cucu senin için çok sevindim gözün aydın
bebişkom sen de moralini bozma çok normalmiş tutmaması hesaplarının..
ben de hastaneye gittim 7 tüp kan verdim idrar testi hepsi pazartesi çıkacak
kahverengi leke için de pzt kadar bekleyeceğiz eğer geçerse sorun yok geçmezse alttan muaneye olacağım..pzt belli olacak herşey bol bol dinlen dedi doktor
Sık sık az az yiyin, mideyi tam doldurmamak gerekiyormuş.Böylelikle mide bulantısıda azalırmış.Aslında tüm yaşamımızda uygulamamız gereken yöntemler bunlar.Meyve, sebze, bol sıvı tüketmeye çalışmalıymışız.Ben midem bulandıkça leblebi yiyorum bastırıyor biraz.
slm yeni aralık anneleri
ben 2009 aralık annesiyim gecen sene bu zamnlar bizde aynı heyecanları paylaşıyoduk zaman gecio ve sıra sizde i,nş hayırlısıyla alırsınız kucaklarınıza uykusuz gecelere hazırlıklı olun bol bol uyuyun şimdi sonra çok ararsınız bugünleri ama olunca daha ii anlarsınız evlat candan bile tatlı şimdiden hayırlı doğumlar hepinize:dance:
canim tebriklerr
Allah anali babali büyütmek nasip etsinn insallah..
ayy bizim icinde vakit öyle cabucak gecsee,alsak sag salim kucaklarimizaa,vallahi ben uyku falan istemiyorumm :1rolleyes::asigim:
mrb hanımlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor. umarım topik kavgası bitmiştir. sırf bu yüzden uzun süredir kasım annelerini takip ediyordum ama bi düzene girdiyse dönebiliriz. bu arada ben yarın kalp atışlarını dinlemeye gideceğim çok heyecanlıyım...
merak etme bizde öle diyoduk ama öle bi geçio ki herseyin tadı ayrı hamilelikte çok güzel ve heyecanlı bugünleride özlersin
bende diyodum uyku falan uımrumda deil doğsun yeterki diye ama uykuyuda özlücen eminim seneye bu zamanlarda sen şikayet etcen uyumuyo emmiyo falan
allahım hayırlı etsin canım
Üzülme canım, gaz olmuş olabilir, vücut su toplamış olabilir.Sayılara çok takılma şimdilik.Sen düzenli ve sağlıklı beslen elinden geldiğince.Herkesin metobolizması farklı çalışıyor.aynen dediğin gibi canım sık sık ama azar azar yiyorum ama 4 kilo birden almışım hayret ediyorum kendime yaa doğuma kadar 15 20 kilo alırım herhalde
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
bende gidicem canım inş hayırlı ve güzel haberlerle döneriz topiğe
inşallah orayscığım. bu arada bulantıların nasıl benim çok fazlada..
aynen dediğin gibi canım sık sık ama azar azar yiyorum ama 4 kilo birden almışım hayret ediyorum kendime yaa doğuma kadar 15 20 kilo alırım herhalde
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
Üzülme canım, gaz olmuş olabilir, vücut su toplamış olabilir.Sayılara çok takılma şimdilik.Sen düzenli ve sağlıklı beslen elinden geldiğince.Herkesin metobolizması farklı çalışıyor.
kizlar az önce baska topicden biri ile konustum onunda bebisi hep geriden geliyormus ama yavas yavas kapatyormus simdi arayi. Iyi beslenmek gerekyormus. Biraz olsun icim rahatladi boshayallersmile
canimm korkma..
bazen tutmuyormus ki o degerler birbirleriyle..
kafana takma,düzenli beslenmeye calis,bebisine yarayacak seyler tüket..
insallah hepimizin bebisleri sag salim gelicek :Saruboceq:
Allahim bebislerimize dayanma gücü versinn :Saruboceq:
almanya canim,yagmurlar ülkesii :sinifsinif:cucu sen hangi ülkedesinn
canimm daha cok kücük melegin,cok normal..tutunacak annesine simsikiii..benimde öyleydi,simdi geciyor artik,o kadar sürekli agrimiyor,ara ara..kızLar merhaba..bugün biraz benim kasıkLarımda sancıLar war ve karnıma bazen bişey batıyormuş gibi oLuyooo.Şuan da bebeğim 3+6.Ben daha önce 1 kere kimyasal gebeLik yaşadım.Bu sancıLAr normaL dimi kısLarr yaaa ????
esracim valla ya,yunusa basarak atlamalar falan..ay ben kasildim kaldim burda..aman hadi hopladı zıpladı erkenden doğurdu bebeği, 7 aylık sempatiksalakcinni biraz da dikkat etmek lazım canım. Ben onu köpek sanmıştım, kedimiymiş ayol :kedi:
canimm öyle yoralim bakalimm...saol cnm yaa hpmizi guzel haberle gelelm ins.sana bsy deyimmi yeminle bende ruyamda hep adet oldugumu kanamamin oldunu goruyorum hakkaten bilincalti galiba..ruya tabirinde adet oldunu gorenin oglu olur yaziyo valla bende ona yoruyorum artik..yoksa kafayi yerim.sende hayirli haberlerle gelirsn ins canm..
aminn canim.
Sen simdi 5 haftalik olunca görebildin dimi kalp atislarini ay ne güzel boshayallersmile
5+4 olduk bugün canimm...
evet,sükürler olsun..görebilirsin diyen arkadaslar yanilmadilar..
duymak cok güc oldu..sen görüp duydun mu bugün canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?