Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beninm aklımda olanları yazayım
Zuhal Olcay - Pervane
Nilüfer - Ta Uzak Yollardan
Rafet El Roman - Evlenir Misin Benimle
Ziynet Sali - Ta Mavra Matia Sou
Makis Abliantis - Love Secret
Makis Abliantis - Hand Built
Helldorado - A Drinking Song
Ben terazi aşkım ikizler...Genelde alttan alan olur.Beni kırmamaya çalışır..Bende ev eşya dizme konusunda herşeyin en iyisi olsun isterim o böyle şeyler için ne gerek var der o nedenle sık sık bu nedenle tartışırız...
damlacım arabesk denemez aslında...
bence gayet güzel yani
damlacım arabesk denemez aslında...
bence gayet güzel yani
canım ben güzel değil demedim ki güzel ama arabesk değilmi dedim
demekki herkes erken kıydırcak nikahıbizde 21Temmuzda düşünüyoruz..Nişanlımın doğum günü 20Temmuz benim 22Temmuz o yüzden 21 Temmuzda olsa Şeniz
Canım bağlı bulunduğun belediyeye başvuruyosun..Bi sürü bişiler istiyolar sağlık raporu falan..Bizim belediyede törensiz nikaha 100tl paa veriosun bide......Çok uzun sürmez 2 hafta önceden bile olur ama istediğiniz özxel bi gün varsa bir an önce başvurun derim ben....
selam canım. uzun zaman oldu gelmeyeli epey kalabalıklaşmış ortam. ben de işlemlerimi geçen hafta cuma bitirdim. salı günü başvuru yaptım sağlık ocağına cuma günü sonuçları aldım. oradan da nikah dairesine gidip işlemlerimi bitirdim. akdeniz anemi testi istemezlerse 4 günde biter işlemlerin. kolay gelsin zemuszemus
ayy canim benim nisanlimda ikizlerr..ben kova burcuyum...
oda ayni..ne gerek varki falan der sürekli..pek ince detaylara takilmaz benimkide:hulya:[/B]
nişanlımın arkadaşı söyleyecek zaten tarzı biraz daha bize uygun olarak söylüyo o
Evet benim içinde tam tersi ince detaylar çok önemlidir..Bazen söylkediklerine kırılıyorum aşlım neden alınıyorsun benim sözlerime der..Ben çok hassas biriymişimde farkında değilmişim:çok üzgünüm:
A bir de bişi sorucam size elimizde fırlattığımız çiçekle asıl çiçeğimiz farklı oluyor dimi?
Ben henüz dans müziği araştırmış değilim...Dans müziği yabancı olsun istiyorum ama bakalım..
Evet benim içinde tam tersi ince detaylar çok önemlidir..Bazen söylkediklerine kırılıyorum aşlım neden alınıyorsun benim sözlerime der..Ben çok hassas biriymişimde farkında değilmişim:çok üzgünüm:
ayy ne güzel söylemişsin canım :lepi:amaaaaann takma kuzum sen onları... siz işte radikal bi çiftsiniz... bütün klişeleri yıkıosunuz yerimseniben
koocaman bir liste yapmıştım, aylardır hemde..laptopum formatlanınca uçtu gitti herşeykızlar bu arada önemli bişi sorucam size.. düğünde giriş, ilk dans ve pasta için düşündüğünüz müzikler var mı?
haritaların, yıldızların ..yazılanların inadına en mutlu çift olucaz diiyelim, olalım tatlım :umursamaz:evt cnm bizimkide hep uyumsuz çıkıyor :1no2:
bizde aynı cnm oyüzdende tartışma çıkıyo işte ister istemez:1no2:
ne güzel ne kadar romantik benimki hayatta eline çiçek alıpda gelmez gıcık şeyalsanaalsanasmilecanım ben şey yapıcam.. hani şimdi gelinlikçide hazırlanan yapay çiçekten el buketi var ya onu saklıcam.. gelin arabası için yapılacak süsleme çiçeğinden bir buket de elime canlı çiçek yaptırcam.. onu da fırlatıcambölelikle canlı çiçeğimi saklamak ile de uğraşmıcam
ya bende canlı çiçekten yaptıracam el çiçeğimi ama gelinlikçinin vereceni atsammı saklasammı bilmiyorum bazılarıda atıp geri alıyo:)
kuzum ben dans müziği türkçe diğerleri yabancı olsun istiyorum.. bakalım araştırıyorum sürekli ve buraya da yazıyorum.. yazdıklarımı dinle mutlaka aralarında acayip güzel parçalar var
evt bende öyle düşünüyorum bakalım iyce dinlemem gerek benimde..
ahh ahh tatlımm ben de senin gibiyim ya detaylar beni için de acayip önemli.. cem ise aksine detayları hiiiç önemsemez ama dün akşam beni şok etti.. yemek hazırlamıştım ya ben.. çook güzel bi beyaz gül almış gelmiş benim aşkımmm:asigim:
canım ben şey yapıcam.. hani şimdi gelinlikçide hazırlanan yapay çiçekten el buketi var ya onu saklıcam.. gelin arabası için yapılacak süsleme çiçeğinden bir buket de elime canlı çiçek yaptırcam.. onu da fırlatıcambölelikle canlı çiçeğimi saklamak ile de uğraşmıcam
ay süper fikir ya ben de tam tersi mi olur acaba diyordum ama çiçeği bi de kurut et onlarla uğraşmayızsempatiksalakcinni
kuzum ben dans müziği türkçe diğerleri yabancı olsun istiyorum.. bakalım araştırıyorum sürekli ve buraya da yazıyorum.. yazdıklarımı dinle mutlaka aralarında acayip güzel parçalar var
undomiel tarzın ne tam olarak bilmiyorum canım ama Nat King Cole- Fascination mutlaka dinle. O şarkıda nedense hep hayalimde dev bir gemi güvertesinde eski zamanlarda dans ediyormuşuz gibi bir görüntü canlanıyor. Belki de filmlerde duyduğum bir şarkıdır bilemiyorumopuyorumnanaktan
Bu arada benim burcum Aslan, nişanlımın da öyle. Ama o bana göre daha uysal bi aslan. Kedicik diyebiliriz ehehehkaydirigubbakcemile3
ayy ne güzel söylemişsin canım :lepi:
koocaman bir liste yapmıştım, aylardır hemde..laptopum formatlanınca uçtu gitti herşey
Ben pasta kesilirken Kenan Doğulu - Gelinim istiyorum
giriş müziği olarak ilk dans müziği çalıcak, ilk dansla giriş yapılıcak sanırım
ama hangi şarkı olucağına bir türlü karar veremiyorum boshayallersmile
Şunlar da güzel kızlar :)))
Yaşar - Benim bütün rüyalarım seninle
Niran Ünsal - Özcan Deniz Aklim Hep Sende
Düş Sokağı Sakinleri - Sevdan Bir Ateş
haritaların, yıldızların ..yazılanların inadına en mutlu çift olucaz diiyelim, olalım tatlım :umursamaz: