• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

azizem topiğin hayırlı olsun ne güzel dolmuş şimdidemn tüm anneleri tebrik ediyorum nazar değmez inş.:nazar:

SAĞOL CANIM bu haber ii olduu teşekkür ederim cuma günü test yaptırmayı düşünüorum adetime 4 gün varken yaptırcam inşallah çıkarr 5 nisan pazartesi doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı bile inşallah çıkarrkaydirigubbakcemile2

Canım doktora adetinin kaçıncı günü gittiğinde çatlamış olduğunu öğrendin ve klomen filan kullandınmı sen...Çatlatma iğnesi oldunmu fazla sorundum ama bende cuma günü doktora gideceğim yumrtalarımın durumuna bakacak klomende kullandım buay...

Canım doktora adetinin kaçıncı günü gittiğinde çatlamış olduğunu öğrendin ve klomen filan kullandınmı sen...Çatlatma iğnesi oldunmu fazla sorundum ama bende cuma günü doktora gideceğim yumrtalarımın durumuna bakacak klomende kullandım buay...

canım ben ay adetimin 3,4,5,6,7 günleri 3 adet klomen içitm adetimin 10. günü ve 14. günü ultrason la baktı doktor 14. gün baktığında yumurtan çatlamış dedi bugun adetimin 22. günü bugunde duphastona başladım adetimin 22,23,24,25,26,27 günleride 2 adet duphaston iççem çatlatma ignesi olmadım yumurtam çatladıgı için canım.. adetimin 6.8.10.12.14 günleride ilişki oldu inşallah hamişimdir cuma günü test yaptırsam çıkarmı acaba ?inşallah hakkımızda hayırlısı olsunn

merhaba aralık anneleri ben 6 hafta 5 günlük hamileyim listenize yazmışsınız teşekkürler. tüp bebekle hamile kaldım. bugün muayenemi oldum hem keseyi gördük hem de kalp atışlarını gördük. doktor herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi. çok mutluyummm. kaydirigubbakcemile2zemuszemus darısı hepinizin başına inşallah. tekizmiş çoğul değil yani. :emir_bebek:. çizelgemde 6+4 görünüyor ama doktor 6+5 dedi. fasülyem 7.8 mm olmuş. iki hafta sonra tekrar gideceğiz. işte böylee. topiğin ilk kalp atışı alan hamilesi ben oldum. beklenen doğum tarihi 3 aralık ama kısmet bakalım hepiniz allaha emanet olun. hamile olmayanlar da inşallah hamile olurlar. :Saruboceq:
aaaa maaşallah yesin onu teyzeleri boşver tekil çoğul önemli değil önemli olan sağlıklı olması
SAĞOL CANIM bu haber ii olduu teşekkür ederim cuma günü test yaptırmayı düşünüorum adetime 4 gün varken yaptırcam inşallah çıkarr 5 nisan pazartesi doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı bile inşallah çıkarrkaydirigubbakcemile2

canımbelirti olarak neler var sende

aaaa maaşallah yesin onu teyzeleri boşver tekil çoğul önemli değil önemli olan sağlıklı olması

bazen belirtim var gibi oluo bazen yok gibi meme uçlarımda çok acı var ve kaşıntı var bazen belim agrıyo bazende kasıgımda acı ama gögüsdeki acı dışında şu an kesin biişy yok hepsi pskolojikde olabilir:(:kedi:

saol canım tabiiki bir olsun bizim olsun çok şükür. belirti olarak ara ara kasık ağrıları oluyor ilk zamanlarda daha çoktu. bir yada iki kez lekelenme oldu ama doktor bugün ultrasonla aşağıdan baktığında herhangi bir leke kanama görmedi dış gebelik riski minimum dedi. 6haftalıkken bulantılar başladı ama benim bulantılarım yemek yedikten sonra oluyor. sadece bulantı ve mide rahatsızlığı gibi. karnımtokken yani. uyku halleri başladı. göğüslerde ağrı sancı var zaten. şimdilik başka birşey yok. progestan alıyorum düşük riskine karşın. birde sabahları kahvaltıyla bir tane elevit vitamin. iki hafta sonra tekrar çağırdı doktorumuz.

saol canım tabiiki bir olsun bizim olsun çok şükür. belirti olarak ara ara kasık ağrıları oluyor ilk zamanlarda daha çoktu. bir yada iki kez lekelenme oldu ama doktor bugün ultrasonla aşağıdan baktığında herhangi bir leke kanama görmedi dış gebelik riski minimum dedi. 6haftalıkken bulantılar başladı ama benim bulantılarım yemek yedikten sonra oluyor. sadece bulantı ve mide rahatsızlığı gibi. karnımtokken yani. uyku halleri başladı. göğüslerde ağrı sancı var zaten. şimdilik başka birşey yok. progestan alıyorum düşük riskine karşın. birde sabahları kahvaltıyla bir tane elevit vitamin. iki hafta sonra tekrar çağırdı doktorumuz.

bende pek belirti yok daha minik yavrum o yüzden göğüs hassasiyeti sık idrar ve doymak bilmeme başka birşey yok hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

