2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Birisi kara birisi sarı, tam uyum sağlarlar, bak benim oğlumda yakışıklı ona göre.Burada iç güvey isteyen çok ama vermiyorum bende:)))
 
bayramda izmire gidelim diyoruz meral gel keselim sözü :))

hafta sonu kardeşim izmirdeydi çeşmenin içinde birkaç hotel bakmışlar. altınkum diye bir yer varmış bayılmışlar denizine illa bayramda hep birlikte gidelim diyor...

bakalım hotel bulursak düzgün gidizcez heralde
 
Aaaa bak altın kum harikadır, tavsiye ederim bende.Otellerde süperdir.
Denizine de bayılırım bende.
İstediğiniz gibi otel bulursunuz büyük ihtimalle.Sadece altın kumda kalmayın ama giderseniz, ılıcayı, ıldırı filan gezin.Süper yerler vardır çeşmede.
 
Bence altın kuma gidin süperdir.
Otel konusunda sorun yaşamazsınız.Güzel oteller var.Ama sadece orada kalmayın, ılıca, ıldır gibi yerlerinide gezin.
Benim çok sevidğim bir denizi var, sıcak sıcak:)))
 
Hahahaha aynı şeyleri yazmışım, gitmedi diye:)))
Ama asıl konuyu atlamışım.
Haber ver geleceğiniz zaman, gelelim bizde.Söz, nişan bir arada yaparız olmaz mıııı_?
 
olur olur düğünüde yapalım göndereyim kızı :)))

agustos 27 gibi gelicez işte ama hoteller iki katına çıkıyor bayram diye abul sabuk yerler 250 tl diyor geceliğine ...

bakalım aklında olsun güzel hotel apart varsa isim ver bana güzelim
 
Tabii canım olur.İkisi bir arada büyürler, bir birlerini tanırlar:)))))

Evet ne yazık ki fiyatlar yükselir.Hem bayram, hem de en yüksek sezon.
Aklımda olsun.
 

bencede yoktur çişide ondan istememiştir zorlanmaya gelmiyorlar bu konuda.lazımlığını götür ona oturtsunlar yada al bitane daha orda kalsın kendi lazımlığını ister bence amaa onlar lazımlığı dök çalkala uğraşırlarmı zannetmem..


bende bi geceleri bide dışarda naparım diyorum seyahat için olan lazımlıktanda aldım poşetli onu kullanırım wc olmadığı yerlerde,olan yerlerdede inşş burası olmaz demez ne bilim.

bide lazımlık kullanmalımıyım acaba kayınvalidem lazımlık kullanın diyo ama bende direk klozete alışsın istiyorum ne bilim



maşallah canım sizin kolay olmuş bizimkide ilk bikaç kez oturttum ağladı zorlamadan kaldırdım sonra sonra alıştı şimdi ağlamıyo ama çiş kakada yapmıyo öle oturuyo hatta kaldırdığım için çok ağladı dün.

oturttuğunuzda ne kadar bekliyosunuz?
 
seyahat lazımlığını bende çok taşıdım ama şimdi kaldırdık duruyor birkere yaptırayım dedim ona yapmadı maglesef... bende daha tasımıyorum.

klozetmi lazımlıkmı dersen biz lazımlıkla başladık şimdi klozetede yapıyor hatta kaka büyük tuvalete yapılır diyor direk klozee koşuyor... o yuzden lazımlıkla başlayın gerisi çok kolay geliyor
 
Ya egehan, çişini çok rahat yapıyor, ama kakasını yapmıyor.İllaki küloduna yapacak.Sabahları yaptığını biliyorum, yaptığı saatler belli.Ama kesinlikle yapmıyor.Biz görmeden altına yapıyor.Nasıl çözeceğiz bilmem.
 
Süper hepsi yaaa, sen nasıl olsa ezgiyi bize veriyorsun ya, yeni bir tane daha doğur güzelim:)))))

Tanem su'ya almak istiyorum, ama maşallah 5 aylık 9,500 kilo olmuş:))))Görmeden alma şansım yok:))))Bir aya kadar gelecekler, o zaman bakacağım buradan:))))
 
Evet Egehanda öyle:)))O yüzden almak zor , önce bir görmem lazım.
Ama bak bir resmini ekleyeyim buraya, gör halini:)))))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…