2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar kızlar

Ahucum çok sevindim tayinine memleketine gidiyorsun hayırlısı olsun

Meralcim bende sizleri özlüyorum ama Onat beyi park park dolaştırmaktan giremiyorum birde bilgisayarı küçük odaya koydum Onat başından kalkmıyordu gözden ırak olsun diye öyle olunca bilgisyarada pek bakamıyorum gündüzleri hemen yanıma geliyor bende iştioom diyor:)

Sevdacım bana bir yerler önerirmisin sarozda, biz bilmiyoruz çünkü, orada birden çok yer var çok kalabalık olmayan orta sakinlikte denizi güzel olan sahili kum olan bölge neresi sen bilirsin
 
yok canım her zaman ben mi uzun yazacağım bi kez de sen yaz. valla bende diyetisyene gitmeyi düşünmüyorum öyle olunca biri bana zayıflamalısın şunu şöyle yapmalısın diyo gibi geliyor ve ben işi inada bindiriyorum. sanki birileri beni zorla diyetisyene götürmüş gibi hissediyorum.

aslında tuzu ve şekeri azaltabilsem bende toparlarım ama yok. tuzu imkansız kesemiyorum kristaliza halde sevenlerdenim. yemeği tatmadan tuz eklerim. tatlı bulduysam kaçırmam helede nutella varya yazarken bile bi hoş oluyorum. nutellaaaa nutellaaa

çağanda çok sevdi şimdi eve alıyoruz normalde bana yasak ama evde olunca da dayanamıyorum işte.

neyse ama dikkat edicem mağazalara bakıp çıkmak çok kötü. denemeye bile cesaret edemiyorum. bide ben genel olarak dar giyinirim. tüm kıyafetlerim öyle şimdi sağdan soldan taşmaya başladı gıcık oluyorum kendime. doğumdan sonra 53 kiloydum şimdi 59-60. neyse vercem vercem

ayy şimdide kilo diye yerim ben sizin başınızı. offf hiç derdim bitmiyo dimi. yazdıkça kararlılıım artıyo kusura bakmayın artık....
 
Selam kizlar.yine coook arada bi de olsa gireyim dedim.keyifler iyidir umarim.oralara yaz gelmistir artik park bah sezonu acilmistir burda bi iyi bi kotu bizler iyiyiz kosturuyoruz.wc egitimi konusulmus Ben 1.5ay once denedim adil emre cok korktu cikan cisten artik dogumdan sonraya kaldi.bu arada 26haftalik olduk ve bu gelen kiz insallah.bu dogma annem Babam da geliyolar yani cifte mutluluk.daha yazmak isterim AMA telden bu kadar oluyor.kusura bakmayin sacma kelimeler olduysa tel otomatik ing.ye ceviriyor.
 

erikli ve güneyli güzel sahilleri ve denizi ama kalabalık olarak kalabalıktır bizim gidişlerimiz genellikle dalış amaçlı olduğu için daha sapa ve kayalık alanlar tercih ediliyodu ama sizin için en ii noktalar erikli ve güneyli die düşünüyorum zaten arabanız olucağı için gezersiniz ama konaklama olarak bişey diyemiycem canım çünkü bikez kaldık ondada köy evlerinde ama size onat olucağı için uygun olmaz çünkü ne kadarda olsa çok hijyen deildir gibi geliyo bana çocuk açısından.
 

haklısın valla tuz,şeker ve ekmek benimde vazgeçilmezlerimdi ama vazgeçtim canım..çikolatada öyle zaten nestifin böyle bi özelliği var şeker ihtiyacını karşılıyo istek kalmıyo şekere.yada çok krizlerdeysem bir iki hurma yiyorum bitiyo her biri 15 kalori ne bilim böyle bazı dengeler uydurdum kendime işede yaradı hele ideal liloma ulaştıktan sonrası çok daha harika olucak inşşş.sanada kolay gelsin canım en önemlisi olay kafada bitiyoo ben bunu anladım.

konu kilo olunca en sadık üyelerden derya ve meral ortalarda olmuyo nedensee
fit olmakmıki acaba bunun adıı:))
öpüldünnüz kızlarrr
 
eee vazgeçeceğiz artık. hayatımda hiç bu kadar kilolu olmadım. tabi meralin ve deryanın tuzu kuru. hiiiiçç oralı olmuyorlar:))

bizde az sonra annemlere gitcez. senede bi ancak görüyorduk onları bu kadar özlemiyorduk şimdi yakınlaştık ya her hafta sonu gidiyoruz. özlüyoruz. eşimde öyle diyo biz nasıl duruyormuşuz onları görmeden diyo. laf aramızda onunda özlüyor olması hoşuma gitti..
 
Günaydın kızlar,
Nasılsınız_?

