- 15 Şubat 2015
- 13.303
- 46.811
Teşekkür ederim. Her görüşü okuyorum burdan hepsine de saygım var ama beni herkes anlayamaz. Hazır pgtli embriyolarım var ve onlara bu kadar emek vermişken ve bir daha anne olma şansımı kaybetmek gibi bir niyetim olamaz. Beni ancak aynı yollardan geçen biri anlayabilir. O nedenle herkesin beni anlamasını beklemiyorum. Eşimden bir beklentim yok. Aramız da iyi değil. Düzelmesini beklemiyorum. Çünkü düzeleceğini de sanmıyorum. Tek amacım anne olmak ve sağlıklı bir bebeğe sahip olmak. Ondan sonra herkesin yolu açık olsun.
Isin sadece biyolojik tarafini düşünüyorsunuz, birde psikolojik tarafi var. Kizim telefonu bana getirip, alo diyor, bu babami arayalim demek. babasini görüntülü ariyoruz eger acmazsa ağlıyor. Siz bosandiktan sonra esinizi umursamayabiljrsiniz ama cocugun duygularini düşünmeniz lazim. Ustelik isteseniz de istemeseniz de zirt pirt o begenmediginiz aileye ziyarete gidecek. Okula basladiktan sonra babasinin bir ay alma hakki olacak. Bebegi yaptım omur billah dizimin dibinden ayrilmayacak diye biseu yok. Isin bu tarafinida düşünün derim