- 3 Kasım 2010
- 4.327
- 406
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım beraber hiç fotografımız yok diyordum ama bugün bunu buldum oğlum baya küçük tabi burda
bir bizim bebekler eksik galiba bebek diye kocaman olmuş çocukları bile koymuşlar
Tulumu da çok güzelmiş paşanın, yeni kıyafetlere ihtiyacımız var artık, İstanbul'dan alışveriş yapacağım biraz, hazır gitmişken, hem oğluma hem bana
Canım ben çıkıyorum erken yatmayı düşünüyorum bu akşam, iyi geceler.
Selam bıraktım geleceklere.
teşekkür ederim canım beraber hiç fotografımız yok diyordum ama bugün bunu buldum oğlum baya küçük tabi burda
ben kendıme 5 da bıle zaman ayıramıyorum oglum 23 eylü 2010 doğmlusadece 30dak yuyor gün içinde o amandada ben yemek yapıyorum zaten sürekı ilgi istiyor sizinkilere öylemi yaaa
peki bebei kendi kendine oyalanan anneler warmı onlar nasıl başarıyor bunu çok merak ediyorum benim ilk çocugum acaba ben mı bilemiyorum diyorum
Dilek abla tesekkur ederiz paylasimlarin icin bizim icin gayet aciklayici ve bilgilendirici olmus insallah kizin seni uzmeden yer ve buyur :) bizde yeni yeni basliyoruz bende uygulayim bari seni menuyu :)) muhallebiye takildim ben genelde onermiyorlar ama bi faydasi yokmus bebeklere sqdece kilo yapar diye duydum ben
Bende bugun cok bunaldim kacmak istiyorum bi yerlere bizimkinin iyice huyu degisti 5 aydan sonra gaz sorunu yasiyoruz ne gece ne gunduz dogru durust uyumuyor bi haftadir sebze corbasi veriyorum ondan oldu heralde bugun vermedim biraz yogurt yedi sadece Bilmiyorum ne yapcam
çook sağol canım sızede cok gecmıs olsnnçok geçmiş olsun canım,oğlum bugün biraz fazla kustu ama yediğini çıkaracak kadar değil ek gıdayada geçtik biraz o da dokundu sanırım yediği beze çıkıyor tamamen hazmetmekte zorlandı diye düşünüyorum çok da vermedim eğer devam ederse bi kontrole gidelim
sanal kızılcık yağmursaadet bozo hoşgeldiniz kızlar arada burayada uğrayalım face çıktı çıkalı tenhalaştı buralar. p.tesi görüşürüzzz
pazartesi burdayız hepimiz.fire vermek yok.ama ben şimdi kaçıyorum.eymen paşa kalktı.off ya offf ağlamk istiyorum artık.kimbilir kaçta yatar yaa
Tamam canım ben gelirim.İyi geceler inşallah Eymencim biran evvel uyur canım
Eymen pasa ins uyur cnm ya ben msndeyim optum hepinizi pzt burda bulusmak uzre :) muck muck ..iyi geceler..