.s.

luxxor bana resim yüklemeyi hangi siteden yaptığını ordan yüklediğinde hangi linki aldığını söyleyebilir misin?

yaklaşık yarım saattir eklemeyle uğraşıyorum ama bi yerde tıkanıp kalıyorum. ana sayfada konular bölümünde resim ekleme var. image shack diye bir yere yönlendiriyor seni ama yapamadımm :((

Canım, ne oldu anlat bakalım? Canını sıkma hemen, herşey halledilir. Benim nişanlım da benim beğendiğim davetiyeyi beğenmedi sempatiksalakcinni Ben başka bi tane daha beğenmiştim, resmini bulursam nette, eklicem.

Sende sıkma canını. olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Canım benim...Çok teşekkür ederim ilgineopuyorumnanaktan...Valla artık çok tuhaf bi durumdayım.Olur olmaz herşeye ağlayasım geliyo..Fırın almıştık geçen hafta üstelik çalıştığım mağazadan..Ama farklı bi şubeden getireceklerdi anlaştık sonra o şubedeki sorumsuz personleller ellerindeki ürünlerin arızalı olduğunu söylediler.Bana bunu baştan söylemediler fatura kesildi..İade edicez sorun değil ama neredeyse ağlıcaktım dün..Nişanlımda beni öyle görünce üzülme bak aynısından şurdada var diye internetten gösteriyo alırız falan die..Onada üzülüyorum..Gereksiz kapris yapıyomuşum gibi ama engel olamıyorum kendime:gitme:
Başka bişeye el süremiyoruz daha erken diye..Yapmazsakta ramazana kalcak herşey..Valla tuhaf bi buhran içindeyim canımbilmiyorumkismile

Senin beğendiğin davetiye çok tatlıydı ama...Neyse buda sade ve şık duruyo siz anlaşında önemli olan o davetiye gelip geçici bişey...

selamlar kızlar yeni alınan eşyalar hayırlı olsun koşuşturmacalar son hızla devam ediyor bizde temmuzun 19 unda nikah yapmayı düşünüyoruz bakalım aradan çıksın istiyoruz

Canım benim...Çok teşekkür ederim ilgineopuyorumnanaktan...Valla artık çok tuhaf bi durumdayım.Olur olmaz herşeye ağlayasım geliyo..Fırın almıştık geçen hafta üstelik çalıştığım mağazadan..Ama farklı bi şubeden getireceklerdi anlaştık sonra o şubedeki sorumsuz personleller ellerindeki ürünlerin arızalı olduğunu söylediler.Bana bunu baştan söylemediler fatura kesildi..İade edicez sorun değil ama neredeyse ağlıcaktım dün..Nişanlımda beni öyle görünce üzülme bak aynısından şurdada var diye internetten gösteriyo alırız falan die..Onada üzülüyorum..Gereksiz kapris yapıyomuşum gibi ama engel olamıyorum kendime:gitme:
Başka bişeye el süremiyoruz daha erken diye..Yapmazsakta ramazana kalcak herşey..Valla tuhaf bi buhran içindeyim canımbilmiyorumkismile

Senin beğendiğin davetiye çok tatlıydı ama...Neyse buda sade ve şık duruyo siz anlaşında önemli olan o davetiye gelip geçici bişey...

canım olur böyle şeyler stresten. sıkma canını bak ne güzel nişanlında yanında destek oluyor sana seni mutlu etmeye çalışıyor halledilmeyecek şeyler değil bunlar Allah başka sıkıntılar vermesin böyle güzel koşturmacalar nasip etsin. bir bakacaksınki herşeyini almışsın sorunsuz evini yerleştirmişsin biraz rahat olmaya çalış herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle tatlım opuyorumnanaktan

kızlar benim 18eylülde nikahım var imam nikahını önceden yapalım diyoruz nişanlımla sizler ne zaman yapacaksınız

canım resmi nikah olmadan imam nikahı kıyılmıyor diye biliyorum yasaklanmış artık bizim büyük bi ihtimalle resmi nikahımız salonda olucak gecede imam nikahı olcak akannehirakannehir düşünsenize imam eşliğinde eve gircez:1::1:

slm canım nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar

iyiyim canım ya sen nasılsın?

geçen hafta içi köşe takımı+yatak odası+yemek masası+sandalye aldık geçen haftada evimizi temizledik bu hafta sonu beyaz eşyalarımız geliyor köşe takımımız geliyor daha çok işimiz var yavaş yavaş hallediyoruz köşe takımı yatak odam ve yemek masamı göstereyim

senin hazırlıklar ne alemde

Eklentiler

• $011f02b9c59f8ef00cc3ef4dbcb5e6b7.jpg
    $011f02b9c59f8ef00cc3ef4dbcb5e6b7.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 15
  • $a68d98a0bf96ca1a985bbc6118d33232.jpg
    $a68d98a0bf96ca1a985bbc6118d33232.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 13
  • $2dedbdde15c4a387aa1fffe9c864bbc2.jpg
    $2dedbdde15c4a387aa1fffe9c864bbc2.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 12
Back