kontolümüz vardı bugün, bebek iyice aşağıya inmiş dedi doktor, ama bebek daha 2700, 3200 gibi doğar dedi normal zamanında gelirse o da 27 ocak dedi, daha çook var yani, sezeryan istersem de yine haftaya karar verebilirmişiz bizden bu kadar kızlar..ha bi de bol bol süt içmeliymişim normal doğumda kasılmaların şiddetini azaltıomuş
kızlar merhaba,
ela arkadaşımız aradı bugün,çarşamba günü dr a kontrole gittiğinde,sıvısında azalma olduğu görülmüş,iddrar yolu enfeksıyonuda olduğundan dr bebeği takip etmek istemiş,henuz 36 haftalık olduğundan,hemen yatış vermiş elaya,ewe gidip eşyalarını bile almaya müsade etmemeiş,anlıyacağınız çarşambadan berı hastanede yatıomuş,şu an için bir problem yokmuş,bize haber wermek istemış merak etmeyelim die,
selamlar ela arkadaşımızada geçmişler olsun..
doktor banada suyunu az gördüm ama doğuma kadar idare eder demişti.. bende öyle dedi diye pek telaşlanmamıştım ama ela arkadaşımızı neden hastaneye yatırmışlarki şimdi içime kuşku düştü ya senağlama
bendede idrar yolu enfeksiyonu vardı ama geçti çok şükür..
3 gün kaldı kontrolüme beklesemmi yoksa telaşamı versem kafam karıştı şimdi benneyaptımki
bana akıl verirmisiniz kızlar lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?