2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ayesercim labneyi seveceğini söylemiştim :KK66:
Canım bugün sabah çamaşır sepetinin içine battaniye serdim içine kuzuyu oturttum içinede toplarını oyuncaklarını doldurdum oynasın die bende yanındayım. Seninki 10 dk oynadı sona sıkılınca nasıl etti bi andan paaaat kendini attı kafasını yere vurdu nasıl etti nasıl devrildi anlamadım. Benim oğlum çok hareketlendi bu aralar. Eskiden ağır abi olacak diyodum şimdi ona kısaca TAZ diyorum. Benim tazmanya canavarım. Güvenli alandan kastım buydu.
Dün eşimin arkadaşının kızını görünce anladım ki bizimki çok hareketli onlar bile dediler siz bunu kötü alıştırmışsınız hiç durmuyo diye 2 saat içince pastaneyi 4 turladık. Herşeyi aldı yere attı :SSS
Gerçi annem hiç konuşma sende böleydin diyo_Okulda bile merdivenleri koşarak iner çıkarım. Evde koşturmaktan sağa sola çarparım. Sakarımdır ama hızlı iş yaparım. Hamileyken bile hiç durmadım. Herkes kızıyodu düşürcen çocuğu az otur yerinde diye. Oğlumda benim gibi speddy gonzalez olacak.

helal ikinize de ne diyelim :KK1: benim bi arkdaşımvardı 9 aylık hamileyken benden hızlı koşardı :KK9: böyle insanlara şaşırıyorum :KK1: onun da eli çok hızlıdır ama döker saçar her tarafı dağıtır kırar döker.. hatta eşi ona savsak diyordu bu nedenle :KK1: ben de çok yavaş yaparım çünkü çok detaycıyım.. soğanların hepsi aynı boyda olacak pilav kesinlikle tane tane olacak.. gerçi bebiş doğduktan sonra bu huyumu biraz törpüledim çünkü çok zamanım olmuyur genelde :89:

banada hiç kan ilacı kullan diyen olmadı 24 martta aşımız var o zaman sağlık ocağına soracağım ben sadece vitamin ilacı kullanıyorum
Canım vitamin sadece devit mi başka kullanıyor musun? Biz polivit basladık
bu arada ferrum konusunda haftasonu bir arkadaşımdan şöyle birşey duydum. doktor bana aç karnına ver demişti. bende zaten oğlum tadını sevmediği için ferrumu açken verip hemen peşine mama veriyordum. ama arkadaşım dedi ki, mamadan hemen önce ve hemen sonra verilmesi ilacın etkisini sıfır yapıyormuş. boşa veriyorsun dedi. 2 mama arasında yani 2 saatte bir yediğini düşünürsen yedikten 1 saat sonra vermelisin dedi.
sizin doktorlarınız bu konuda ne diyor ? siz nasıl veriyorsunuz. bunca zaman boşuna mı verdim diye üzüldüm ben, doktora da sorucam bu haftsoonu
Bizimki de aynısını dedi canım bide d vitamini ile beraber verme dedi
Ben de iki günde bir veriyorum bisküvi kahvaltıda, hero babyninkini suyla yapıyorum ben. Bugün 20 g. labne yedi kahvaltıda sevdi :nazar: İlk defa ilk yediği birşeyi tam yedi.
Okuldan bi arkadas bisküvi, mama, pekmez, yumurta karıştırp veriyorum demişti çorba gibi
Benimki abi o zaman :KK1: sabah 04:28. Ezanla doğdu oğluşum.
Canım senin doğum normaldi demi? Anlatabilir misin nasıl doğdu? Ben normal istedim ama olmadı

Gebeliğimin saltanatı bitti tickerimde gemili mavi bebek gözükmüyormu ??
Bu arada yeni arkadaşlarımız Hoşgelmişler ..

özgecim görünüyo ;:)))
kızlar ben bi çoğunuzun nickinide unutmuşum valla :KK70:
bazılarında benzerlik var diye çıkarıyorum :KK70:

Gebeliğimin saltanatı bitti tickerimde gemili mavi bebek gözükmüyormu ??
Bu arada yeni arkadaşlarımız Hoşgelmişler ..

siz hoşgeldiniz esas biz bayağıdıdır buradayız :KK1:

bebeğine muhallebi yedirip gaz sıkıntısı çeken var mı? hala dünün etkisindeyim 10 dk aralıksız ağladısonra tıkandı öksürmeye felan başladı.. korkuyorum inşallah bir daha böyle bişi olmaz :KK14:

siz hoşgeldiniz esas biz bayağıdıdır buradayız :KK1:

merhaba biz hamileligin ilk haftasindan burdaydik sora sikildik gzdik dolastik geri geldik :) face hizli sizleride bekleriz aramiza msn face ek gida grubu dertleselim grubu bebekler konusuyor kankalar grubu bekleriz:) artik burdayiz kk grubumuza donduk tanistigimaza cok memmun olduk :)

evet biz hep burdayız siz hoşgeldiniz:KK3:

Kızlar oğlum uyudu ben de yatayım biraz bugün çok yorgunum

X