MaŞallah cucu ne gÜzel allah tamamına erdİrsİn İnŞallah kucaĞına aldıĞın gÜnlerİde gÖsterİr allah İnŞallah
sagol canimm hepimize insallahhh :Saruboceq:
CANIM sen hamiş oldugunu ne zaman ögrendin?
canimm ben ilk idrar testinde ögrendim
30 mart sali günü yapmistim pozitif cikmisti,kan testine gittim hemen,degerim 23 cikmisti..
o cumartesi yine kan testi yapildi 96 gibi bir deger cikti..
aslinda bende sat falan yok,ben 4-5 ayda bir adet gören biriiydim.catlatma ignesiyle hamile kaldim..doktorum bebisin kac haftalik oldugunu söyleyince bende hesaplayicilardan sat 8 mart olarak hesapladim..bos kalmasin o alan diye kaydirigubbakcemile3

merhaba aralık anneleri ben 6 hafta 5 günlük hamileyim listenize yazmışsınız teşekkürler. tüp bebekle hamile kaldım. bugün muayenemi oldum hem keseyi gördük hem de kalp atışlarını gördük. doktor herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi. çok mutluyummm. kaydirigubbakcemile2zemuszemus darısı hepinizin başına inşallah. tekizmiş çoğul değil yani. :emir_bebek:. çizelgemde 6+4 görünüyor ama doktor 6+5 dedi. fasülyem 7.8 mm olmuş. iki hafta sonra tekrar gideceğiz. işte böylee. topiğin ilk kalp atışı alan hamilesi ben oldum. beklenen doğum tarihi 3 aralık ama kısmet bakalım hepiniz allaha emanet olun. hamile olmayanlar da inşallah hamile olurlar. :Saruboceq:

pitpitlar duyulmuss,massallahhh :nazar::emir_bebek:
darisi bizlere insallah :Saruboceq:

sagol canimm hepimize insallahhh :Saruboceq:

canimm ben ilk idrar testinde ögrendim
30 mart sali günü yapmistim pozitif cikmisti,kan testine gittim hemen,degerim 23 cikmisti..
o cumartesi yine kan testi yapildi 96 gibi bir deger cikti..
aslinda bende sat falan yok,ben 4-5 ayda bir adet gören biriiydim.catlatma ignesiyle hamile kaldim..doktorum bebisin kac haftalik oldugunu söyleyince bende hesaplayicilardan sat 8 mart olarak hesapladim..bos kalmasin o alan diye kaydirigubbakcemile3

anladım canım teşekkür ederimmm...kaydirigubbakcemile5 allahım bebeiini kucagına almayıda nasip etsin inşallahhh ...amin

merhaba kizlar ben transferden bugune ilk defa disari ciktim arabayi ben surdum ama yavasca bise olmaz dimi iki saat dolasip geldik simdide cnm sikildi keske cikmasaydim yaaaa

merhaba kizlar ben transferden bugune ilk defa disari ciktim arabayi ben surdum ama yavasca bise olmaz dimi iki saat dolasip geldik simdide cnm sikildi keske cikmasaydim yaaaa

canim korkma,gelmissin sag salim..
ama bence sen kullanma..
trafik bu,stresi var herseyi var...ani hareketler,stresler yasak biliyorsun yerimseniben
hayirlisiyla 12-13.haftalara gelelim,o zaman rahatlicaz insallah :Saruboceq:

bende pek belirti yok daha minik yavrum o yüzden göğüs hassasiyeti sık idrar ve doymak bilmeme başka birşey yok hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

evet bak yazmayı unutmuşum sık idrar ve çok yemek iştahla höpürdetmek :) ilk hafta pek belirti olmuyo canım zaman geçtikçe kendini hissettiriyor merak etme herşey sırasıyla yaşanıyo. inşallah amin canım.

pitpitlar duyulmuss,massallahhh :nazar::emir_bebek:
darisi bizlere insallah :Saruboceq:
amin inşallah darısı hepinize inşallah. tabi duymak da yetmiyo cucu bu kez de iki hafta sonrasını bekliyorsun. benim samimi arkadaşım 7 haftalıkken duydu 10 haftalıkken gittiğinde duyamadı kürtaj oldu bende ona takıldım yani şu üç ay geçene kadar rahat nefes alamayacağım galibaeyvahedigeldismile

saol canım tabiiki bir olsun bizim olsun çok şükür. Belirti olarak ara ara kasık ağrıları oluyor ilk zamanlarda daha çoktu. Bir yada iki kez lekelenme oldu ama doktor bugün ultrasonla aşağıdan baktığında herhangi bir leke kanama görmedi dış gebelik riski minimum dedi. 6haftalıkken bulantılar başladı ama benim bulantılarım yemek yedikten sonra oluyor. Sadece bulantı ve mide rahatsızlığı gibi. Karnımtokken yani. Uyku halleri başladı. Göğüslerde ağrı sancı var zaten. şimdilik başka birşey yok. Progestan alıyorum düşük riskine karşın. Birde sabahları kahvaltıyla bir tane elevit vitamin. Iki hafta sonra tekrar çağırdı doktorumuz.
kesenizi görebildinizmi

Back