Serpille sevda, diyet hakkında konuşmuşsunuz:)))Haklısınız pek o derdim yok.Sadece bu doğumdan kalan hafifi bir göbek olayım var:))))Kilo olarak normalim.Deniz sezonu yeni açıldı, denizde göbek olayını bititirim sanırım. 56-57 arasında dolaşıyor kilom:)))

Lida hoşgeldin, hayırlısı olsun bakalım, 2-3 ay sonra bebeğini kucağına alacaksın inşallah sağlıkla.Sevindim annenlerinde yanında olabileceğine.

Serpil insan ne kadar kızarsa kızsın, ailesinden birileri yanında oldu mu çok iyi geliyor.
 
günaydın iyi haftalar herkese

bende 51 kiloyum şuan hamile kaldığımda 48 dim .... kilo işini kafaya çok takarım ben birkaç kilo alsam hemen toparlarım kendimi...

ama benim yaşam tarzımda abur cubur ve tatlı yoktur o yüzden yırtıyorum işi...

3 ana öğünü asla geciktirmem onun aralarında hiç abur cubur yemem sevmem yani...

bisküvi, çikolata, cips falan girmez bizim eve ezgide öyle büyüyor...

en lüksü şuan sakız :)))

öyle çikolata şeker vermiyorum....

hatta geçen gün bir restoranda iki tane topitop verdiler birini almadı abi dişim çürür benim dedi... biri aldı onu yemeden bıraktı zaten...
 
Merhaba derya, biz oradan yırtıyoruz sanırım:))))
Tatlıyı abur cuburu bende sevmem.Eve cips,kola vb şeyler tarzında bir şey kesinlikle girmez.Sadece anneannesi çikolataya alıştırdığı için çikolata yiyor, onu da sayılı olarak veriyoruz.
Topitoplarıda bilmiyor.Geçenlerde egehana da markette verdiler, açtı yiyeceğim diye ama 2 yaladı anne istemiyorum, çöpe atttım dedi.

Ben yine de sana göre kilolu sayılırım:)))))
 
ben çikolata dondurma batyılırım. cips sevmem öyle fazla çerez falanda yemem. çağan hiçbirini sevmiyo. bi ara çikola diye tutturuyodu ama şimdi o da yok. sakız delisi ama. sakız olsunda ne olursa olsun bayılıyo. iştahını açar diye ses etmiyorum ama iştah olayımız kötüleşti yine. bandırmaya gidip gelmek bozdu bütün düzenimizi. annemlerde yüz veriyo aman böyle böyle geçiyo işte zaman.
valla siz fitsiniz bende olucam inşallahhh...
aslında çağana uysam iyice zayıflarım daaa
 
merhabaa...
yazamadım kaç gündür okudum ama sanırım hepisini..
kilo olunca konu es geçiorum,devamlı yiorum,abur cubur,dondurma,cips....öküz gibiyim..
 
meral derya sizin maşallahınız var bende 56 olunca tamam aslında bende hep normal kiloda oldum yani kilomdan hep çok memnundum hatta ikinci doğumun sonundada yine kısa bir sürede eski formuma kavuştum ama son hamilelik oo son hamilelik varya :)) kaandan sonra çok aldım ve onun doğumundan sonra veremedim yani benim klasik kilom hep 55-56 şimdi 62 ama vericem çünkü 62 dnen öncede 69 kiloydum yani 7 kg veren bi 7 kilo daha verir dimi ama..
 

62 öyle çok çok fazla bir kilo değil verirsin... doğum yapmak kolay işmi hele üst üste olunca mevbur alıyor vucut ...

kafaya takılacak bir kiloda değilsin valla ... taktiğinde güzel... ben hamileyken eşim 17 kilo aldı :)) ona ne oluyorsa :))) tabi ben doğum yapıp eski kiloma gelince bir panik oldu... hem spor hem diyet verdi tüm o kiloları .... kendi kendine hemde ... ekmek tatlı ve abur cuburu keserek....
 
derya çok hoşsun
hakkaten ona nolmuş 17 kilo hemde
valla benim eşimde aldı ama o biz evleneli periyodik olarak alıyo zaten.
 
aaaaaaaa burak da çok kilo aldı hamileyken:))

kızlarrr nile güneş gözlüğü arııorum,ama kafası o dakar küçük ki hiç biri olmuo..bildiklerinizi yazar mısınız..
 
İyi aksamlar hanimlar
Duygu biz c&a dan aldik cuk oturdu.bi tanede gecen seneden vardi evde kayboldu bulamiyorum.gozluksuz disari cikmiyor bizim kiz :) banada taktiriyo.gecenlerde asanorde kaldik 1-2 dakika simdi takinti oldu illa soldaki asansore (icinde kaldigimiz) binmek istiyo digerine binmemek icin agliyo.
İiice huysuz bisey oldu acayip tripleri var.ogretmeni ergen oldu artik diyo :))
Zayiflama konusunda cok mutsuzum.takilip kaldim 71de sizler 50 kusurlerden bahsediyonuz ))) havuza gittik hafta sonu sortumu cikarmadim uzerimden.incecik kizlari gorunce (
Birde cis olayina gecemeik. bu gunler yine kabizlik sorunumuz var.birazda bogazlari kizarik antibiyotige basladik artik hafta innss.
 
