- 7 Aralık 2009
- 6.924
- 13.305
- 42
Ayesercim labneyi seveceğini söylemiştim
Canım bugün sabah çamaşır sepetinin içine battaniye serdim içine kuzuyu oturttum içinede toplarını oyuncaklarını doldurdum oynasın die bende yanındayım. Seninki 10 dk oynadı sona sıkılınca nasıl etti bi andan paaaat kendini attı kafasını yere vurdu nasıl etti nasıl devrildi anlamadım. Benim oğlum çok hareketlendi bu aralar. Eskiden ağır abi olacak diyodum şimdi ona kısaca TAZ diyorum. Benim tazmanya canavarım. Güvenli alandan kastım buydu.
Dün eşimin arkadaşının kızını görünce anladım ki bizimki çok hareketli onlar bile dediler siz bunu kötü alıştırmışsınız hiç durmuyo diye 2 saat içince pastaneyi 4 turladık. Herşeyi aldı yere attı :SSS
Gerçi annem hiç konuşma sende böleydin diykulda bile merdivenleri koşarak iner çıkarım. Evde koşturmaktan sağa sola çarparım. Sakarımdır ama hızlı iş yaparım. Hamileyken bile hiç durmadım. Herkes kızıyodu düşürcen çocuğu az otur yerinde diye. Oğlumda benim gibi speddy gonzalez olacak.
helal ikinize de ne diyelim benim bi arkdaşımvardı 9 aylık hamileyken benden hızlı koşardı böyle insanlara şaşırıyorum onun da eli çok hızlıdır ama döker saçar her tarafı dağıtır kırar döker.. hatta eşi ona savsak diyordu bu nedenle ben de çok yavaş yaparım çünkü çok detaycıyım.. soğanların hepsi aynı boyda olacak pilav kesinlikle tane tane olacak.. gerçi bebiş doğduktan sonra bu huyumu biraz törpüledim çünkü çok zamanım olmuyur genelde :89: