2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhabaaa....
valla bizim de meral'in anlattığı gibi,bi yerden konuyu açıp dolandıra dolandıra öğreniorum bazen de kendi başlıo,şööle şööle oldu die
 
dün samsuna gidince yine okulumuza gidicez demi oğlum dedim yatana kadar gelip gidip beni öptü anne okula gitmiyim dedi. olmaz dedim anlattım. niye sevmedin dedim. bişey anlatmadı. bi ablaya vurdum diyip duruyodu gerisini öğrenemediğim için anlamadım meseleyi. sonra gece de geç yattı uyudu sandım sonra birden annee bakk dedi. okulda abla burnuma top attı dedi. acıdı dedi. sen naptın dedim ağladım dedi. sonra ablaya vurdun mu dedim hayır dedi. vursa kesin vurdum der o olay başka demekki bilmiyorum ya sevmedi ya da hep bizimle kalabileceğini sanmaya başladı garibim. neyse araştırmaya da başladım olmadı kreşini değiştircem. aslında herkes çok sıcak bi çocuk alışmakla ilgili bi sıkıntısının olacağını zannetmeyiz demişlerdi sonrasında hiç bi fikrinin olmadıı provalara bile katıldığını her ortamda çok rahat olduğunu falan da anlattılar kreş psikoloğu da çok aktif sıkıntınız olmaz demişti ama istemiyo anlamadım. neyse yaaa
 
merhabaaa..
serpilcim pes etme..şimdi tekrar rahatı gördü ya ondan öle diodur..sana şımarıodur:)))vurma işine girince de dün de nil ecrinin eline saat yapmış,yani oluo arada bazen de nil tırmıklanmış gelio..
 
slm kızlar

iyisinizdir umarım bende istanbuldan geldim yerleş derken çok yoruldum

duruyla kaana şöyle kapşonlu çok kalın olmayan şık eşofman takımlar almak istedim ama bulamadım nıkede vardı ama çok kalın geldi ancak kışa olur onlar bende serin yaz akşamları için baktım.öneriniz olursa sevinirim.

deryacım senin alışveriş yaptığın site neydi canım onada bakim belki bulurum bişeyler yada bilen yazıversin sitenin adını

kaan ve duru hızla büyümektelerr kaan yavaş yavaş durunun iteklemelerine cevap vermeye başladı :))
kaan hala koff:))) iri ama hep hasta
duru hala 0 beden ama maşallah sağlığı çok yerinde

ben diyet spor ve sağlıklı yaşam modlarındayım ve kendimi ii hissediyorum maşallahh şu nestif olayındayım alıştımda zorlanmıyorum artık:))
 


Gymboree.com - Baby Clothes, Baby Girl Clothes, Infant Clothing and Baby Girl Clothing at Gymboree

gymboree benim site bundan aldım ezgiye ince tam yaz akşamları için fiyatı düşüktü ben aldığımda arada kampanyalar oluyor takip etmek lazım
 
slm kizlar uzun zamandir yazamadim sizlere,belki unutan vardir beni oglumun gelismi problemlyidi geri kalmisti yasitlarina göre.tahmini olarak 1yas geri oglum.devamli terapi görüyoruz ilerde ne olur bilemiyoruz.ama kizlar cok umutluyum bebegim konusmaya calisiyor bu aralar ilk adimlarini atiyor tekbasina.herseyi anliyor.disari gitcez deyince hemen ayakkabilarini aliyor giyemiyor ama ugrasiyor.neyse kizlar sizden yardim istiyorum.oglum yürümeye hazirlaniyor ona nasil yardimci olabilirim bu dönemi nasil hizlandirabilriim.siz bu dönemi atlattiniz tafsiyelerinizi bekliyorum.sizleri cok özledim ama buraya pek giremiyorum oglumla devamli oynamaam gerekiyor.bide kizlar ne bilim iste benim cocugum sizlerinkine göre geri sizin konustuklariniz bazen beni etkiliyor neden benim cocugumda yapamiyor diye kendimi üzüyorum.biliyorum yanlis ama napim anneyim iste.umarim beni anlarisniz.herkesi öpüyrum kuzucuklarinizida.
 
Son düzenleme:
gülsü hoşgeldin. seda sendeee. kendine daldın burayı unuttun..
gülsü seni anlamaya çalışıyorum zor geliyodur ama yine de kopma buralardan.
tabiki çocuunla ilgilenmelisin bizim kadar bakamazsın ama hafta hergün bakarsan burdada konular kalabalıklaşmamış olur..
çevrenizde çoluk çocuk varmı bilmiyorum ama oğluna arkadaşlar bul oda aynı yaşta falan olmasın büyük olsun. çünkü onlar bizden çok çocuklardan öğreniyorlar. daha da çok eğleniyorlar. anne bebek oyun evleri var belki gidiyorsunuzdur gitmiyorsanızda deneyin. hem gözün kulağın çocuğunun üstünde olur hemde davranış kazanmasında çok yardımcı olur.
 

canim benim söylediklerini dikkkate alicam.agostosta tatile gitcez eylülde dönünce hemen oyun gruplari oluyorya onoara baslicak oglum.terapisti ve pedogog olcak yaninda.ozaman arkadaslari olcak.tamam hafta bir sizi yanliz birakmam.
 
gülsü aynı durum bir akrabanın kızında var annesi inanılmaz ilgileniyor hergunleri dolu oyun grubu dr pedagog sürekli eğitim alıyor... yaklaşık 28 aylıkken falan yurumeye başladı şimdi 32 aylık konuşması hızlandı yogun eğitim ve ilgiyle çok yol katettiler ama bir anne olarak çok zor oldugunu anlıyorum ama sen güçlü olmalısın ki bebegine faydalı olasın...
bir sürü masajları var birde amerikadan bir alet getirmiş karanlıkta açıyorlar ışıklar falan onları takip ediyor iki işe odaklanmasını sağlıyormuş.
 

canim cok zor zamanlar gecirdik ama güclüyüz,insallah gececek.marsgcim eger akrabinin kizinda ne gibi bi rahatsizlik var acaba.benim oglumda tam olarak ne oldugu bilinmiyor.doktorlar herseyi normal cikti dedi.onlarda anlam veremiyorlar tibta bulamadigimiz bir sürü hastalik var adini koyamiyoruz diyor.henüzteknoliji yetmiyormus ne olduklairni bulmaya.adi yok ne olcagi belli degil ne kadar gerilicek yada böylemi kalcak oda bilinmiyor.onlarda saskin yani.oyüzden akrabanin kizini sordum.bide o aletin ismini söyleyebilirmisin bizde bi bakalim.cani anlican sadece beklicez doktorlar öyle diyor.tabi devamli mücadele icindeyiz.RABBIM sonumuzu hayirlara cikarsin diyorum.
 
Günaydınlar,
Uzun zamandır uğramayanlar uğramış, sevindim herkes iyi.
Gülsü inşallah çabucak ilerler oğlunda, siz güçlüsünüz.Hem anne olarak sen hem oğlun.Yoğun günler geçiriyorsundur, burada bizimkilerin yaptıklarını okudukça üzülüyorsun seni anlıyorum, ama sana elimizden gelebilecek bir şey olursa yardım ederiz.Arada gir, senden ve oğlundan haber alalım.
Sevda sende hoşgeldin.Kızım zayıflama uğruna buraları boşladın sende:))))

Gülsü yürümeye hazırlanıyormuş devrim.Onu cesaretlendir.Elinden tut.Düşmesine engel ol özellikle.Korkmasın.Zaten yürümeye başlayıpta kendine güveni gelince kendi başına yürümek çok zevkli gelmeye başlayacaktır.
 

TŞK CNM kampanyayı biile geçtim yeterki bulma şansım olsun bayadır bakıyorum çünkü şöle kafama göre bişeyler bulamadım


cnm mrb hoşgeldin yaşadığınız olayın kolay olmadığının farkındayım ama arkdş dediği gibi çok kopmamaya çalışki hem fikirler bakımından hemde kendi açından sen ii olmalısınki oğluna faydan tam olsun
ayrıca oyun grubu şansın varsa kesinlikle gönder derim faydasını görüceğinize emiinim.Allah yaradımcınız olsun cnm


insan zayıf olunca böle konuşmasıda kolay oluyor tabi :))
meralcim mrb cnm sorma kıştan beri fena takıntı yaptım ama çok fark var hayatım çok uğraştım kendimle ve artık çok iiyim biraz daha fazlam var doğum önceleri boyuma göre ideal kiloma 6-7 kilo kadar ama en azında koca göbeğimden bel çevremdeki simitten ve bacak kalınlığından kurtuldum :)) şimdi artık diyet spora devm onlarıda vercemm,yoksa bana hayat daha zor olur kilodan nefret eden bi yapım var bunalım oluyorum ve piskopata bağlıyorum benn:)))
 
Senin adına çok sevindim sevdacım:))) 6-7 kiloyu verirsin zaten, sorun olmaz.Helede yaz geldi, bol bol yüzersin:))))
 

gitmediği dr yapılmayan test kalmadı 1 ay önce falan en son artık şu dendi....

