- 5 Ekim 2009
- 194
- 0
YİNE kımse yok buraada..ne güzeldi eskıden oysa...
heroine merhaba sen bebeğin ne kadar ken çalışmaya başladın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YİNE kımse yok buraada..ne güzeldi eskıden oysa...
HAyat dedikleri ne kadar kısa ya da çaresizliklerle dolu ..Şu izmirdeki arkadaşımıza Çok üzüldüm Herşeyi bırakın Tüm kırgınlıkları Birbirimize Sarılalım..
heroine merhaba sen bebeğin ne kadar ken çalışmaya başladın..
nerde bu millet nerde bu devleeet....2 sene önce bu zamanlar burası kaynardı..sayfanın hızına yetişmezdik...
ayyy uzun zamandır girmemiştim buraya.ne güzel günlermiş okudum bi çok şeyi aradan 2 sene geçince yaşadıklarım bile uzak gelmiş.önceden sayfaları okumaya yatişemiyoduk şimdi epey boşalmış buralar
Merhaba bu sorun benim oğlumda da var oyunu bırakıp gitmek istemiyor. Tutuyor sonuna kadar. Kaçırıyor parça parça. Doktora götürmeyi düşünüyoruz. İkinciyi düşünmekherkese slmlar kızlar
benım oğlum çok hareketli yerinde durmuyor bide kardeşi oldu yeni onu çok kıskanıyor sevecem bahanesiyle vuruyor kaç kere tokat attı bebeğime ( wc eğitimi bile tam oturmadı oyundan kalkıp wc ye gitmek istemiyo,nolcak böle bilmiyorum .benzer sorunları yaşayan arkadaşları varmı yada önerisi olan ?