2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar,
umarım herkes iyidir bakamadım geçmişe,bu hafta evdeyim ama bakmaya ancak fırsat buldum..

Naz büyümüş ne güzel çıkmış resimde cadı..

Biz de çişi öğrendik ama kakayı yapmıyor tuvalete birde geceleri bağlıyorum hala uğraşamadım gece..

kızlar biz hiç iyi değiliz, kızım geçen perşembe kaza geçirdi tam da sınavdan 2 gün önce
Allaha binlerce şükür olsun ki canına bişey olmadı kötünün iyisine şükrediyoruz..
çenesinde dudağında dikişler var ön dişi kırıldı, yemek yiyemiyor mama gibi yapıp yediriyorum
sınavada girdi ama ağrısı olduğu içim yarım saat erken çıktı çok verimli geçmemiş yani sınav kısmet artık..
yavrumun bütün emekleri boşa gitti o kadar uğraştı çalıştı inşallah biryerleri kazanır..

Gerçi hiç biri önemli değil canı yerinde ya binlerce kez şükür olsun..

Kendinizie iyi bakın tekrar bakarım vakit bulursam,yavruları sizi öpüyorum hepinizi..
 
merhaba...
hoşgeldin inci:))canım son bi kaç sayfada hep bununla ilgili yazılar var:))
 
aylin ben de seni arayacaktım bugün,facebook da gördüm ama anlamadım,çoookk geçmiş olsun,gerçekten herşeyin hayırlısı..Allah beterinden korusun..çok öpüorummm:))
 
aylincim çok çok geçmiş olsun. doğru diyosun canı içinde ya. insan böyle zamanlarda çok olmasını istediği şeylerin bile varolmanın yanında ne kadar küçük kaldığını anlıyo. olmazsa da yine çalışır yine çalışır. hayat devam ettiği sürece herşeyin çaresi var yeterki bunu görsün..

ayyyy kızlar izlediğim tek dizi var. öyle bir geçer zamanki. 4 bölümdür izleyemiyodum dün akşam oturdum başladım izlemeye internet sağolsun. yeni bölümüde bugün izledim. ağlamaktan gözlerim şişti.

ayşegül kızın çok tatlı olmuş. tavuğada sarılmış ayol benim oğlan çok korkak. kuştan falanda korkuyo imkanı yok yaklaşamaz. bide korktuğu şey eğer kafeste falan ona bişey yapamayacak durumdaysa uzaktan karşısına geçip böööö diyo. güyaa onu korkutuyormuş. korkusunun değişik bi şeklide açığa çıkışı işte. anam bende korkuyorum ama ona belli etmiycem diye canım çıkıyo yine de anlıyo galiba.

dün çok metini duyduğum kreşe gittim görüşmeye. ama beğenmedim. dolaştığımız sırada ikindi kahvaltısı veriyorlarmış yemek odasının yanından geçerken çağan baktı anne ben acıktım dedi. onuda aldılar içeri. biz bırakıp dolaşmaya devam ettik. sonra oturup kamerdan izledik. bizimki birinci böreği bitirdi ikinciyi koydular onuda bitirdi. diğer çocular çoktan kalkmışlar bizimki hala yiyo hemde tek başına bi güzel yedi inanamasınız. ben ısırmıyo ısıramıyo diye böreği koparıp koparıp veririm herif bütün böreği ısırarak yedi vallaa..

sonra yolda burayı beğendin mi dedim. hayır dedi. eski kreşmi bura mı dedim eski dedi.ben oraya gitcem özledim dedi. akşamda kreşten aradılar nerelerdesiniz dönemdiniz mi dediler . yarın gelcek dedik. yüzme kursuna başlatacaklarmış bugün. iyi dedik. galiba burda devam edecek. sabahta koşa koşa gittii..
 
