Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi yapmışssın cnm o zaman,hep bana hep bana olmaz tabi arkadaşların da bunu öğrenemeişler hala:mymeka:
Merhabalar Canlarım,
Bende yoğunluk full öğleden sonra artık rahata kavuşucam şu 15 gündür canım çıktı resmen.
Bende sanırım tekrar giremem.Bizde Pınar'lar gibi evdeyiz oğlum ve kocişle.
Herkese mutlu huzurlu geçireceği bir yıl diliyorum.
Özlemcim doğumgünün kutlu olsun.Yeni bebeğinin rızkını verecektir rabbim hiç endişelenme.
Haticecim çok geçmiş olsun bebişin hastaymış en kısa zamanda düzelir inşallah.
Tülaycım diş buğdayı partinin resimlerini bekliyoruz.Allah kolaylık versin sana.
Hepinizi kocaman öpüyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben şu toz alma olayına girişeyim yoksa akşam oalcak pc başında oturukenzemuszemus
Günaydınlaaaaarr yeni yılınız kutlu olsun :))))
Hımm bende Öyle yapayım barİ. Kİmİ sÜreklİ namaz kılan bİrİ yapcak dedİ kİmİ dİŞlerİ saĞlam bİrİ aĞzında ÇİĞneyİp atsın dedİ kİ ben bunu asla İstemem o yÜzden kafam karıŞtıda saĞol canım
Kızlar kağanın facedeki yen yıl santasını eklemeye çalıştım ama linki kabul etmedi yavs, faceden bakarsınız artıkın
burcu nerlerdesin sen bende seni arıcaktımm hiç göremeyince:)
ŞenizŞenizEvet canım öğreticem artık klava:
Selam bacımmmmm a.s.
Ohhh sizde ailecek evdesiniz demek. Gece konuşuruz bacım öpüyorum seni a.s.
Kolay gelsin canım a.s.
Günadın canım sanada iyi yıllar a.s.
Ay boşver ya neye niyet edersen öyle olur. Yap kendin a.s.
Tamam canım a.s.
Cnmmm sağolasın, kağanla gezmelerdeyiz bu ara pek aktif olamadım, beni düşündüğün iççin mutlu oldum cnm :)))) birazdan gezmeye gidicez ailecek mutlu yıllar cnmmm
ŞenizŞeniz
Herkese mutlu huzurlu geçireceği bir yıl diliyorum.
Özlemcim doğumgünün kutlu olsun.Yeni bebeğinin rızkını verecektir rabbim hiç endişelenme.
günaydın cnm hoşgeldinGünaydınlaaaaarr yeni yılınız kutlu olsun :))))
sağol cnm,aldım tozlarımı bitti,şöyle üstten göstermelik yaptım vallazemuszemusEvet canım öğreticem artık klava:
Kolay gelsin canım a.s.
.