canimm maalesef ara ara oluyor bendede..
Doktora sordugumda normal demisti..
Ama sana tavsiye beline destek koyup öyle otur,arada bosluk kalmasin yani
hafifletiyor yerimseniben
canim ne güzel yaa...Kizlar bende tam tersi yaa. Aklima gelipde bisiler yemesem hic acikmiyorum yaa..
saol canım yapıyım bakalım hafifler inş çünki kıvrandırıyor
canim ne güzel yaa...
zaten bebis ilk zamanlarda annenin deposundan besleniyormus ama tabii seninde vitaminsiz falan kalmaman gerekiyor..dikkat etmeye calis canimm..
5-6 tane kitap aldim,aksama kadar onlarla hasir nesir oluyorum,güzelde bir beslenme programi cikardim ama aninda aclik hissi basliyor yine..
bulantilar baslarsa eger böyle devam etmez biliyorum..hayirlisii...
canim benim ancak öyle hafifliyor,minik bir yastik koyuyorum bel bosluguma..insallah gecer canim
Benim bulantim felanda yok cok sükür ama hicbir belirtim olmadigi icin endiseleniyorum biraz ya normal mi eyvahedigeldismile
canimm herkeste farkli oluyormus..
gecen hafta bende ayni senin gibiydim,yoksa hamile degil miyim,niye yok bisey diyordum ama iste,kisiden kisiye degisiyor..
uyku,yorgunluk,istah acilmasi,kasik bel agrilari,gögüslerde dolgunluk ve sizi...
varmi bunlardan bazilari?
Günaydın bebişkom , benimde sabahları hiç iştahım yok zorla bişiler yiyorum.Yediklerimden hiç zevk almıyorum.İçim kazınıyor ama yemekte istemiyorum, yiyincede aynı şey.bulantım az az başladı daha, sadece ara ara karnım ağrıyor başkada belirti yok.Kizlar bende tam tersi yaa. Aklima gelipde bisiler yemesem hic acikmiyorum yaa..
Sadece gögüslerde dolgunluk ve dokununca aci var baska bisi yok. Birde cok nadir bazen kasik agrilarim oluyo bukadar bilmiyorumkismile
ahh fistik annee,daha ne olsunn..
daha hepimiz icin cok erken,belirti falan arama bosver,strese girersin..
hem agridan sizidan yatak yorgan yatanlari biliyorum..bosveeerrr böylesi daha iyi zemuszemus
tadini cikaralim valla bu zamanlarimizin :lepi:
Günaydın..biz de keseyi dün gördük :) (5+3) çok şükür herşey yolunda doktorum her şey 5. haftada olması gerektiği gibi dedi..benim de şu an bulantım yok tek şikayetim basur kızlar..ölüyorum ağrıdan önerileriniz var mı ?
Haklisin canim ya...Neyse haftaya saliya randevum var tekrar kalp atislarini görmek icin ..Ona heycanlaniyorum simdide aklinialirimsmile
ohh bak ne güzel,onlari düsün istee zemuszemus
benimde bu persembe kontrolüm var yine..
alttan muayene ediyor benim doktorum,kalp atisini duyarsiniz diyor arkadaslar..
insallah duyariz bizde hihoyyyt
Insallah canim...
Benim kide altdan bakiyor. Ama cogu kisi bunun daha iyi oldugunu söylüyor .
canım her sabah uyanınca kayısı ye mutlaka ve su iç bolca bir de kivi iyi geliyor ben de öyle olmuştum geçti..Günaydın..biz de keseyi dün gördük :) (5+3) çok şükür herşey yolunda doktorum her şey 5. haftada olması gerektiği gibi dedi..benim de şu an bulantım yok tek şikayetim basur kızlar..ölüyorum ağrıdan önerileriniz var mı ?
aynen bebişkom benim de öyle canım bir de göğüslerimde damarlar belirginleşti.Sadece gögüslerde dolgunluk ve dokununca aci var baska bisi yok. Birde cok nadir bazen kasik agrilarim oluyo bukadar bilmiyorumkismile
günaydın arkadaşlar bende 4+4üm tam 4 haftalıkken öğrendim dr um 2 hafta sonra gel ultrasona sokalım seni herşey yolunda falan dedi değerlerim için,ben daha hiç ultrasona girmedim yani,nasıl yapılması gerektiğini bilmiyorum alttanmı yapıyolar karındanmı,birde benim sabahları hafif bulantım oluyor ama rahatsız edecek boyutta değil onlarda çok memnun ediyor beni enazından içimde bişey olduğunun ve devam ettiğini hissediyorum,benimde göğüslerim kocaman oldu ve hassaslaştı baya uçları falanda,hepimize allah kucağımıza nasip etsin allah,çok güzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?