Kizlar galiba bende yavas yavas bu gruba girecegim ama ne bilim cok tedirginim. Galiba bu duyguyu suan hepimiz yasiyoruz. Acikcasi 8 yil sonra yani 2 gün önce evlenme yildönümüzde hamile oldugumu ögrendim. 11 tüp bebek, 6 asilama sonra bir sürü yardim üreme teknikleri denedik olmadi, olmadi, olmadi. Simdi kendim gebe kaldimUmarim hepimiz icin güzel paylasim dolu bir topik olur. Herkese bol sans :asigim:
tebrik ederim canım çok sevindim
ama bende 6+6 haftalığım dr a 2hafta sonra gidicem benimkidemi acaba 3 yada 4 haftalıktır dikkat etmeye çalışıyoruz ama ben kendi adıma konuşayım unutuyorum bazen o zamanda bebişim kendini hatırlatıyor ve sancı başlıyor kasığımda sonra aklıma geliyor
Kizlar galiba bende yavas yavas bu gruba girecegim ama ne bilim cok tedirginim. Galiba bu duyguyu suan hepimiz yasiyoruz. Acikcasi 8 yil sonra yani 2 gün önce evlenme yildönümüzde hamile oldugumu ögrendim. 11 tüp bebek, 6 asilama sonra bir sürü yardim üreme teknikleri denedik olmadi, olmadi, olmadi. Simdi kendim gebe kaldimUmarim hepimiz icin güzel paylasim dolu bir topik olur. Herkese bol sans :asigim:
slm kızlar.. ben de 4 haftalık hamileyim .. ve buraya yeni üye oldum .. azize sana özel msj yolladım ama umarım beni de listeye eklersin. kızlar benim sat : 27 şubat ... düne kadar hep 6 haftalık hamileyim zannediyordum ama dün doktora gittim ve embriyo kesesi 13.7 mm dedi.. bu sebeple 3-4 haftalık hamileymişim. bu arada ; gerçi ikinci bebişini bekleyenler var aramızda ama kendinizi çok yormayın .. benden kahverengi leke geldi .. ve bayağı korktum ... şimdi daha da dikkat ediyorum ... çok hareketliyimdir... e tabi bebeklerimiz de çok küçük olunca hamile olduğumuzu her an hissedemiyoruz... amman dikkat...
Canım benim ben de seninle aynı durumdayım, ben de 6 haftalık hamile olduğumu düşünürken doktor dün 5 haftalık olduğunu söyledi, olabiliyomuş böyle şeyler, benim kuzeniminki de 2 hafta geriden takip ediyomuş, doğdu sağlıcakla şimdi, herşey yolunda, kalp atışlarını duyduğumuzda içimiz daha bi rahatlıycak sanırım...
ya aslında kızlarr regldenn sonra olduysaa geç döllenme nasıl oluyoo ozaman bebekk erkenn olmuşş olmuyormuu geç döllenme neye diyorlarrr
slm kızlar.. ben de 4 haftalık hamileyim .. ve buraya yeni üye oldum .. azize sana özel msj yolladım ama umarım beni de listeye eklersin. kızlar benim sat : 27 şubat ... düne kadar hep 6 haftalık hamileyim zannediyordum ama dün doktora gittim ve embriyo kesesi 13.7 mm dedi.. bu sebeple 3-4 haftalık hamileymişim. bu arada ; gerçi ikinci bebişini bekleyenler var aramızda ama kendinizi çok yormayın .. benden kahverengi leke geldi .. ve bayağı korktum ... şimdi daha da dikkat ediyorum ... çok hareketliyimdir... e tabi bebeklerimiz de çok küçük olunca hamile olduğumuzu her an hissedemiyoruz... amman dikkat...
canimm tebrik ederimmmmKizlar galiba bende yavas yavas bu gruba girecegim ama ne bilim cok tedirginim. Galiba bu duyguyu suan hepimiz yasiyoruz. Acikcasi 8 yil sonra yani 2 gün önce evlenme yildönümüzde hamile oldugumu ögrendim. 11 tüp bebek, 6 asilama sonra bir sürü yardim üreme teknikleri denedik olmadi, olmadi, olmadi. Simdi kendim gebe kaldimUmarim hepimiz icin güzel paylasim dolu bir topik olur. Herkese bol sans :asigim:
yok benn bu hamileliğimde bulantıı falan istemiyorumm 2 çocuğumda geçirdimm benn bulantıı bunda olmasınn ,amaa senin adına bende çok sevindim
kzlar bu topigde yazayim bende 7 haftalik hamileym.kismetse eger 1aralik muhtemel dogum tarihi.. bende uzun bi beklemden sonra kavustum yavruma..2 senenin sonunda tam tup bebege baslayacgm ay hamile oldugumu ogrendim rahim filminden hemen sonra hmile kaldim..allah kimsenin gonlunu bos birakmasin.doktor bile sasirdi bi filme yolladik hamile kalip geldin masallh dedi..hasili ben bebegimi gordum kalp atislarinida dinledm cok sukur..darisi sizlerin basina olsun ins..mide bulantilarim yok denecek kadar az..sadece goguslerim bomba gibi oldular esim bile fark ediyo yani disardan bile bariz belli..olsun o kadar artik dmi..hepinizi opuyorum..yarinda kontrol var dua edin
hosgeldin canim aramiza..
tebrik ederimmm,ne güzel rahim filmi acmis demekki tüpleri falan,iyide olmuss
insallah sag salim gelsin melegin..
kalp atislari icinde ayrica gözün aydin,darisi basimiza :Saruboceq:
inşallah canım zaman çabucak geçicek inşallah hepimiz içinah kizlar ya su gunler bi gecse 4 aylik hamile olsam ne mutlu olurdum ya cok stresli bise ya beklemek ben kizim da ilk kontrole 3 aylik ken gitmistim hem bebegimi hemde kalp atisini duymustuk ne guzeldi ozaman 17 yasindaydin ne bos gebelik nede kimyasal gebelik diye bise biliyodum keske orenmeseydim cok guzel bi hamilelik gecirdim ve kolay bi dogumum olmustu darisi sizlere insallah ve aynisindan tekrar bana kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar hem çok istiyom hamileliği hemde çok korkuyom yaa bilmiyorumkismile
canim cok tsk ederim seninde hayirli olsun bebegin..sag saglim kucagina alirsin ins..hepmiz aliriz inss saglikla..
arkadaşlar hem çok istiyom hamileliği hemde çok korkuyom yaa bilmiyorumkismile
ah kizlar ya su gunler bi gecse 4 aylik hamile olsam ne mutlu olurdum ya cok stresli bise ya beklemek ben kizim da ilk kontrole 3 aylik ken gitmistim hem bebegimi hemde kalp atisini duymustuk ne guzeldi ozaman 17 yasindaydin ne bos gebelik nede kimyasal gebelik diye bise biliyodum keske orenmeseydim cok guzel bi hamilelik gecirdim ve kolay bi dogumum olmustu darisi sizlere insallah ve aynisindan tekrar bana kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?