2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hııımmm uyumaktan hareketsizlikten olabilir canım
aslında işin garip tarafı bende düşük tehlikesi olduğundan 2 aydır yatıyom oturuyom
hiç iş yapmıyorum bi yere gitm,yorum yol yürümüyorum yinede almadım
inşallahta almam çünkü diğer gebeliğimde 20 kilo almıştım üstümde kaldı veremedim

kızlar ben en çok şu ağızdaki kötü tada sinir oluyorum ya, onu nasıl geçiriyosunuz. işyerinde ölüom.:çok üzgünüm:

ayyy keşke öyle olsak ya
aman ben gıcığım bu ünlülere be doğuruyolar 10 gün sonra tığ gibi çıkıyolar ortaya :))

Bakalım zaman gösterecek ama inşallah fazla kilo almayız benim vücudum çatlamaya müsait çok kuru harita gibi olurum valla :roflol:az kilo az çatlak boshayallersmile

ben sınır oluyrm dogum yapıp sonra emzırın emzırınce kılolar gıdıyr derler

ama operasyon amelıyat ustune amelıyat gecırırler yok goguslerını toplatırlar yag yaktırırlar ınanmıyrm dedıklerıne

gulben ergenın ne kadar cok tedavı operasyn gecrmıs onlar zayıf kalmasnlar da ben mı kalayım hıh.)

demet sener de hemen verdm dedı vucudum toparlandı dedı gogus kucultturmus bız salağz ya yıyoruz bunları

SENİNDE ERKEK ÇIKIYOR MOPSY delikafadulden

ay sağol canım opuyorumnanaktan
bakalım doğrumu çıkacak...

ya kızlar ben 63 kg ile hamile kaldım şimdi 66 kgyum inanın şiştikçe şişiyorum...
göbeğimde belli oluyor..-tatlicadiarzu-

aman o ünlülere bakmayın valla...kızlar doğumdan sonra veririz inşallah..ben 75 ile hamileliği bitirirsem öpüp başıma koycam kendimi:roflol:

kızlar ılk uc ay gobek degıl gazms şışkınlık:)

4aylıkken bellı olmaya baslıyrmus kardesm 5 aylık hamıle

karnını sıs gorurunce bebek bellı oluyo deme demıstı.)

mopsy cım kımse fazla kılo almak ıstemıyo ben sımdıden 2 kılo aldım bıle..

12 kılo ıle tamamlasam super olur ama Allah bılır

önümüz yaz bol bol sebze ve svı alırız kılo olarak donmez ıns.)

amin canım amin...tabi önemli olan bu...
bende diyorum kız evlat daha aileye yakın olur hani yarın birgün yaşlılığında bile hep kızlar koşar gelir ya..ama mesela benim bi amcam var ay okadar hayırlı ki maşşallah halalarıma taş çıkartır anne babasının herşeyini koşar yapar düşünür yani....
e bazende kıslar hayırsız oluyor...önemli olan sağlık sıhat ve herkeze fevalı hayırlı olması..birtek anneye bayay değil memlektine yurdunada tabi....
kız erkek meselesi meraktan canım..herkezin istediği hayırlı düzgün sağlıklı evlat aslında..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün:Saruboceq:

oy kılolardanmı bahsedıonuz kaydirigubbakcemile3 ben 4 aylık oldu şimdiden 8 kılo aldım ben ne edem pekıcokacimcoook

evt canım inşallah aynen 12 kiloyla tamamlarız..yani bende 75 olursam tam 12 kg almış oluyorum ama inşallah başarabiliriz bakalım...
ay benim göbek şiş valla acaba gazmı ne bilmem...belli oluyor resmen...gerçi şuan 3cm nasıl belli olsun dimi...gazdır belki ama neticede eskşden gazda bile böyle göbek belli olmamıştır bende neticede bebişkonun gazı bu diyorum artıkkaydirigubbakcemile3

aman o ünlülere bakmayın valla...kızlar doğumdan sonra veririz inşallah..ben 75 ile hamileliği bitirirsem öpüp başıma koycam kendimi:roflol:

naber şekerimmmhihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hamişliğini kutlayamadım doğru duzgun ama telafisi olsunhihoyyythihoyyyt:dance::dance:

oy kılolardanmı bahsedıonuz kaydirigubbakcemile3 ben 4 aylık oldu şimdiden 8 kılo aldım ben ne edem pekıcokacimcoook

oyyy canımmm ...8kgmu aldın ayy bende öyle olcam sanırım...doktor fazla falan dedimi??bana 3 kg öyle çok fazla değil ben sana kilo aldırmam fazla merak etme çökerim üstüne dedi:roflol:

mopsy cım zaten hayırlı evlat olsn dıye dua etmemız lazım....

Rabbım herkesn gonlune gore versn ınsallah....

bakalım ılerleyen zaman da gızlemek ıstesek bıle gızlenmeyecek kadar buyuyecek gobusler:)

gazdır çoğu canım benım:roflol::roflol:bendede oluo öle bırden şişio sonra bı bakıom yarısı gitmişsırnaşık şey

ben 56 kiloyla hamile kaldım 1 kilo aldım sanırım.oda yatmaktan yoksa bişi yiyemiyorum.

kIZlar size bişi sorcam,
ben bu aralar nezle oldum habire hapşırıp duryorum,, hapşırıkende sağ kassğımda bir ağrı oluyor , sanıyorum ki bebeğim her hapşırdığımda ordan birazcık kopuyor... kendımı kötü hissedıyorum varmı böyle hisseden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…