2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

sagol canimm..
hadi bakalim insallah sendede hersey sorunsuz cikacak..
lekelenmen devam ediyormu suan..insallah oda gecer,baska biseye gerek kalmaz canimm :Saruboceq:

slm yeni aralık anneleri
ben 2009 aralık annesiyim gecen sene bu zamnlar bizde aynı heyecanları paylaşıyoduk zaman gecio ve sıra sizde i,nş hayırlısıyla alırsınız kucaklarınıza uykusuz gecelere hazırlıklı olun bol bol uyuyun şimdi sonra çok ararsınız bugünleri ama olunca daha ii anlarsınız evlat candan bile tatlı şimdiden hayırlı doğumlar hepinize:dance:

aynen dediğin gibi canım sık sık ama azar azar yiyorum ama 4 kilo birden almışım hayret ediyorum kendime yaa doğuma kadar 15 20 kilo alırım herhalde
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

canim tebriklerr
Allah anali babali büyütmek nasip etsinn insallah..
ayy bizim icinde vakit öyle cabucak gecsee,alsak sag salim kucaklarimizaa,vallahi ben uyku falan istemiyorumm :1rolleyes::asigim:

canim tebriklerr
Allah anali babali büyütmek nasip etsinn insallah..
ayy bizim icinde vakit öyle cabucak gecsee,alsak sag salim kucaklarimizaa,vallahi ben uyku falan istemiyorumm :1rolleyes::asigim:

merak etme bizde öle diyoduk ama öle bi geçio ki herseyin tadı ayrı hamilelikte çok güzel ve heyecanlı bugünleride özlersin
bende diyodum uyku falan uımrumda deil doğsun yeterki diye ama uykuyuda özlücen eminim seneye bu zamanlarda sen şikayet etcen uyumuyo emmiyo falan
allahım hayırlı etsin canım

mrb hanımlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor. umarım topik kavgası bitmiştir. sırf bu yüzden uzun süredir kasım annelerini takip ediyordum ama bi düzene girdiyse dönebiliriz. bu arada ben yarın kalp atışlarını dinlemeye gideceğim çok heyecanlıyım...

bende gidicem canım inş hayırlı ve güzel haberlerle döneriz topiğe

hic gecmicek gibi geliyor..
insallah bizde bir gün senin gibi söyleriz 2011 aralik annelerine:))
hepimiz saglikla dogumlar yapalim insallahhhhh :Saruboceq:

aynen dediğin gibi canım sık sık ama azar azar yiyorum ama 4 kilo birden almışım hayret ediyorum kendime yaa doğuma kadar 15 20 kilo alırım herhalde
Üzülme canım, gaz olmuş olabilir, vücut su toplamış olabilir.Sayılara çok takılma şimdilik.Sen düzenli ve sağlıklı beslen elinden geldiğince.Herkesin metobolizması farklı çalışıyor.

inşallah orayscığım. bu arada bulantıların nasıl benim çok fazlada..

çok şükür yok denecek kadar az canım bazen yemeklerden sonra hafif bulantı oluyor gibi sonra geçiyor canım eğer bulantım olsaydı çalışamazdım zaten çok şükür

canimm baslarda vücut su topluyor,ödem olusuyor..gazda cabasi..
düsünme bence sen simdi bunu..3 aydan sonra yavas yavas kilo kontrolü yapmaya baslarsin elbet..

Üzülme canım, gaz olmuş olabilir, vücut su toplamış olabilir.Sayılara çok takılma şimdilik.Sen düzenli ve sağlıklı beslen elinden geldiğince.Herkesin metobolizması farklı çalışıyor.

inş canım ya aklıma geldikçe canım sıkılıyor ama bu hafta iştahım biraz daha azaldı gibi inş fazla kilo almam normalde zayıfım ama şimdide 4 kilo aldım belli olmuyor ama ben rahatsız oluyorum boyum olduğundan kaldırıyorum allahtan

kizlar az önce baska topicden biri ile konustum onunda bebisi hep geriden geliyormus ama yavas yavas kapatyormus simdi arayi. Iyi beslenmek gerekyormus. Biraz olsun icim rahatladi boshayallersmile

kizlar az önce baska topicden biri ile konustum onunda bebisi hep geriden geliyormus ama yavas yavas kapatyormus simdi arayi. Iyi beslenmek gerekyormus. Biraz olsun icim rahatladi boshayallersmile

canimm korkma..
bazen tutmuyormus ki o degerler birbirleriyle..
kafana takma,düzenli beslenmeye calis,bebisine yarayacak seyler tüket..
insallah hepimizin bebisleri sag salim gelicek :Saruboceq:
Allahim bebislerimize dayanma gücü versinn :Saruboceq:

aminn canim.
Sen simdi 5 haftalik olunca görebildin dimi kalp atislarini ay ne güzel boshayallersmile

cucu sen hangi ülkedesinn
almanya canim,yagmurlar ülkesii :sinifsinif:
canimm daha cok kücük melegin,cok normal..tutunacak annesine simsikiii..benimde öyleydi,simdi geciyor artik,o kadar sürekli agrimiyor,ara ara..
ayy saglikla büyüsün bebegin insallah:Saruboceq:
seninde gecer

aman hadi hopladı zıpladı erkenden doğurdu bebeği, 7 aylık sempatiksalakcinni biraz da dikkat etmek lazım canım. Ben onu köpek sanmıştım, kedimiymiş ayol :kedi:
esracim valla ya,yunusa basarak atlamalar falan..ay ben kasildim kaldim burda..
kesinlikle dikkat etmek gerekiyor yaa...gebeligin 3.ayindan 7.ayina kadar eger doktor müsade ederse hafif sporlar yapilmali..böyle atlamali falan degil laelaelaelaelae
bu arada evet koltugun tepesinde uzanmisti kedicik..
ebru salli ilk hamileliginde pismandi hatun sürekli spor yaptigina,bebegi erken dogmustu yaklasik 1 ay...simdi 4 aylik hamileymis yine..hatun pilates yapiyor..hamile pilatesimi tam bilmiyorum ama ilk 3 ayda yapiyordu yani akannehir

canimm öyle yoralim bakalimm...
cinsiyet farketmez,saglikli olsunlar yeter..anneler ilk günden hissedermis cinsiyetini...hadi bakalimmm rüyalar mi yanilacak yoksa biz mi kaydirigubbakcemile3

5+4 olduk bugün canimm...
evet,sükürler olsun..görebilirsin diyen arkadaslar yanilmadilar..
duymak cok güc oldu..sen görüp duydun mu bugün canim?

Yok canim bakmadi bile doktor erken daha dedi. 6.hafta olsun ozaman bakariz dedi.
Persembeye kaldi simdi. Ama belki p.tesi gittigimde ultrasonla bakicak tekrar ozaman insallah gelismisse bebisim belki görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…