5 duyu organının yanı sıra iki duyu organı daha varmış onlar yokmuş gelişmemiş gibi birşeyler söylendi

dr dediği iyi bir eğitimle güzel yerlere geleblcegi zaten artık yürüyor ama hala denge sorunu var kelimeler söylemeye başladı ....

amerkiada ablası var orayada götürecek bu yaz ...

8 aylıkken farketti bir problem olduğunu ... ama eğiitmle gelişiyor çok çok daha iyi durumda
 
marsgcim bizde bi cok doktora gittik ve tüm testeler yapildi oglumda kromuzumlari dogru herseyi normal cikti sadece motor bölümünde bi bosluk cikti cok kücük oda 1sn oksijensiz kaldigi icin.doktorlar önce bu sebebten olmus diyorlardi,ama gecen ay genetik bölümüne gittik ordaki prof oglunuzdaki sorun ondan kaynaklnmiyor dedi.sanirim genlerden gelen bi özellikmis.ben yurtdisindayim trde gitmisitim ama bi sonuc alamadik.umarim akrabaniz cocugu ilerler.bizede iyi bi egitimle biyerlere gelir dediler.tabi ne kadar ne olur bilemiyoruz canimya.
 
Gülsü'cüğüm çok iyi olacağına inanıyorum, bizim bakıcımızın amcasının oğlu 4 yaşına kadar yürümemiş ve konuşmamış. Şimdi aslanlar gibi bir çocuk, işi gücü yerinde tam bir aile babası. Allah bazen deniyor insanları, sen güçlü ol, oğluşuna güven yeter, gerisi gelir....
Serpil gözün aydın, Van defterini kapatmışsın.
Ezgi'ye bayıldım, çok tatlı çıkmış.
 
dün ankaraya geldik. yarın vana gidiyorum ilişik kesmeye. çağanda babasıyla samsuna gidecekti ama fikir değiştirdik. çağanıda yarın vana götüreceğim. ayşe annesini çok özledi. ve hep aklında ayşe annesinin ağlarken ki son hali var. annesinin öldüğünü telefonla öğrenmişti ve çağan da yanındaydı. doğal olarak ayşe çok ağlamış çağanda habire ayşe annemim annesi öldü annem çok ağladı diyip duruyo. iki günde bir ayşeyi arattırıyo bana. 1 ayı geçti ama unutmuyo çocuk. bende senide götüreyim mi dedim. tamam dedi. bugün ayşeyi aradık getiriyim mi dedim getir 18 yaşına kadar da bırak biz bakarız oğluma çok özledik. burnumda tütüyo dedi çağanda kapıları açtı hadi gidelim diye zor kandırdım bugün değil yarın gitcez diye. neyse işte böyle son bi görüşsünler koklaşsınlar bakalımm.

sevda valla sendeki o takıntı bende de başladı. yaa ben hamilelikte 10 kilo alşmıtım doğumdan sonrada 15 kilo vermiştim 1 ayda hemde. anam incecik bel göbek namına hiçbirşey yoktu. ayva göbek bile yoktu. amasonraları çağanın yeme krizi çıktıktan sonra bi başladım kilo almaya. şu anda 59 60 arası gidip geliyorum. göbeğim çıktı. benim bi an önce kilo vermem lazım ama yemek yerken boşver diyorum doyduktan sonra naptıııımmmm ben diyorum. bi an önce kilo vermem lazım yaz geldi ben böyle tatile falan gidemem çok sinir oluyorumm yaaaaa....
 
kıslarrrr merhabaaaaa...

dün nil bi süprizle geldi,elinde karneyle...amanınnnn kuzum büyüdü de karne getirdi,bi tuhaf oldum,hüzün sevinç birbirine karıştı:)))

kilo demeyin valla çook sıkıntıdayım eee haliyle öle olunca daha çok yiorum serpilin dediği aynı ben...
serpil bence de ii olmuş beraber gitme planınız ,çağanın zihninin öle hatırlaması hiç ii diil,gülerek hatırlar,sen de kadını tembihlersin sakın ağlama ayrılırken falan die olur:)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…