2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

inşallah cnm bende haftaya gidip bi kesesini görmek istiyorum aslında nasıl olsa 5 haftayı geçince belli oluyormuş yada acele etmesemmi 26sına randevu vermişti zaten,alttan muayene nasıl oluyor cnm bebeğe zararı yok demi

canimm tebrikler,saglikla gelsin melegin
canim ben cok daha erken ögrendim hemile oldugumu,keseyide 4+3te alttan gördük..
ilk muayene genelde alttan diye biliyorum ama emin degilim,her dr farkli yapiyor sonucta..
insallah keseyide görürsün sorunsuz bi sekilde canim

canim korkmana gerek yok. alttan acimiyor mrk etme. bebegede bir zarari yok. zaten altan daha iyi diyorlar allah korusun bi sorun oldumu daha erken görülebiliyormus

canım bulantı falan çok normal sen sabah yataktan kalkmadan ağzına bi karker falan at geçiyomuş öle usg ye gelince hiç korkma alttanda üsttende acıtmıyo zaten usg probuna bir jel sürüyolar o kayganlaştırıyo sen kendini kasma bebeğimi görcem diye rahatla yeter
Hayirli olsun tatlim. Bende ögrendigimde öyle biseydim. 5+2de de gördüm keseyi. Insallah sende en kisa zamanda görürsün
ay maaşallah darısı başımıza
Arkdaşlar üstten kaçıncı haftada belli olur.
walla benim 27 günlük doktorum haftaya pazartesi gel keseyi görürüüz yüksek ihtimal dedi

yok canım bebeğe zararı bana sormadın ama cevapliim dedim zaten allatn muayene ile kalp atışını falan daha net ve daha erkenden duyuolar sen korkma ve rahat ol

yok cnm sen yada başkası farketmez önemli olan bildiklerimizi paylaşıyoruz çok teşekkür ederim cevapladığın için,daha rahatladı içim,sabırsızlanıyorum kalp atışlarını duymak için inşallah herşey yolunda gider,herkesin bebeğinin yolunda gider inşallah

olur olur sen hiç merak etme mucizemiz bizimle artık bende pazartesi günü keseyi görmeye gidicem inşallah bir aksilik çıkmaz

günaydın arkadaşlar hayırlı günler

canım ya hani bebeğini alttan gördünya o zaman kan değerin kaçtı biliyormusun

MaŞallah cucu ne gÜzel allah tamamına erdırsın ınŞallah kucaĞına aldıĞın gÜnlerıde gÖsterır allah ınŞallah

kızlar herhangi bi devlet hastanesine gidip gebelik testi yaptırmak istiorum deyince yapılıomuu ?

kızlar birşey soracağım bu topicin ilk sayfasında azizenin yaptığı liste nasıl yapılıyor bilen varmı

yaa özelde 40 tl ye yapıolarmış başka çözümü yokmu arkadaşlar??

bu aarada liste hakkında malesef bilgim yok arkadaşım kusura bakma..

eğer sgk varsa devlet hastanesinde kadın doğuma gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum demen yeterli diye biliyorum canım ama devlet hastanelerinde çok sıra olduğu için ve genelde kan alma işlemlerini öğleye kadar yaptıkları için, sabah erken gidip sıra alman gerekir.yerimseniben

merhaba aralık anneleri ben 6 hafta 5 günlük hamileyim listenize yazmışsınız teşekkürler. tüp bebekle hamile kaldım. bugün muayenemi oldum hem keseyi gördük hem de kalp atışlarını gördük. doktor herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi. çok mutluyummm. kaydirigubbakcemile2zemuszemus darısı hepinizin başına inşallah. tekizmiş çoğul değil yani. . çizelgemde 6+4 görünüyor ama doktor 6+5 dedi. fasülyem 7.8 mm olmuş. iki hafta sonra tekrar gideceğiz. işte böylee. topiğin ilk kalp atışı alan hamilesi ben oldum. beklenen doğum tarihi 3 aralık ama kısmet bakalım hepiniz allaha emanet olun. hamile olmayanlar da inşallah hamile olurlar. :Saruboceq:

SAĞOL CANIM bu haber ii olduu teşekkür ederim cuma günü test yaptırmayı düşünüorum adetime 4 gün varken yaptırcam inşallah çıkarr 5 nisan pazartesi doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı bile inşallah çıkarrkaydirigubbakcemile2

GıZEMLı83 sen bilgilerini yaz buraya...Yaşını kilonu son regl tarihini falan işte o gelince geçmişi okuyor yazar ama istersen msjda atabilirsin ona...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…