kizlar bisi sorcam. Ben suan 5+6 günlük hamileyim. Gecen hafta keseyide gördük fakat benim hic bir belirtim yok. Bu normal mi?
--------------------------------------------------------------------------------
slm kızlar beni de ekler misiniz listeye Allah izin verirse bende mucize bebeğimle aralık annesi olucam
yaş 24
sat 2 mart
t. doğum tarihi 7 aralık
hamile kaldığım kilo 52
kese göründü kalp atışı 2 hafta sonra inşallah=)
--------------------------------------------------------------------------------
slm kızlar beni de ekler misiniz listeye Allah izin verirse bende mucize bebeğimle aralık annesi olucam
yaş 24
sat 2 mart
t. doğum tarihi 7 aralık
hamile kaldığım kilo 52
kese göründü kalp atışı 2 hafta sonra inşallah=)
teşekkür ettim kızlar hepimizin hamileliği hayırlı olsun minikler sağ salim dünyaya gelsin inşallah :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım ben de 5+6 yım ve benim de pek belirtim yok 6.haftadan sonra başlarmış bulantılar sadece göğüslerim çok şiş ve sert damarlarım çok belirginleşti..bir de gün içerisinde tek tük bulantı oluyor çok az o kadarkizlar bisi sorcam. Ben suan 5+6 günlük hamileyim. Gecen hafta keseyide gördük fakat benim hic bir belirtim yok. Bu normal mi?
canım ben de 5+6 yım ve benim de pek belirtim yok 6.haftadan sonra başlarmış bulantılar sadece göğüslerim çok şiş ve sert damarlarım çok belirginleşti..bir de gün içerisinde tek tük bulantı oluyor çok az o kadar
kizlar bisi sorcam. Ben suan 5+6 günlük hamileyim. Gecen hafta keseyide gördük fakat benim hic bir belirtim yok. Bu normal mi?
SEZEN SEN KESEYİ NE ZAMAN GÖRDÜNN BENDE PERŞEMBE GİTMEYİ DÜŞÜNÜORUM 6,HAFTAM OLUYOO GÖRÜRMÜYÜM
canım görürsün tabi ben 10 nisan cts günü gördüm görünce bize de haber ver mutlakaSEZEN SEN KESEYİ NE ZAMAN GÖRDÜNN BENDE PERŞEMBE GİTMEYİ DÜŞÜNÜORUM 6,HAFTAM OLUYOO GÖRÜRMÜYÜM
kızlar ben bişi sorucam size. idrardan sonra boyle sulu cok hafıf acık renkli bi kan gelıo akıntıyle birlikte. korktum biraz. doktorada crs gunu gıdıcem. bi sorun varmdırı yardım edin lutfennnnnn
SEZEN SEN KESEYİ NE ZAMAN GÖRDÜNN BENDE PERŞEMBE GİTMEYİ DÜŞÜNÜORUM 6,HAFTAM OLUYOO GÖRÜRMÜYÜM
Merhaba kızlar
belim felaket ağrıyor kopacakmış gibi varya oturamıyorum işyerinde niye ağrırki bu zaman kadar hiç ağrımamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?