2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nolcak piştim sıcaktan.eridim bittim resmen yaaaaa.oooooooooffffffffffffffffffffff
 
allah yardımcımız olsun zor zamanda doğurcaz ama eylül ekim anneleri ne yapsın halimize şükürrr
 
demin bi temmuz annelerine bakim dedim kimsecikler yok.doğurmuşlar heralde hepsi.
 

mrh cnm..
sıcaktan bende erimek üzereyim çok zor geliyor çoook
bende sancı falan hissetmiyorum ama nst de doktorun bile şaşıracağı kdr sancı çıktı meğer karnın taş gibi olup patlıcakmış gibi hissettiğim sancıymış ben bebek geriliyor ayağını poposunu dayıyor sanıyordum:)) şimdi ilaçla sancılarım azalmış durumda.

benimde bacak aramda sancı oluyor sankı bişi baskı yapıyor gibi.doktorum bebek iiyica aşağıda ve kafası baskı yaptığı için diyor.

göğüslerimden benimde fazlaca süt geldi geçen gece yani gelmiş ben uyanınca farkettim (tek göğsümden gelmiş buarada) bi kaç kişiye sorduğumda herkes çok normal bu zamanlarda dedi.hatta bugünde diğer göğsüm o kdr çok ağrıyor ki dokunamıyorum bile..
off epey yazmışım benden bu kdr :)))
 

Yaa bende karnımda öel gerilme ve yukarı doğru çıkma yaşıyorum ama bebiş değilmi şimdi o :)) ben nst ye de hiç girmediğim için bilemiyorum..

Buarada oğluşum hıçkırıyoo şu an :)))))))
 

süt gelmesi bende de oluyor, dikkat ettim, dar şeyler giyersem gelmiyor pek, ama bol gevşek bişey varsa üzerimde ozmn baya gelio:)

kasılmalar da yine acısız olarak var bende de.. ama bende şöyle bir acı var ki meraktayım benzerini yaşayan varmı diye..göbek altımın tüylenme başlayan kısmının sağ tarafı 1hafta önce yanmaya başladı..böle sanki ağda yapmışım da hassaslaşmış gibi, veya acı biber sürülmüş gibi..güneşte yanmış gibi vs. sonra sağ kasık-bacak civarına geçti..hatta sağ kalçamın üzeri belime doğru gene aynı yanma..çok ilginç ya.. sadece sağda olması şaşırtıyor beni.. yürümekte ve baze hareketlerde zorluyor bu durum.. hatta giderek arttı ve sanki derim soyulmuş tuzlanmış gibi oluyor adeta.. dr. çatlıyordur krem sür dedi ama görünürde hiçbişi yok ki.. yürürken çok koymuyor ama oturup kalkmada yatıp kalkmada mahvediyor :S
***
bide bebek hareketleri çok değişken.. bazen nerdeyse yarım saat hep hareket ederken bazen epey sakin oluyor.. hareketlerin azalması dr.a gitme sebebi dimi.. neden ki acep?
 
selam arakadaşlar dr giitm geldım bebeğim 2.800olmuş şuan 17ağustosda beklıyoruz şuan normal doğum dedı ama basurum düzelmese normale alamam dedı cuma tekrar bakılcak...
 
Yaa bende karnımda öel gerilme ve yukarı doğru çıkma yaşıyorum ama bebiş değilmi şimdi o :)) ben nst ye de hiç girmediğim için bilemiyorum..

Buarada oğluşum hıçkırıyoo şu an :)))))))

kasılmalar herkeste oluyormuş cnm bu normalmiş bu zamanlarda.seninkide muhtemelen bebiş değildir (yine bilemiyorum ama ) bu kasılmaların bir şiddeti varmış.mesela nst ye bağlandığında 20lerde falan çıkarsa normal sayılır dedi doktorum amma benimki ilk bağlandığımda 60larda sonrakinde ise 100lerdeydi buda oldukça fazla ama beni görsen bende bişi yok sadece karnım taş gibi oluyo geriliyo geriliyo sanki bebek içerde ayaklarını kollarını uzatıyorda çıkıvercekmiş gibi oluyor.doktora dedim sizin nst cihazı bozuk çünkü bende bişi yok :))) sancı dediğin öle kıvranmak değildir en tipik belirtisi sertleşmedir buda sende oldukça fazla dedi.
sende doktoruna gittiğinde söle bunu nst ye bağlasın bi seni cnm
 

Yaşadığın acıyı ben yaşamadım hiç cnm o da değişkmiş yanii..
Bebekler de gün içinde uyuyp uyandıkları için bazen sakin durdukları bazende çok hareket ettikleri oluyor haliyle..ama gün içinde hiç hissetmez isen veya çok az hisedersen gitmekte fayda var tabiiki bence.çünkü son haftalarda hareketlerine dikkat edin diyolar..
 

senin dediğin tarzda bi yanma olmadı bende cnm ama benimde sol kasığım da ağrı var ama sadece solda.sanki beben sadece sol kasığıma baskı yapıyor gibi.yürürken otururken beni çok rahatsız ediyor(
bebek hareketleri bu haftalarda çok önemli ve hissetmediğin zaman hemen doktorunu ara oda eminim gel diyecektir sana hemen.
benim bebişte kimi zaman çıkacakmışçasına tepiniyor eyvahh diyorum geliyor galiba:)))bazende o kdr sessiz ki aklım çıkıyor tam doktoru arıyacak oluyorum bizimki 1 kerecik vuruyor burdayım diye:))
 
selam arakadaşlar dr giitm geldım bebeğim 2.800olmuş şuan 17ağustosda beklıyoruz şuan normal doğum dedı ama basurum düzelmese normale alamam dedı cuma tekrar bakılcak...


