2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben premium carein yeni doğanından hiç memnun kalmamıştım. öve öve bitiremedikleri petek doku çocuğun poposuna yapışıyordu. çizgi çizgi oluyordu poposu. sonra normal primaya geçmiştim ama şimdi indirimden premium aldım. şuan daha kullanışlı geliyor çünkü daha ince, kot pantolonlarını giydirirken zorlanmıyorum. diğer bezde yukarı çıkmıyorlardı. ama yinede korkuç kokuyor bana bebeğimin yeni doğduğu uykusuz ve yorgun geceleri hatırlatıyor :96:

bu arada kaç numara bez kullanıyorsunuz? ben 4e başladım. 3 numara artık sıkıyor gibiydi. halbuki bebeğim sadece 6,5 kilo :97:

günaydın herkesebenimki geçen ay 6,5 kiloydu şimdi ne keder oldu bilmiyorum ama ben daha 3 numara bez kullanıyorum tam oluyo şimdi

günaydın :80: bant kısmı tam ama ağ kısmı sanki çok dayanıyor pipisine sıkıyordur diye, rahat edemiyordur diye. değiştirdimben de. çok mu abartıyorum acaba..

benim oğlum da 6.5 kilo biz de 3 numara kullanıyoruz,4 numarada bacaklarının arası kaba durmuyor mu?ben de bazen 4 e geçmeyi düşünüyorum ama bacaklarının arası ayrık olur belki diye vazgeçiyorum

Branş öğretmeni olmalısın, hangi branş? Seneye ben de 16 saat almayı düşünüyorum.

Sen hangi sebzeleri yediriyorsun canım?

Kaç kilo canım şu anda? Dördüncü ayın sonunda kontrole gittiğimizde bebeğimin çok iyi olduğunu söyledi doktor. Bir tane rehber set verdi milupanın ve yavaş yavaş tattırmaya başlayabilirsin dedi. Biz hemen hemen beşimci ayın ortalarında 2 günde bir birşeyler yemeye başladık. Şimdilerde ise gündüzleri uyanınca emziriyorum, bir saat sonra falan mızırdanmaya başlıyor, yiyecek birşey yapıyorum ona ve ıştahla yiyor, anlıyorum ki sütüm yetmiyor, halbuki kilosu, boyu, dışkılaması, keyfi iyi... Geceleri 6 ssat uyanmadan uyumaya başladı. 3 kere kalkıyordu 00:00 - 06:00 arası artık 2 kere kalkıyor. Bilemedim ki ne yapsam, gece daha güzel emiyor, gündüz emerken etrafı seyredeceğim diye memeyi bırakıp etrafına bakıyor, sonra tekrar emiyor, emdiğinden birşey anlamıyorum. O yüzden diyorum ki geceye ağırlık versem, ben uyandırıp emzirsem mi?
Büyük bez dene Emine,bize de primanın 2 nosu küçük geliyordu,maxiye geçtik-7-18 kg,çok iyi oldu,doktor sakıncası yok dedi.Biz geçeli 1 ay oldu,o zaman 7 kg ya yakındı kızım.

Biz primanın 4 numarasına geçeli 2 ayı çoktan geçti, 4 numara göbeğini kaplamıyor paşamın.

4 gün verdiler canım bugünüm boştu ama diğer arkadasların programları çok karışmış haftaya tekrar program yapılacak insallah kötü olmaz
İnşallah istediğin gibi olur canım, şimilik çok güzel duruyor program, seneye tam benim istediğim gibi. Okulun uzak mı?

Biz de bebedorun silikon uçlusunu kullanıyoruz. Ben ve bebeğim sevdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…