ayyy çok güldüm,herif ısıra ısıra yedi demek:))))))
bence de gönder canım okula,demek ısınmış oraya:)))
o diziyi izlemiorum ben,bi kere 5 dk baktım,35 dk ağladım:))))
 
Aylincim ne kazası çok gecmis olsun kızının güzelliğine nazar değdi demek
 
İyi aksamlar kizlar
Okudum ama aklimda hic bisey kalmadi.bizde gelecek hafta tuvalet isine girisecegiz.gozumde cok buyutuyorum inss kolay gecer.bizim kiz klozete oyurmaya basladi ama yapmiyor.ikinip duruyo cikmiyo dior :)) cok tatli.lazimlik almayi dusunuorum okudugum kadar ilk lazimlikla baslamak daha dogru olocak herlde.
Ezgiye.nile ve naz'a masallah koca kiz olmuslar
 
iyi akşamlar kılar,
aylincim geçmiş olsun size.Nasıl bir kaza geçirdi öyle.Allah kötüsünden korusun inşallah.Boşver kazanırsa da kazanmazsa da.Canı yerinde olsunda.
Sende hoşgeldin inci, nasılsın.Bizde yeni başladık, geceleri bağlıyorum.Bugün altına kaçırmadı, 1 kez dışında.Ama hala kaka sorunumuz var.Onu altına yapıyor.
Nazda çok tatlı olmuş maşallah.Tavukla ne güzel poz vermişler öyle:)))
Bizde bugün kaçamak yapıp fethiyeye gittik, ilk deniz sefamızı ölü denizde yaptık.
 
oohhh sefanız olsun meral. biz daha deniz meniz yapamadık.
çağan bugün havuza gitmiş. müdüre hn. dan çok güzel sözler duydum. havuza girmeye başta çekinmiş ama sonra alışmış. bütün komutları harfiyen yerine getirmiş. yaşına göre anlaması mükemmel dedi. çok akıllı ve tatlı çok şanslısınız dedi. ayyy çok hoşuma gitti bunları duymak. inşalah ömrü boyunca da böyle olur ....
 

oh süper sen böyle yazınca bende floryada neşe erberk var orayı inceliyim yaz için yüzme kursu falan veriyorlarsa diye bakim dedim.

yüzme kurslarını 3 yastan başlıyorlarmış ve taa beşiktaşta bir havuzda veriyorlarmış
... müzik dans bale falan hep 3 yastan sonra başlıyorlarmış...

siz şanslısınız...
 
yarında yaza merhaba partisi vereceklermiş. çocuklar bişeyler yapacakmış ama biz epeydir yoktuk ya bakalım çağan napacak. büyük bi bahçeleri var orada olacağız tabi ben çalışmaya başlasaydım gidemezdim neyse hazır evdeyken olması iyi oldu..

dün yolda atlı spor kulubu gördüm. bi sorayım bakayım kurs ayarlayabilirlerse güzel olur.
 
Sağol serpil, maşallah çağanada:)))

Ben bu hafta göndermemeye karar verdim.Tam çişe alıştırmaya başlamışken evde kalsın diye düşündüm.
Bu hafta ya da önümüzdeki hafta bursadan kızkardeşimde gelecek.O zaman hiç göndermem.
 
iyi yapmışsın bence. evde daha rahat alışır. güven duyduğu insanların yanında bu işler daha kolay oluyor. tatil yapsın bakalım ege paşam
 
merhabaa....
oyy çağana bak sen,çok mu sevdi havuzu...ya Allah hepimize hep güzel cümleler duymayı nasip etsin
nil de deli gibi dans edio,burda da hep 3 yaş ama biraz konuşunca kabul edenler oluo ya da mesela bizim kreş,bi atletizm kursu açtı bi antrenör tutup bööle olunca da çok yaş aramıolar,ya da tanıdık falan olunca..
 