Merhaba cnm bebeğinede kocaman maşallahh :))
Bendede azda olsa bazen beliriyor basur..ama kanama acı filan yok.daha çok yediklerime yönelik yani acı filan çok çok yersem o zamanlar beliriyo biraz..sana bunun için herhangi bi ilaç verdimi cnm..ben dr u ma hiç bahsetmedim bu arada olmazsa haftaya bi söyleyeyim..




ay evet söleyeyim ne bileyim hep bebek sandığım için bişey demedim şu ana kadar.hatta şu an bile karnım arada bir yukarı inip çıkıyo geriliyo gibi..ben sancı deyince adet sancısına benzer diye düşünüyodum hep.demekki böle toplanma gibi hislerde sancı oluyo..
 
merhaba kızlar
Nasılsınz bebişler nasıl herşey yolundadır umarım..

Dün akşam 22,30 du gelim ist a
12ye kadar evi toparladm eşimde yardm etti
Bugnde süpürp sildim bide toz aldım ama canım çıktı
Dnlenerekte yaptm gerçi ama sırtım ve belim çok ağrıyo
Resmen kıpırdayamıorm sanki belim kitlenmiş gibi
Uff 2 saattir yatıorm ama yinede kıpırdayamıorm
 

bana da oluyor bazen öyle.. hareket etmeyince telaş yapıyorum, dürtüyorum zavallımı:)) o da öle bi tepki verirse sonra rahatlıyorum.. ya ben bir de acılı bir tecrübe dinledim de..o da korkutuyor.. Allah kimseye vermesin de; kızcağızın doğumuna 2gün kala bebek hayatını yitirmiş karnında gerçi onlarda galiba irsi imiş, sancı hissetmeme sıkıntısı varmış.. hareketinin kesildiğini hissetmiş ama hemen dr.a gitmemişmiş.. ayy...gene kötü oldum bahsederken bile.. negatif şeyleri en iyisi bilmemek, duymamak ama.. bişekilde duyuyorsunuz bazen işte
***
bgn hareketleri az bizimkinin ya..tırsmaya başladım... tatlı bişiler yiyip denesem bide..(azalması neden sorun ki ya.. tamamen durması ayrı, azalması ayrı diilmidir..)
 
selammm anneciklerrr

çok sıcakk yaa. bugün nts vardı. ilk defa girdimm sorun çıkmadııçok şükür. perşembe dr kontrolumuz var doğum tarihimiz belli olacak inş. heeycan iyice bastıı. hayırlısı olur inş.
dmy doğurdumu acabaa. nurcanıda merak ettim inş iyilerdir
 
mrb ben baya iş yaptım bugün bi tek perdeler kaldı onlarıda yarın kadın geldiğinde halledicez artık ona çıkarttırırm ben yaparım ütüsünü yazık onunda canı çıkmasın çünkü ev berbat halde öğlene kadar yardım etsem yeter sonra atarım kendimi sokağa gerçi dr istirahat et dedi ama evde temizlik varken zor olur
 


Hoşgeldin cnm :)
Bende tamizlik yaptığım gün ki eşimde yardım eder tek başıma tamamen yapamıyorum..ona rağmen azda yapsam o gün kalçam sırtım belim kopuyoo..çok ağrı yapıyo.yatsam bile iyi gelmiyo yani..sende çok fazla yorma kendini artık sonlardayız iyice zorlanıyoruz..yardım edecek kişilerle beraber yap en azından ama o da hafif işler olsun..




Sancı hissetmeme sıkıntısını anlamadım cnm..orayı tam olarak açarmısın??
 

Benimki de tam kpatmıyor. Bana da yükselme ihtimali hala var ama çok da kendini buna kaptırma dedi. Kanaman olabilir demişti doktor ama olmadı çok şükür. 10 gün önceki muaynede hala micik de olsa rahim ağzına değiyor plasenta. Ama tam kapamıyor. Pazartesi günü görücez bakalım. Hem nst'ye giricekmişim hem de plasentaya bakılacak ona göre de sezaryen mi değil mi kesinleşecek.
 


Hoşgeldin cnm :) yaa ben daha nst ye girmedim neden sokmuyoki bizim dr beni anlamadım gitti..


hoşgeldin burcucum..maşallah sana çünkü ben azcık bi iş yapsam belim sırtım kalçam kopuyo pek bişey yapamıyorum..bugünde hep oturdum yattım..az önce uyudum uyandım heryerim su olmuş (( ne olcak bu sıcaklar ve terlemeler yaa..acayip terliyorum benn..yattığım yastık giydiğim kıyafetin yaka göğüs tarafları su gibi oluyoo..
 
Sancı hissetmeme sıkıntısını anlamadım cnm..orayı tam olarak açarmısın??

yani, vakti geldiğinde doğumun sancı olur da dr.a gidersin ya.. bu kızcağızda o his olmamış..yani doğum vakti gelmiş ama anlayamamış..bebek de doğması gerekirken içerde kalmaya devam ettiğinden sanırım.....
işte ben de bazen tedirgin oluyorum anlamazsam diye filan.. neyse..inş. yarın sabah annem geliyor.. o daha tecrübelidir zira..rahatlatır inş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…