2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

evet yaa bide o var ama ben sadece ilk dansı düsündüm bide pasta için de falan var deme bak demesen ooo hiç aklımda yoktu onu da bi düsüneyim:bbo:bizim ilk dans ettıgımız sarkı my all du bende cok önemli bi yerı var o dansın gene o olsun diyorum ama bide emre altug neyleyim cok hosuma gidiyo bide benım nişanda dans ettıgım sarkı zara gercek ask sarkısıydı onu da tavsıye ederım kısslarrsırnaşık şey

kıslar şuan feci karnım ağrıyor bayılıcam nerdeyse zor duruorum iş yerinde reglimin ilk günü off ya nefret ediyorum bu durumdan akşam olmadı bir türlü mafoldumben

ayy sende çok tatlısın yerim seni yazık sana ya ne cazası bu, banada gelmişti çok sinir bozucu canım ya kafamçokkarıştı yorumun içinde sağol, aynen dediğin gibi ben çok ince düşünürüm adamımda kıl oluyo haliyle , ben diyorum ki napim almasaydın ben hep böyleydim :1closedeyes: :mymeka:

kıslar şuan feci karnım ağrıyor bayılıcam nerdeyse zor duruorum iş yerinde reglimin ilk günü off ya nefret ediyorum bu durumdan akşam olmadı bir türlü mafoldumben

tatlım eğer iş yerinde yaptırabiliyorsan papatya çayı ya da adaçayı yaptır acayip iyi geliyor

tatlım ben evliliğim.com sitesinden baktım güzel müzikler var orda bakın derimkaydirigubbakcemile5

canım netten bakmadığım yer kalmadı benim de ama değişik bişiler olsun istiyorum.. bizim ilk dans parçamız hazır.. nilüfer ta uzak yollardan'ı çok istiyorum.. hatta bakalım eğer ayarlayabilirsek de dans kursuna gideceğiz..

ayy canım ben değişik bişiler olsun istiyorum işte

bide pervane var o da güzel ama sen nasıl düsünüyorsun yerli yabancı sözlü yada sadece müzik ona göre arastıralım

Selam kızlar anca gelebildim çok yoğunum bugün;

Bolcum haziranda hala yağmur yağıyorsa var ya hiç endişelenmeyin bence bu demek oluyor ki yaz geç gelecek geç gidecek

düdüklüyü bende tefal alacağım inşallah burada mağazalarda 350 falan diyorlar internette baktım arada 100 tl farkediyor oradan alacağım kullanan arkadaşlarım var canım çok memnunlar
bu arada benim düdüklüm Sheffer böyle mi yazılıo emin değilim ama çelik tencere setinin içinde aldım anneler günü kampanyası vardı 34 parçayı 440'a aldım tüm set

Bu arada Baharcım benim düğünüm Denizlide olacak biliyo musun?25 Eylülde. Nişanlım ve annem gil Denizlililer ne güzel tesadüfalkisalkisalkis

kızlar bu arada önemli bişi sorucam size.. düğünde giriş, ilk dans ve pasta için düşündüğünüz müzikler var mı?

Benim nikahta düşündüğüm giriş müziği Celine Dion Because You Loved Me, ilk dans ise Nat King Cole Fascination Ama kızlar imzadan sonra kalkış için hareketli Türkçe istiyorum bi öneriniz var mı?

Ruhunla bedenin bir bütün olsun
Gelinliğinle gel bir kuğu gibi
Sevgini bölme hiç, kalbinde dursun
Gelinliğinle gel bir kuğu gibi :asigim:

Sözünden dönenin gözü kör olsun
Sen benim eşimsin, tüm dünya duysun :asigim:
Caddeler sokaklar düğüne dursun

Bir anlık heves mi diyenler şaşsın
Aşkımız yıllarca sel olup taşsın
Darısı her seven gence bulaşsın

canım sözleri çok güzel ama arabesk değil mi?

Beninm aklımda olanları yazayım

Zuhal Olcay - Pervane
Nilüfer - Ta Uzak Yollardan
Rafet El Roman - Evlenir Misin Benimle
Ziynet Sali - Ta Mavra Matia Sou
Makis Abliantis - Love Secret
Makis Abliantis - Hand Built
Helldorado - A Drinking Song

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…