3 yaşı niye sınır alıyorlarki. çocuğun öğrenmesinin en hızlı olduğu zamanlar bu zamanlar. 3 yaştan sonra yavaşlamaya başlar. sen ver vereceğini yaparsa ne ala yapamazsa da duyduğu aklında kalanı yeter ona. her çocuk yüzecek ata binecek atletizm yapacak gibi bişey yok. sen temelini verirsin o istediğini alır. küçümsüyolar sıpalarımızı alınıyorum haaa...
 
slm kızlar tecrübesini paylaşan herkeze tşk ederim
bizde başladık bakalım nasıl olcak bu çiş işi şimdilik çok sıkı deiliz birkaç gün çok sıkı tutmak istemedim biraz çekimser klozete oturmaya die ama sıkı günlerde gelicek :))

kızlar şimdide kaanın sünnet olayı başladı on gün içinde olucak sünnet ama nasıl olucak sizce...daha erken olsa iiydi ama napim cesaretimi toplayamadım şimdi ise okadar kararlıyımki olsun bitsin bu stres diyorum.bu aylarda yaptıran varmı 15 aylıkken olucak kaan ama hareketlide nasıl olcak bilmiyorum banyo işi nasıl olurr onuda bilmiyorum yerinde durmaz onu biliyorum...biliyorum bilmiyorumlu neler var daha
 
canım ben daha yaptırmadım. bu arada ne zaman yaptırırım bilmiyorum hiç düşünmüyoruz o meseleyi sanki hiiiç öyle bi sorunumuz yok bizim..
ama 6 yaşını geçsin bakalım eski usul çocuk kendini bilsin. kaçmaca kovalamaca oynayalım o işinde ayrı heyecanı var yaşasın onu da..bu işler moda gibi ilerliyormuş. trent ne ise o. o yüzden dedim ya eski usul yapcam ben. sanada tavsiyem şu olacak. birinin çiş meselesi gündemden iyice düşmeden sünnet işine girişme. sağlık sorunu yoksa eğer şunu on gün içinde değilde 1 ay içinde diye uzat bence. çocuklardan hangisiyle ilgileneceğini şaşırırsın bu bir diğeride çocuklar arası kıskanma olayı olur..

ayy çağan başımda nasıl cümle kurup yazdım anlamadım
 
merhaba kızlar
yazamıyorum ne zamandır bazen giriyorum okurken yarıda kalıyor neyse ki bugün yazma fırsatım oldu

Aylincim çok geçmiş olsun gülcana Allah beterinden saklasın nazara gelmiştir

Nil ve ezgi yakmışlar ortalığı o ne resimler öyle maşallah

Serpilcim sanada çok geçmiş olsun kurtulamadın bir türlü hep üst üste geliyor

çiş olayına biz daha başlamadık çok tembeliz bu konuda bazen altını bağlamıyorum söyle falan diyorum tık yok sanki başkasıyla konuşuyorum beni dinlemiyor bile :))

birde bugünlerde durmadan anni anni anni anni anni bu niiii? diye soruyor ama sektirmek yok 5 yada 6 kez anni dedikten sonra bu niii? diyor onun dışında iyiyiz sabah akşam parktayız gezip duruyoruz, babamız yok kaç gündür neyse yarın dönüyor çok özledik onu geçen gece uyanıp ağladık baba iştiooom baba iştiooom diye
 
Canım benim, özlemiştir babayı tabii:)
Bende serpil gibi düşünüyorum, öncelikle kendini bilsin.Ya 1 yaşına gelmeden yaptırmam lazımdı, ya da 6-7 yaşında.1 yaşından sonra sorun çıkabilir diyor psikologlar.
o yüzden beklemek en iyisi diye düşündüm.
 
Dayımın oğlu var 10 yasına girdi 4 gün önce sünnet oldu çok geç kaldık falan dediler ama cocuk gitti ağlamadan korkmadan geldi şimdi top oynuyor korkuyormusun dedik erkek olucam niye korkayım dedi :)) ne biliyim zor is tabi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…