2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin şebin, kabul ederiz tabii. tecrübelerini fikirlerini mutluluklarını acısını paylaşacak herkese açık burası.

21 eylül doğumlu bir kızım var.
ayeserinki 20 eylül sanırım oğluşu var onun da. Allah nazarlardan saklasın hepsini de.

ayesercimm ben molfixe döndüm. bize iyi geliyor. pişik yapmıyor. canbebe de iyiydi ama küçük geliyor onun bezleri. diğer bezlerin bedenlerine göre. hep kakayı taşırıyor.
prima felaket pişik yaptı.

20 eylül doğumlu oğlum, seninki büyükmüş baya ek besinlere başlamıştır çoktan? Şu an bir ek besin telaşıdır gidiyor.

Allah bağışlasın.Malesef işe başladığım için sütüm azaldı dolayısıyla ek besinlere biraz erken başladık.Normalde bir süre yoğurt sonra meyve sonra çorbaya başlanırken biz 2-3 gün ara ile başladık.iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum.şimdi sabahları evden çıkmadan emziriyorum.5'de işetn çıkıyorum 6'ya doğru evde oluyorum akşam ve gece emzirebildiğim kadar emziriyorum.

Bu bez, krem vs. olayları bebekten bebeğe değişiyor.Mesela ben doğduğundan beri prima kullanıyorum memnunum.korkumdan başka bez deneyemiyorum.

ben bugünlük kaçıyorum.yarın yine görüşmek üzere

anamm gelmesiyle gitmesi bir oldu

kaldık başbaşa eminecimm
emine kontrolünüz ne zaman. ben önümüzdeki salı gideceğim. bakalım kilo alımı nasıl. genel durumu iyi gibi. damaklar zorluyor biraz sanki. umarım besleyebiliyorumdur. bugün yalvarmayı öğrendi bizimki dudaklarını büzüp böğürüyor

şekerdelisi
hayırlı uğurlu olsun inşallah iş başın.
umarım sen de bebeğin de hiiiiç zorluk çekmezsiniz. annelere kurban olunmaz da ne olunur kii. eminim senden iyi bakmaya gayret ediyordur. şu an işyerindemisin. kaçla kaç arası çalışıyorsun. sen öğretmenmiydin bu arada.

Bize de prima iyi geldi, sadece ön bantları biraz kısa, ya da benim oğlum göbekli Ama korkudan başka beze geçemiyorum, öyle pişik olmuştu ki doktor bile korkmuştu, çocuk doktoru cildiyeye sevketmişti.
Çocuk doktoruna görüneli bir ay oldu olacak, bir gün ayarlar gideriz artık.Ya da gitmeyedebiliriz. Burası gündüzleri bile hep sıfırın altında çok soğuk. Acil durum olmayınca çıkmak istemiyorum ben bile. Hasta ederim, olurum korkusuyla.

ben bugünlük kaçıyorum.yarın yine görüşmek üzere
Görüşmek üzere sık sık gel.

Sürekli onunla konuşmamı oynamamı istiyor, çenem ağrıdı valla :111:

aynen benimki de bir an bakmasam salı veriyor çığlığı bendebir elimde mouse birelimde onun eli devamlışarkı söylüyorum.
"obenim dünyam, öylesine yumuk. öylesine bebik, öylesine topik olan"

aynen benimki de bir an bakmasam salı veriyor çığlığı bendebir elimde mouse birelimde onun eli devamlışarkı söylüyorum.
"obenim dünyam, öylesine yumuk. öylesine bebik, öylesine topik olan"
Bayıldım şarkıya

Benim kızım da 28 Ağustos doğumlu,büyük kız da 2002li.
Aaaa ağustos doğumlu olduğunu bilmiyordum.

evdede oğlumla yalnızım burdada.Sıkıldım artık yav

Canım benim eşin nerde?

Sağol canım. Öğretmenim. Çok değil 16 saat ders aldım burda aileye çok önem veriyorlar bebeğimin oldugunu bildikleri için az ders isteğimi kabul ettiler. Öğleden sonra dersim yok canım. Düzenimiz bozuldu sadece öğünlerimiz uyku saatlerimiz karıştı

ayeser canım mevsiminde olmayan meyve sebzeleri zorunlu olmadıkca biz yiyemiyoruz oğluma asla yedirmem. Mesela kabak yazın yerli oluyor içi yapış yapış oluyor çıtır çıtır taze ama şimdi içleri sünger gibi hormonlu oldugu besbelli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…