2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol::roflol::roflol:Ekşiyi ye, ayşeyi al derler izmirde:roflol::roflol:Bi de metinin yanına ayşemi geliyo kıssss:)))))
Pardon ye ekşiyi al ayşeyi:))))))

ay walla şu hayatta bir aysem eksikti delirmek içinbakalım dananın kuyrugu yarın kopacak birde metin cok kusuyo ya anne hamile olunca sütün tadı degişirmiş bebek istemezmiş ya kafamçokkarıştıayyyyyyyyyyyyyy iyi şeyler düşünüyüm:bbo:
 

Tabii canım kabul.Asıl o zaman yardımcı olabiliriz sana.Ama deri koltuk pek kullanışlı olmaz.Yazın terletiyor, kışında soğuk oluyor.Kızkardeşimde evlenirken deri koltuk almıştı, şimdi keşke almasaymışım diyor.
Eğer ışık almıyorsa fazla, açık renk perdeler düşün, kırlentlerinde açık renk olsun.Halıyı koltuklarının rengine yakın bir vişne çürüğü seçersen hem nilin kirlettiği yerleri fazla göstermemiş olursunsırnaşık şeyhem de ktamamen açık renk bir ortam oluşturmamış olursun.
 

ne diosun:1shok:
anasanki sen içten içten bu ayşeyi istiosunlaelaelaelaelae
 
inanna size de geçmiş olsun canım ya noluyo bizim güzel kızlara. Allah beterinden korusun
 
Perdelerinde açık renk tabanda vişne çürüğü tonlamalar çok güzel durur.
Odanın diğer mobilya rengini bilmiyorum ama, açık renk ya da siyah çok güzel durur.Özellikle tv ya da yemek masası ayrıntılarında.
 

artık seneye deliler kulubune takılırsın lülülülülülü ay şaka bi yana yoktur inşallah cnm
 

ne diosun:1shok:
anasanki sen içten içten bu ayşeyi istiosunlaelaelaelaelae
Duygucum bana da sanki filiz bu ayşeyi istiyomuş gibi geldi:sm_cool:
 

şimdilik teşekkür edeyim ,tek aklıma takılan koyu halı da beyaz kusmuk çok sırıtmaz mıkafamçokkarıştıklava::)
deri olayında haklısın,zaten görmedik daha koltukları da:uhm:
taşınıca koyarım fotoları yaparız yorumları nası olsa daha var..
tekrar teşekkür ederima.s.
 
burcu sana da geçmiş olsun cnm tırnağın ucu azıcık batıyor da nasıl acıyor senı dusunemıyorum bıle
 
canım ya bak bilmiş dr dışarı çıkıyoz ev egelince huysuzlanıyor eve girmek istemiyor oğlan tam eve alışmışken dışarı çıkmak lazım oluyor gene huysuzlanıyor öğrendiğimiz iyi oldu
canım geçmiş olsun işallah bşişey yoktur sakın üzme kendini
ay benim oğlanda kucağımdayken falan atmaya çalışıyor kendini ay durmuyolar artık
duygucum sanada geçmiş olsun sende götürseydin bir canım dr a
barçli sanada şimdiden geçmiş osun işallah bir an önce iyileşir bu tırnak batmasıda pek pis bir olay

amanın şeker arkadaşım ne diyon iyi şeyler düşün bende önceki haftalarda acabamı diyodum dün lüküs hayatım sona erdi bu ayda yırrtık ama yinede kıslar çok dikkatli olmak lazım ebeyle konuşmuştıum yeni doğum yapanların hamile kalma şansı daha yüksek oluyormuş hatta tüp bebek sahibi olan biri doğumdan kısa süre sonra normal yolla hamile kalmış
 

Önemli değil:))))Kusmuk şimdilik sırıtır, ama ilerde eline ne geçerse halıya koltuğa sürtecek:)))))
 
Allah muhabbetinizi artırsın arkideşler, dekorasyon var demek, inanna halını ve perdeni vişne krem karışık desenli yapabilirsin belki, gözümde öyle canlandı şimdi, duvarlarında krem gibiyse renk katar.

Alisha çokkkk geçmiş olsun bişeyi yoktur inşallah merak etme.

Gülce ne yaptı acep, merak ettim.

Montesori çok hızlısın valla :))
Bu arada ben hala adet olmadım yahu, adet olmadığım sürece hamile kalma olasılığım varmıdır bilen varmı
 
kuzicim tehlike hattındasın adet olmadığın için anlama durumun daha az eğer adet olmaz ve hamile kalırsan en erken 3 yada 4 ayda anlarsın hamile olduğunu buda pek çok durum için geç sayılır
 
Kuzicim ben diğer bebklerde 9-10 ay adet görmemiştim.Hamile de kalmadım.Şimdilik bunda da hala gelmedi, lüküs hayat devam.İnşallah bunda da öyle olur.Ama süt koruması olduğunu sanmıyorum, ben 12 ay emzirmiştim dediğim gibi 9-10 ay gelmemişti sadece.
 
ay burası kalabalık muhabbetde güzelde babası çağanı uyutamadı ben kaçaytyım kıslar bakayım oğluma bir sonarada yatayım anca dinleniyoz valla ii geceler hepinize
 

oturma odası için tatlım sadece o takım olcak,zaten küçücük oda ..bakayım bi taşınalım,gerçi ben bu arada aksesuarları alayım dedim ama sanırım yerleşince almak daha mantıklı olcak..
heracım teşekkürler..bu sefer benim hatamdı..
ay hiç düşünmemiştim canım bu sürme işini..offf
 
ben her ay kan testi yapıorum bi kaza olmasın die,gerçi olursa da aldıramam..naparım yarabbi ..Allah isteyene versin..
 
Hımmmm montesoriye ayşe, bana da hakkı gelebilir desenize :)) aslında ben korunmayı düşünmüyodum ama sezeryan olunca mecburen, zaten benim kız tüp biliyosunuz ama istemeyince olurmuş ya. Neyse hayırlısı bakalım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…