2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eşim hala iş yerinde,evdeyalnızm.Nette geziyrm papatyamı izliyrm.bişey sorcam kızlar.Muhallebilerine bebek maması ekleyen varmı. Hangi bebek mamasını kullanıyorsunuz. numaraları bile varmış onların. Hangisini almak lazım. Doktorumuz muhallebi ve çorbalarına mamada kat besleyiciliği artar dedi .Ama hangisini alıcaz bilmiyrm..fikir versenize

bende huggies kullanıyodum kızımın kıyafetlerine boya çıkarmaya başlayınca değiştirdim evy baby aldım ama hiç memnun değilim top top oluyo bitsin yine huggiese geri döncem

huggies in mega ekonomi paketleri vardı, onlar boyuyor gerçekten yeşil yeşil, kolay kolay da çıkmıyor lekeleri. bizim marketteki mega ekonomi paketleri bitti, normal paketlere geçtik, şimdi boyamıyor :) Ben de bu arada molfixe geçmiş bulundum, huggies in yanlarındaki koruyucu şerit çok ince, iz çıkartıyo oğluşumun bacaklarında

20 eylül doğumlu oğlum, seninki büyükmüş baya ek besinlere başlamıştır çoktan? Şu an bir ek besin telaşıdır gidiyor.

Emine,benim kızım 28 Ağustos doğumlu,daha başlamadık ek besine.Doktor süt yetiyor dedi,6.ay sonu geçecekmişiz .İki haftadır sadece tadına baktırıyorum bazı şeylerin,havuç püresi,ezme patates,yoğurt(doktor bir dahaki aya dedi ama ben 1 aydır arasıra bir iki çay kaşığı veriyorum),pişmiş elma veriyorum.Ama sadece 1-2 çay kaşığı kadar.

bende huggies kullanıyodum kızımın kıyafetlerine boya çıkarmaya başlayınca değiştirdim evy baby aldım ama hiç memnun değilim top top oluyo bitsin yine huggiese geri döncem

Ben de baştan arkadaşımın tavsiyesiyle huggies yenidoğan kullandım,iyiydi.Fakat ileri numaraları bana sert geldi,prima premium care kullanmaya başladım.Memnunum,huggies kakayı hep taşırıyordu.Şu anda yine denemek için huggies aldım ama dikkat ettim,tam kuru olmuyor,idrarı da kakayı da prima kadar iyi çekmiyor gibi geldi. Prima premium care kullanmaya devam yani.Aslında hepsi kimyasal dolu,yurtdışında birçok klorla ağartılmamış bez markası var ama bizde sıfır!

Büyük bez dene Emine,bize de primanın 2 nosu küçük geliyordu,maxiye geçtik-7-18 kg,çok iyi oldu,doktor sakıncası yok dedi.Biz geçeli 1 ay oldu,o zaman 7 kg ya yakındı kızım.

merhaba arkadaşım,ben de eylül annesiyim,siteye çok giriyorum ama bu sayfaya hiç girmemişim nedense :))norlamde ekim annesiydim,oğlum erken geldi :)ben de öğretmenim,diğer ay işe başlayacam malesef 16 saat dersi kaç güne yaptılar,bana da 15 saat ders vereceklermiş ama kaç gün yaparlar bilmiyorum

Bayıldım şarkıya

Aaaa ağustos doğumlu olduğunu bilmiyordum.

Canım benim eşin nerde?

Evet canım,ultrasonun verdiği normal doğum tarihi 9 Eylül'dü.Benim ilk doğumum sezaryendi bazı sağlık sebepleriyle ki bence doktor safsatasıydı,normal doğururdum ben.Sonuçta çook zorladım doktoru ama sezaryen sonrası vajinal doğum yaptırmadı bana.Sezaryen 1 Eylül olarak planlanmıştı ama birkaç gün erken almak istedi doktor.

Bayıldım şarkıya

Aaaa ağustos doğumlu olduğunu bilmiyordum.

Canım benim eşin nerde?

Evet canım,ultrasonun verdiği normal doğum tarihi 9 Eylül'dü.Benim ilk doğumum sezaryendi bazı sağlık sebepleriyle ki bence doktor safsatasıydı,normal doğururdum ben.Sonuçta çook zorladım doktoru ama sezaryen sonrası vajinal doğum yaptırmadı bana.Sezaryen 1 Eylül olarak planlanmıştı ama birkaç gün erken almak istedi doktor.

Canım ben ikisine de mama koyuyorum çorbaya da muhallebiye de. Mamaların üzerinde yazar canım kaç aylık bebek için uygun oldugu. Şimdi hangi marka olursa olsun 1 numara kullanmamız gerekiyor canım

Hipp maka organik mamalar var onları kullanabilirisn ya da keçi sütü bazlı goldengoat marka mama var ama bayağı pahalı. Milupa da gayet iyidir.

4 gün verdiler canım bugünüm boştu ama diğer arkadasların programları çok karışmış haftaya tekrar program yapılacak insallah kötü olmaz

aklıma geldi gecmişi okurken bi arkadas (özür dilerim hatırlayamadım) hangi kaşıgı kullandıgımızı sormuştu ben önce bebedor silikon kasık aldım ama çok kalın ve çok yumuşak. Daha sonra bambino ısıya göre renk değiştiren kaşık aldım çin malı diye sıcak gıdalarda kullanamıyorum. En son demir kaşık kullanıyorum o da kan ilacında kullanılmıyormuş. Ha bide nuby bpa free kaşığımız var unutmuştum yarın onu kullanalım ama o da plastik oldugu için içim rahat etmiyor

Bende aventin bir pakette çift satılan minik plastik kaşıkları var,onları kullanıyorum.

sadece prima premium care Almanya da üretiliyor paketin üzerinde yazıyor diğerleri türkiye de üretiliyor. ben hepsinin paketine baktım son derece takıntılı bir durm gibi görünüyor ama Almanya da üretildiğini görünce diğerlerine özellikle dikkat ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…