çok güzel canım karaca mı bunlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi doğru söylüyorsun.öle oluyorsa oolmaz duvara kağıt.o zaman boya düşünün canım koyu gri füme hoş olur.ya renkli alternatif düşün.mesela beyaz koltuğuna koyacağın yastıklarla bir renk olabilir.
Koltukta yastıklarım beyaz ama masa sandalyelerimin iki tanesini kolçaklı aldık; onları renkli seçecem. Hatta başarabilirsem resmini yükleyim.
çok güzel canım karaca mı bunlar
çok güzel canım iyi günlerde kullan rengide çok tatlı
luxxor bana resim yüklemeyi hangi siteden yaptığını ordan yüklediğinde hangi linki aldığını söyleyebilir misin?
Canım, ne oldu anlat bakalım? Canını sıkma hemen, herşey halledilir. Benim nişanlım da benim beğendiğim davetiyeyi beğenmedi sempatiksalakcinni Ben başka bi tane daha beğenmiştim, resmini bulursam nette, eklicem.
Sende sıkma canını. olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Canım benim...Çok teşekkür ederim ilgineopuyorumnanaktan...Valla artık çok tuhaf bi durumdayım.Olur olmaz herşeye ağlayasım geliyo..Fırın almıştık geçen hafta üstelik çalıştığım mağazadan..Ama farklı bi şubeden getireceklerdi anlaştık sonra o şubedeki sorumsuz personleller ellerindeki ürünlerin arızalı olduğunu söylediler.Bana bunu baştan söylemediler fatura kesildi..İade edicez sorun değil ama neredeyse ağlıcaktım dün..Nişanlımda beni öyle görünce üzülme bak aynısından şurdada var diye internetten gösteriyo alırız falan die..Onada üzülüyorum..Gereksiz kapris yapıyomuşum gibi ama engel olamıyorum kendime:gitme:
Başka bişeye el süremiyoruz daha erken diye..Yapmazsakta ramazana kalcak herşey..Valla tuhaf bi buhran içindeyim canımbilmiyorumkismile
Senin beğendiğin davetiye çok tatlıydı ama...Neyse buda sade ve şık duruyo siz anlaşında önemli olan o davetiye gelip geçici bişey...
selam kızlar
kızlar benim 18eylülde nikahım var imam nikahını önceden yapalım diyoruz nişanlımla sizler ne zaman yapacaksınız
slm canım nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar