2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

kizlar bisi sorcam. Ben suan 5+6 günlük hamileyim. Gecen hafta keseyide gördük fakat benim hic bir belirtim yok. Bu normal mi?

Merak etme canım, bir kaçımız dışında kimsede pek bulantı tiksinme filan yok galiba, hem zaten hamilelerin %20 sinde hiç bulantı, kusma, aşerme gibi şeyler olmazmış, belki de o %20 lik dilimdesindir:)
Benim bulantılarım arada oluyo, ama alıştım onlarada, zaten benim kronik mide bulantılarım vardı hamilelikten önce de... kaydirigubbakcemile3

Bu arada farkettim ki bilgisayar başında çok vakit geçirdiğimde bulantılarım artıyo

slm hamişler hg yeni hamişlerede allahım kucagımıza almayıda göstersin inş 9ayımız nasıl geçeçk bakalımm

--------------------------------------------------------------------------------

slm kızlar beni de ekler misiniz listeye Allah izin verirse bende mucize bebeğimle aralık annesi olucam
yaş 24
sat 2 mart
t. doğum tarihi 7 aralık
hamile kaldığım kilo 52
kese göründü kalp atışı 2 hafta sonra inşallah=)

hoşgeldin aramıza canım bende pazartesi keseyi görücem inşallah allah hayırlısıyla tamamına erdirsin senin hamileliğinide

hoşgeldin tatlım yerimseniben hayırlı olsun :Saruboceq: ekliyom canmm :lepi:

teşekkür ettim kızlar hepimizin hamileliği hayırlı olsun minikler sağ salim dünyaya gelsin inşallah :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

teşekkür ettim kızlar hepimizin hamileliği hayırlı olsun minikler sağ salim dünyaya gelsin inşallah :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

AMİN ÖNCELİKLE BENİMDE SAT 5MART SEN KESEYİ NE ZAMAN GÖRDÜN BENDE GÖREBBİLİRMİYİM ÖZELE Mİ GİTTİN DEVLETE Mİİbenneyaptımkibenneyaptımki

kizlar bisi sorcam. Ben suan 5+6 günlük hamileyim. Gecen hafta keseyide gördük fakat benim hic bir belirtim yok. Bu normal mi?
canım ben de 5+6 yım ve benim de pek belirtim yok 6.haftadan sonra başlarmış bulantılar sadece göğüslerim çok şiş ve sert damarlarım çok belirginleşti..bir de gün içerisinde tek tük bulantı oluyor çok az o kadar

SEZEN SEN KESEYİ NE ZAMAN GÖRDÜNN BENDE PERŞEMBE GİTMEYİ DÜŞÜNÜORUM 6,HAFTAM OLUYOO GÖRÜRMÜYÜM

gunaydin kizlar nasilsiniz nasil geciyor gunler neler yapiyosunuz ben tup bebekle hamile kaldigim icin genelde yatiyorum aranizda tup bbekle hamile kalan varmi varsa sormak istiyorum siz neler yapiyosunuz hep yatiyomusunuz hepinizi cok optum :)

kızlar ben bişi sorucam size. idrardan sonra boyle sulu cok hafıf acık renkli bi kan gelıo akıntıyle birlikte. korktum biraz. doktorada crs gunu gıdıcem. bi sorun varmdırı yardım edin lutfennnnnn

Canimmmm
coook dikat et kendine,ne yapiyorsun? agir ish falan?
bana doktor araba kullanmayi yasak etti, en cok sevdigim kapucinoyu bile icemiyorum.
dikkat et canim,lutfen
icimizdeki can cok degerli hepimiz icin...

günaydin fistik annelerr
aranizda benim gibi aciktigi icin uyanan var mii :kedi:
ne yersem yiyeyim midemde canavar varmis gibi,doymuyorummm cokacimcoook

Merhaba kızlar
belim felaket ağrıyor kopacakmış gibi varya oturamıyorum işyerinde niye ağrırki bu zaman kadar hiç ağrımamıştı

Merhaba kızlar
belim felaket ağrıyor kopacakmış gibi varya oturamıyorum işyerinde niye ağrırki bu zaman kadar hiç ağrımamıştı

canimm maalesef ara ara oluyor bendede..
doktora sordugumda normal demisti..
ama sana tavsiye beline destek koyup öyle otur,arada bosluk kalmasin yani
hafifletiyor yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…