2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm hoşgeldin.evet bu sıcaklar hepimizi mahvetti.çatı muayenesi oldum ben.hiç korkma sadece derin derin nefes al.ufak bi baskı hissediyosun sadece.bence kendini kasmadığın sürece korkulacak bişi deil.

hoşbulduk.sıcaklar bizim için pek iyi olmadı ama bebişlerimiz için avantaj olacak üşütme derdimiz pek olmaz heralde.hem yazın doğan çocuklar daha enerjik ve başarılı olurlarmış.tamam dediğin gibi yaparım evet kasmassam acımaz sanırım.benim şimdi muayne için hazırlık yapmam gerekiyo.hepiniz ve tatlı bebişleriniz Allah a emanet olunn.:gitme:
 
kızlar bu halı nasıl sizce??

Disney 108

ve bu site güvenilir mi dersiniz???

bende disneyin donald duck sayılar halısından 2 tane aldım internetten siparişi verdim bebeshop diye bi yerden.bir gün sonra yolladılar ama ben bugün tekrar onlara yolladım çünk halının biri birinden 5 cm kısa diğerinin eni 6 cm uzun birde renkler birbiriyle aynı değil,bir sürü saçma sapan şey işte..
ankarada zen halı var orada aynı halıya 510 fıyat verdıler ınternetten 340 a gorunce zıpladım ama sonuç umduğum gibi olmadı
 
selamlar canlar
hava çok sıcak
artık çalışmak istemiyorum evimi istiyorum(

sizler neler yapıyosunuz
 
kızlar alakasız olucak ama siz çamaşır makinanızın deterjan gözünü nasıl temizliyorsunuz benimki kötü olmuşta
 
inşallah canım
bebek bakım çantası aldınızmı banim bebek erkek ama ban pembeli gibi aldım skip hoop tane-bebekten 100 lira

Yok canım almadım onu.Aldıklarım giysileri bakım ürünleri sebamed denaldım.Biberonlar makas tarak oğlumun karyolasının nevresim takımını falan battaniye falan hepsini aldım.

kalanları
mobilyalaı bebek arabası(bir türlü karar veremedim ikiz arabasımı tek tekmi) bakım cantası bunları almadım.Annem izin vermedi doğur sağ salim alırız dedi.Hem doğumdan sonra 2 ay annemlerdeyim.Karyolalarının burada kurulmasını istemiyorum.Şimdi uyutmak için ev tipli ana kucağımı alayım park yatakmı alayım ona da karar veremedim.Doğumdan sonra bayağı bir alış verişim var.Aslında gezdim baktım yerlerini bilkiyorum almak kolay olucakk..
 
kızlar alakasız olucak ama siz çamaşır makinanızın deterjan gözünü nasıl temizliyorsunuz benimki kötü olmuşta

Canım benim makinanın markası bosch kolaylıkla çıkara biliyorum yıkayıp yerine takıyorum.Sen de bir dene isterden.Çoğu makinalarda çıka biliyor
 
kızlar alakasız olucak ama siz çamaşır makinanızın deterjan gözünü nasıl temizliyorsunuz benimki kötü olmuşta

cnm orta bölümüne basınca çıkıyo onlar.ben sürekli yıkıyorum.normal suyla ve fırça yardımıyla.çok kolay.
 
kızlar bebek için bez aldınızmı ve kaç numara aldınız.birde kaç tane aldınız.

ben prima yeni bebek aldım 2 numara 98 tane var içinde.aslında 2 paket almıştım ablam geri ver birini çok gelir dedi.çabuk büyüyolarmış doğunca kullanamazsın dedi.
 
selam hanımlar.
doğuma giden arkadaşlardan haber alabilseydik çok iyi olacaktı. umarım annelerde bebekleride sağlıklıdır. anneler kalkıp yürümüş ve sıkıntıyı atlatmışlardır umarım.

DrGunay çok zor ama çok gerekli bir bölüm seçmişsiniz. Allah kimseye vermesin ama oluyor işte malesef. Tüm hastalarınız kurtulur umarım. Allah çocuklara güç ailelerine de sabır versin.

angelnrcn edremittemi doğum yapacaksınız. hangi hastanede.

mothercare badileri evet biraz pahalı gibi gözüküyor ama inanın değil. çünkü çok uzun süre kullanılabiliyor. ben oğlumda çok kullandım ve şimdi hepsini kızıma da kullanacağım. düşünün yani okadar yıkamaya hiç bozulmadı. hepinize tavsiye ederim. bir de mothecare her ayın 15inde bazı ürünlerde %50 indirim yapıyor. çok avantajlı oluyor. çoraplarının lastikleri de bozulmuyor. çok reklam yaptım :)
 

mrb.bursa da hangi dr a gidiyorsun?
 

evet canı edremitte hastane seçeneği pek yok maalesf
 
Hoş geldin canım.Teşekkür ederizz.
malesef çocuklarımızın hepsi kurtulamıyor.Ama elimizdn geleni yapıyoruz onlar içinn..her ağlayanla ağlıyor gülele gülüyoruz işte...
 

canım çoğu ikiz bebek arabası çok geniş ama ben burada birinde maxi cosinin gördüm çok güzeldi geniş değildi öyle pratikti ona bir bak derim
 
çook sıcak ya azcık klimayı kapatayım dedim mahfoldum ne olucak böyle sabah akşam klima önündeyim başka türlü olmuyor güneş gitse azcık terasa çıkıp yatıcam salıncağımda geceleri bazen onda uyuyorum ama dün uyuyamadım saçma sapan yılan gelir diye taktım kafaya ne alakaysa:))
 

bu sıcaklar mahvetti hepimizi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…