2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

5.haftada kalbi atmaya başlıyo ama duyamayabilirsin canım, yani duyamazsan boşuna üzülme, alttan muayene biraz daha hassas olduğu için erkenden çağırmıştır doktorun. Bu hafta duyamazsan haftaya nasılsa duyarsın, takma kafana... :)

canim cok sagol..
yok kafama takmiyorum,saglikli olsunda gerisi hic umrumda degil..
cagirma degil iste canim,her hafta rutin kontrollerim var..gidicem mecbur hepsine..
hayirlisi bakalim,erkenden duyulur mu duyulmaz mi bugün ögrenicez sanirim fisfisfis

burasi coook hizli geciyor, yetisemiyorum kizlar valla kafam karisti fisfisfis ben bide hergun giremiyorum dünden bugüne yaklasik 10 sayfa atlamisiniz valla masallah insallah bebeklerimizde bu hizla büyür kaydirigubbakcemile3
Ben hemen birseycik soracam, biz bügün 4+4 haftalik olduk ve 6+3 olunca hastanede randevum var kalp atisina bakacaz sizce erken degilmi gercektende duyulurmu?

evet doğru diyon kızz :kedi: bugün göğüslerimin ucları bi sızladı sorma :kedi:

azize bak bende hamile oldugumu bilmeden evi kaldirmistim resmen,camlar perdeler koltuklar halilar...
sakin sen onu yapma...temizlik her zaman olur..varsada bebis rahat dur tutunsun simsiki sana annesi yerimseniben
yüzeyden sil süpür yeter yerimseniben

bende öyle yapıyım en iyisi bugün şüphelerim var çünkü dokununca meme uclarım acıyo...geçen hamile kaldığımdada öyle olmuştu.hayırlısı bakalım ALLAHIM bilir.çok öptüm tatlım seni Şeniz

canım vajinal muayenede daha erken duyuluyor diye biliyorum yani bence sen bu randevunda allahın izniyle duyarsın pıt pıtları
evet doğru diyon kızz :kedi: bugün göğüslerimin ucları bi sızladı sorma :kedi:
azizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sakın yapma ağır iş falan aman eve bakınca karne mi vercekler bırak kalsın öle mutfağını topla yeterklava:
esracımm okadarda değilllll

bencede o kadarda değil ama kızgınlıkla sölemiş herhalde ne yapsın kızcağızın kafası karıştı

canimm duyarsin sen büyük ihtimalle..
valla benimde kafam karisik..kimi daha erken duyuyor kimi daha gec..
saglikli olsunlarda,tek dilegimiz bu :Saruboceq:

Kizlar bisi sorcam. Hamilelikde ilk dönemlerde cig et yasak biliyorum. Ama sosisdemi yasak? Yani sonucta pismis oluyo? Bugün öglen burda sosis ve patates varda delikafadulden

kizlar benim sag dizimin arkasi cekiyor resmen,damar kopacakmis gibi..ilk defa oldu...biraz uzansam iyi olacak..midemde bulaniyor gibi...iyi bakin kendinize ve meleklerinize..öpüyoruz sizii

Kizlar bisi sorcam. Hamilelikde ilk dönemlerde cig et yasak biliyorum. Ama sosisdemi yasak? Yani sonucta pismis oluyo? Bugün öglen burda sosis ve patates varda delikafadulden

canimm bana dr emin olmadigin hicbiseyi yeme dedi öyle cig etlerden...sosiste buna dahil tabii...
kendin iyice pisirdigine emin oldugun seyleri ye bence..
ben agzima sürmedim daha öyle seyler,esime yapiyorum ama kendim korkumdan yemiyorum ne kadar iyi piserse pissin..olmazsa olmaz degil bence canim salam sucuk vs.yerimseniben

ben bunu bilmiyodum, geçen çok canım istedi diye 1 dilim pastırma yemiştim, bişey olmaz demi bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…