ben dinlettimm çünkü ben bayılıyorum oda sever diye
evet dikkatini çekio ama mamadan önemli hiç bişi yok bizim içinn....
merhaba Ben de 2010 eylül annesiyim.Kabul ederseniz fırsat buldukça aranıza katılmak istiyorum.
Ben kabul ettim
Eylülün kaçı doğdu bebiş?
20 eylül doğumlu oğlum, seninki büyükmüş bayaek besinlere başlamıştır çoktan? Şu an bir ek besin telaşıdır gidiyor.
hoşgeldin şebin, kabul ederiz tabii. tecrübelerini fikirlerini mutluluklarını acısını paylaşacak herkese açık burası.
21 eylül doğumlu bir kızım var.
ayeserinki 20 eylül sanırımoğluşu var onun da. Allah nazarlardan saklasın hepsini de.
ayesercimm ben molfixe döndüm. bize iyi geliyor. pişik yapmıyor. canbebe de iyiydi ama küçük geliyor onun bezleri. diğer bezlerin bedenlerine göre. hep kakayı taşırıyor.
prima felaket pişik yaptı.
ben bugünlük kaçıyorum.yarın yine görüşmek üzere
hoşgeldin şebin, kabul ederiz tabii. tecrübelerini fikirlerini mutluluklarını acısını paylaşacak herkese açık burası.
21 eylül doğumlu bir kızım var.
ayeserinki 20 eylül sanırımoğluşu var onun da. Allah nazarlardan saklasın hepsini de.
ayesercimm ben molfixe döndüm. bize iyi geliyor. pişik yapmıyor. canbebe de iyiydi ama küçük geliyor onun bezleri. diğer bezlerin bedenlerine göre. hep kakayı taşırıyor.
prima felaket pişik yaptı.
Görüşmek üzere sık sık gel.ben bugünlük kaçıyorum.yarın yine görüşmek üzere
Sürekli onunla konuşmamı oynamamı istiyor, çenem ağrıdı valla :111:
Hoşgeldin aramıza.merhaba Ben de 2010 eylül annesiyim.Kabul ederseniz fırsat buldukça aranıza katılmak istiyorum.
teşekkür ederim2 Eylül doğumlu bir kızım var.senin?
Bayıldım şarkıyaaynen benimki de bir an bakmasam salı veriyor çığlığıbendebir elimde mouse birelimde onun eli devamlışarkı söylüyorum.
"obenim dünyam, öylesine yumuk. öylesine bebik, öylesine topik olan"
Aaaa ağustos doğumlu olduğunu bilmiyordum.Benim kızım da 28 Ağustos doğumlu,büyük kız da 2002li.
evdede oğlumla yalnızım burdada.Sıkıldım artık yav
şekerdelisi
hayırlı uğurlu olsun inşallah iş başın.
umarım sen de bebeğin de hiiiiç zorluk çekmezsiniz. annelere kurban olunmaz da ne olunur kii. eminim senden iyi bakmaya gayret ediyordur. şu an işyerindemisin. kaçla kaç arası çalışıyorsun. sen öğretmenmiydin bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?