Ezgininde fisher pricedan aldım bir kucugude vardı hatta normal gozlukcude buldum bende tam oturdu
 
merhabalar arkadaşlarım nasılsınız uzun zaman oldu giremedim bilg. tamirdeydi bu arada yazlıktayım kızlarımla :))) herşey yolunda çok şükür nerdeyse 5 aylık olduk 2 kilo aldım bakalım defnede iyi çişede alıştık
abur cubur demişsiniz benimkide yemez eve pek almam zaten bizimki badem fındık ceviz falan gibi çerez yer sakız çiğnemesini bilmez herkese diyorum vermeyin çünkü çiğnemesini bilmiyo ve yutuyo hastaneye gittiğimizde topitip veriyolar öğrendi her gittiğimizde anne şeker diyo açtırıyo iki yalıyo bırakıyo biri soru gelirken ne alim falan diye bişey istemem evde var benim diyo maşallah tok gözlü :)))
eee sizler nasılsınız
yerleştinizmi iyce serpil nasıl oralar
düğününüz nasıl geçti derya geç oldu ama Allah mesut etsin inşallah ay o gün hep aklımdaydınız hava yağmurluydu ya umarım açık havada değildir diye
sende durumlar nasıl duygu düzeldinizmi eşinle
sevda iyleştimi amelyat izlerin
sende ne var ne yok meral
başka aklıma gelmeyen varsa kusura bakmayın
 
ben bu çikolata şeker olayına sinir oluyorum vermelerine annesi babası yanındayken sormadan veriyolar ya deliriyorum ya kardeşim belki ben çocuğuma o senin verdiğini yedirmiyorum bi sor dimi çocuk benim..bende hiç vermem duruya alışıkta deil ama geçen yine bi baktım her zaman gittiğimiz yerde elinde kocaman bi çukualata garson çouğa sordum bunu kim verdi die içerdeki bayan dedi(bayanda bizim tanıdığımız duru altı aylıkken bi akraba evinde karşılaşmıştık iilk bayramdı ben mutfaktan çay alıyorum bi baktım çocuk öksürüyo içeri koştumki ağzında çikolata ayy bi kızdım niye veriyosunuz die bu bebek dedim altı aylık ne anlar çikolatadan hem anlasa bile ben vermiyorum sen kimsin die)aynı kadın vermiş boğacaktım kadını dedimki bakın tekrar söylüyorum ben çocuğuma çikolata vermiyoruım alarjisi var o nedenle sizde vermeyin ltf bir saat geçmedi aradan çocuk bi kabardı kadında orda anladınmı sebebini dedim....ben duru kraker yerken bile oynadığı arkadaşına ikram ederken yadA BİRLİKTE YİYİN DEMEDEN ÖNCE annesine sorarım sakıncası varmı die ama insanlar düşüncesiz.



iyiim cnm şuan çok ii izlerim ama tabi tamamen deri rengine dönmedi bunun için nerden baksan bir sene lazım anca oturuyo aman o koca göbekten kurtuldum ya izi hiç takmıyorum.kilo evet veriliyo ama o göbek gitmezdi 3 doğum ikisi üstüste fenaydı...şimdi karnım dümdüzsanki hiçdoğum yapmamış gibiyim maşallah bana :))



değil cnm veririm hem umutluyum ben son uçta yarısı gityti diyorum diğer yarısıda gider diyorum.öyle şu kadar zamanda vercem die takıtıda yapmıyorum kendime.sonuçta ben sağlıklı kiloma ulaşmaya çalışıyorumbir iki ayda manken olmaya deil acelem yok..
benim eşimde çok aldı onada diyom ben doğuruyom sen şişiyon hadi bende alıyomda veriyom en azından çaba gösteriyorum die

şu kalan 6-7 kilolardanda kurtulduktan sonra size öncesi ve sonrası die resim koycam şaşşırcağınıza eminim,aml öncesi ve 56 kilodaki halim :)))
 
Son düzenleme:
kızlar günaydını unuttum hepinize kocaman bir günaydınn

hemen arkasındanda komik bi soru ütüm bozuldu ii bir ütü almak istioyorum tavsiye lütfen bozulan ütümde tefaldi garantiside var ama ben memnun deilim kırışıklıkları ii açmıyo daha etkilisi lazım bunuda yaptırır yedekte tutarım buhar kazanlılara takıldım ama nasıldır kolaymı kullanımı acaba kırışıklıklara karşı iimidir ya bu sefer güzel ve işime yarıycak bişey istiyorum yanlış bişey alamk istemiyorum fikir verin ltf bizim evde banyo paspasları hariç herşey ütüleniyo o nedenle ütü ve ütü masası çok önemli birçok evde belki çok az yada hiç kullanılmazken bende en çok kullanılan ev eşyaslarındandır
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…