2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ipekyol hg cnm nasılsın?senin kaç haftalıktı bebişin?

banada vermedi dr vitamin 3. ayda veririm demişti

banada sadece folic asit iç dedi.. başka vitamin falan alayımmı dedim hayır gerek yok dedi....

yanlız değilim en azından sempatiksalakcinni

onuda 3. aya kadar kullanırız herhalde öyle demişti dr sonra vitamin veririm dedi

erken veririse bulantyı arttırdığını söyledi o yüzden 3. ayda veririm dedi

benimde yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktorumuz
geçen hafta keseyi gördük bu hafta cuma gel kalp atışları duyulur dedi
inş. duyarım 6+0 hafta oluyoruz yarın

yanlız değilim en azından sempatiksalakcinni

onuda 3. aya kadar kullanırız herhalde öyle demişti dr sonra vitamin veririm dedi

erken veririse bulantyı arttırdığını söyledi o yüzden 3. ayda veririm dedi

bulantın varmı peki senin???
bende hiçbirşey yok çok şükür... düşük tehlikesine karşı progesteron verdi.. ama o da bulantı yapıyormuş.. o yüzden ağızdan almada vajinana koy ilacı dedi sempatiksalakcinni
bende öyle yapıyorum.... bir arkadaşım daha böyle kullanmıştı... kafamçokkarıştı

8+4müsün :)))
gördüğün gibi benim takvim yanlış oldu :))
bugün 9+2 yim:))
yarışmaya nerden katılıyordun ipekyol kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yarışmaya osmaniyeden katılıyorum.Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumsositososito
benim yaptığım takvimse sata göre öyle çıkmıştırbayanssulusmile opuyorumnanaktan

bulantın varmı peki senin???
bende hiçbirşey yok çok şükür... düşük tehlikesine karşı progesteron verdi.. ama o da bulantı yapıyormuş.. o yüzden ağızdan almada vajinana koy ilacı dedi sempatiksalakcinni
bende öyle yapıyorum.... bir arkadaşım daha böyle kullanmıştı... kafamçokkarıştı

aman delikafadulden bende kullandım ama ağız yoluyla aldım ama...Ama çok şükür bulantım falan olmadı.

ayşşeeee.. hoşgeldin canım... minicik kalbin güp güp attığını duydun demeekkk sositososito
harika bir duygu değilmi... o ses. duyana kadar ben hamile olduğuma inanmamıştım =))))))
nasıl bebiş gayet iyi değil mi?

kızlar ben geldim bebeişkom 9+6 olmuş maşşallah.eli kolu daha çıkmamış kurtçuk gibiydi yine:roflol:
ama kuyruk kısmını öne arkaya hareket ettirdi yay gibi)))doktorda heycanlandı bak bak hareket ediyor diye meğer kuyruğu öne çekmiş.ayak olcakmış orası..of ne ilginç yani başka birşey gibi..biraz bebişkoya benzeseydi ...artık 15 gün sonra benzer herhalde.....
buarada boyu ta 3cm...

hoşgeldin Mopsy cetvelinde 9+2 yazıyor sen 9+6 diyorsun anlamadım kafam karıştı valla :) Bu arada maşallah canım:nazar:

hoşgeldin Mopsy cetvelinde 9+2 yazıyor sen 9+6 diyorsun anlamadım kafam karıştı valla :) Bu arada maşallah canım:nazar:

canım son adet tarihime göre 9+2 yim ben ama doktor ultrasonda boyunu ölçüyor ya boyu gününe göre uzun çıkıyor yani9+6 gibi gelişmiş....onu demek istedim:icecream:

kızlar kaç kişinin ve kimlerin online olduğunu nerden görüyorsunuz
birde cetveli profilde nereye yapıştırcaz bulamadım yardımcı olurmusunuz sempatiksalakcinni

Mopsy gördün demek kuzunu ayyy yesin teyzesi, ben de hareket ettiğini görmüştüm. Kuzucuklar yaaa....

X