2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ayy ne güzel söylemişsin canım :lepi:

koocaman bir liste yapmıştım, aylardır hemde..laptopum formatlanınca uçtu gitti herşey :(
Ben pasta kesilirken Kenan Doğulu - Gelinim istiyorum
giriş müziği olarak ilk dans müziği çalıcak, ilk dansla giriş yapılıcak sanırım
ama hangi şarkı olucağına bir türlü karar veremiyorum boshayallersmile
Şunlar da güzel kızlar :)))

Yaşar - Benim bütün rüyalarım seninle

Niran Ünsal - Özcan Deniz Aklim Hep Sende

Düş Sokağı Sakinleri - Sevdan Bir Ateş

haritaların, yıldızların ..yazılanların inadına en mutlu çift olucaz diiyelim, olalım tatlım :umursamaz:

canim kardesimin dügünü vardi hafta sonu..kinasina süpriz olarak pasta yaptirdim ve KENAN DOGULU GELINIM ile kestiler harika oldu herkez cok duygulandi :gitme:

benim dans müzigim ise siire gazele yada bora öztoprak seni seviyorum olacak :asigim:

Kiz kardesim salonu davul zurna ile girdi..cok otantik ve güzel bir hava oldu..
ilk dans müzikleri KAYAHANDAN BIR ASK HIKAYESIYDI..
cok güzeldi maasallah:nazar:

inşallah canım öyle olur:) bu arada gelinim şarkısı gerçekten güzel fikir hiç aklıma gelmezdi ama dans için Düş Sokağı Sakinleri - Sevdan Bir Ateş[/B]
sanki biraz yavaş olur cnm..
evet, Niran Ünsal - Özcan Deniz de öyle cnm..
işte araştırıyorum hala..:çok üzgünüm:

canim kardesimin dügünü vardi hafta sonu..kinasina süpriz olarak pasta yaptirdim ve KENAN DOGULU GELINIM ile kestiler harika oldu herkez cok duygulandi :gitme:

benim dans müzigim ise siire gazele yada bora öztoprak seni seviyorum olacak :asigim:

Ne güzel..inş benim düğünümde de öyle olur :)))
Mutluluklar diliyorum canım kzı kardeşine a.s.

Benim nişanlım ince detaylarla çok ilgilenir, o yüzden memnunum ben. kaydirigubbakcemile3 Bu arada hepinizin düğün mü olucak? Bi benim mi nikah olucak kızlar? Dans müziği falan bakmıyorum ben o yüzden. Nikahtan sonra bi yerlere eğlenmeye gidicez biz. Canlı müzik olucak büyük ihtimal, bende mi araştırsam? sempatiksalakcinni

Bi de balayı için hala bi yer bulamadım ya, araştırma işi bana kaldı. Bende çok kararsız biriyim. Hem uygun hem de güzel olsun istiyorum. 1000-1500 TL arası 5 gecelik güzel bi balayı geçireceğimiz bi yer araştırıyorum. mafoldumben

yaa canım bende o balayı işini bi türlü halledemedim aynen senin gibi düşünüyorum bende 1000-1500 tl arası ama bulamıyorum yaa :gitme:

Bende cok kirilganimdir..heleki nisanlanali daha bir hassaslastim...söyledigi hicbirseyi kaldiramaz oldum :utangac:
ikizler burcu cok özeldir ve güzeldir..ama bence bir okadarada zor yanlari var..birde üstüne gidilmesinden hiiiic hoslanmaz..tadli dille istedigimi yaptirabilirim ama inatla hicbir yere varamamkaydirigubbakcemile :olmaz:

İkizler burcu bencede özelldir..Çok sabırlıdırlar (bana tahammül ettiğine göre:sinifsinif:) nişanlım suratımın asık olmasına tahammül edemez..İyide canım sürekli neşeli tatlı dilli olacak halim yokyaa insanım sonuçta..

kuzum ben dans müziği türkçe diğerleri yabancı olsun istiyorum.. bakalım araştırıyorum sürekli ve buraya da yazıyorum.. yazdıklarımı dinle mutlaka aralarında acayip güzel parçalar var

Tamam canım iş yerinde dinleyemem müsait bir ara mutalaka dinlicem..Tşkler..

Aa senindemi kardeşin evlendi canım benim kız kardeşiminde bu h.sonu haftayada İzmirde var İzmire gidicem..Yaptığın süprizde çok hoş olmuş.

bende rafet el romanın ömrümün sahıbısın sen i istiyorum sözlerı cok anlamllı ve cok güzel

İkizler burcu bencede özelldir..Çok sabırlıdırlar (bana tahammül ettiğine göre:sinifsinif:) nişanlım suratımın asık olmasına tahammül edemez..İyide canım sürekli neşeli tatlı dilli olacak halim yokyaa insanım sonuçta..

kuzum ben dans müziği türkçe diğerleri yabancı olsun istiyorum.. bakalım araştırıyorum sürekli ve buraya da yazıyorum.. yazdıklarımı dinle mutlaka aralarında acayip güzel parçalar var

Tamam canım iş yerinde dinleyemem müsait bir ara mutalaka dinlicem..Tşkler..

öyle tabii bende sürekli tatli dilli olamiyorum :1:
seytana döndügümde ise kötükedihüso sabirli olmaya calisiyor..fakat kisa bir süre sonra inada bagliyor :1: alsanaalsanasmile
olsun ben askitomun her halini seviyorum:asigim:

yaa canım bende o balayı işini bi türlü halledemedim aynen senin gibi düşünüyorum bende 1000-1500 tl arası ama bulamıyorum yaa :gitme:

Balayı olduğu için indirim oluyo canım, bi de tur şirketleriyle anlaşınca da indirim oluyomuş. Olmadı tur şirketiyle görüşücez artık. Bide sezon sonu diye indirim olur mu acaba? Onları öğrenmek lazım işte. olumunekankayizsmile

Aa senindemi kardeşin evlendi canım benim kız kardeşiminde bu h.sonu haftayada İzmirde var İzmire gidicem..Yaptığın süprizde çok hoş olmuş.

evet canim gitti evimizin gülü..can dostum oda arkadasim :gitme:
cok zor gercekten ama dügünü gcok güzel oldu ve mutlu basladi yeni hayatina önemli olanda bu..ama maasallah hergün görüsüyoruz napaliiim dayanamiyoruuzolumunekankayizsmile

kardesinede mutluluklar tatlim..darisi bizim basimiza insallah :nazar:

kızlar ben çıkıyorum.. bu akşam da menü de sosyete mantısı var ;)
3384309661_a768675638.jpg

koskocaman öptüm sizi kızlar... mujukŞeniz

canım hayırdır ne oldu neden tartışıyorsunuz?

valla olağan tartışmalar işte cnm bilirsin hiç bitmez kavgalar biz zaten otomatiğe bağladık iki günde bir mutlakakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

bol cum baya gündüz yazmıssın bunu ama geçmişi okurken gördüm ve aynı biz diye geçirdim içimden.biz de sürekli didişiyoruz :D sorasında bişi oolmamış gibi konuşuyoruz.Allah ım diyorum psikolojim mi bozuldu ne .böle bizim gibi didişenler olduğunu görünce belki de gerginlikten diip rahatlıyorumAllah ağız tadı versin cnm hepimize:asigim:

Back