Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canım Ne kusura ya işin kolay değil senin
Sorma canım bide tam konuşsalar nasıl olacaklar kimbilir
Ya önemli bişey değil aslında. Pazartesi kayınvalidemdeyken ben Halit'in ayak ucunda oturuyordum. Uyumuştu. Kalkarken ayağıyla beni itip çekil dedi. Kızdım bende. Köpek kovalıyorsun dedim yüksek sesle. O da kayınvalidemlerin yanında öyle yüksek sesle söyledim diye bozuldu. Ertesi gün aramadım ben öğlene kadar. Aradı suçunu biliyorsun da aramıyorsun dimi dedi şakayla karışık. bana geldiler iyice. Suçlu değilim senin tavrın öküzceydi dedim kapadım teli. Yani salı öğleden beri konuşmuyoruz hiç. Zorunlu olarak bir iki Defne için cümle kurduk o kadar. İnada bindi biraz iş. İçim gitmiyor değil ama inat ettim bende
Çamaşır sucu seniiii Bende akşam nereleri çamaşır sulasam diye düşünüyorum
Afiyet olsun kuzuma nazar değmesin aman devam etsin böyle
Dediğim gibi kızlar plan yapın ben uğramaya çalışırım sağolasın canım
Doruk uyumus ama horluyor birkac gündür ya, acaba burun tikanikligindan mi? Yarin bize yine doktor yolu gözüktü sanirim:26:
bende geldim. sohbetim vardı, döndüm. ama kuzu uyanık, zaten benimki de ışıklar kapanana kadar uyumaz!
ne var ne yok kızlar?
Aslında haklısın kırılmakta ama uzatmamakta fayda var o da anıl gibi özür dilemekten çekinirmi?
Niye bu erkekler hep ağırdan satarlar kendilerini acaba...Ne var sanki özür dilesede herşey düzelse .Zaten sende dilersin o zman..
Neyse düzelirsiniz yakında sıkma canını ...
Sorma fena sardım aceye...
selam kızlar off çok kötüyüm baş ağrısından öleceğim 3 saat oldu geçmedi ilaç da aldım bana mısın demiyor... size iyi sohbetler... oğlum uyudu ben de biraz uzanacağım...
selam kızlar off çok kötüyüm baş ağrısından öleceğim 3 saat oldu geçmedi ilaç da aldım bana mısın demiyor... size iyi sohbetler... oğlum uyudu ben de biraz uzanacağım...
Defne'de de bazen oluyor canım yastığını yükseltiyorum iyi geliyor sende denesen :44:
Hoşgeldin canım
Aynen canım çekinir özür dilemeye ama bi süre sonra gelir sırnaşır. Bekliyorum bakalım. Gidip sarılasım var
bengi_ bocek_82+ KIVILCIM28+ civciv1981+ nurran cerencim+
Hepiniz hoşgeldiniz kızlar
Geldim çok şükür uyudu kuzum umarım uyanmaz sabaha kadar :26:
Pınar Nuran Ayşe Ferda mrb kızlar nasılsınız ??
Tuba cadısı yine rotarlı ...
bu arada Birsende görünmüyor netten mi kyanaklı acaba :44:
Geldim çok şükür uyudu kuzum umarım uyanmaz sabaha kadar :26:
Pınar Nuran Ayşe Ferda mrb kızlar nasılsınız ??
Tuba cadısı yine rotarlı ...
bu arada Birsende görünmüyor netten mi kyanaklı acaba :44:
İçin gidiyo dimi,anam yok bizim mayamızda var duramayız biz !!
Boşver bırak özür dilesin..
Anıl Dağhanı yatırdı ben bi wc molası verip geliyorum
Pinar kac gündür küssünüz, biz 1 saat bile kalamiyoruz. Ben konusmamaya meyilliyimde, benimki cildirir 1 gün konusmasam heralde. Simdi barismak icin nasil firsat kolluyordur Halit eminim
Ayse, Ferda, Bengi hosgeldiniz kizlar.
Bengi, cok gecmis olsun canim ya. Dinlenmek iyi gelir sanirim, gevser kaslarin...
aaa herkes burdaymış
Ahsen uyumadı yaaa yazdırmaz bana şimdi masnın üstüne koyup gizliden yazıyorum:)
Hoşgeldin canım hadi bakalım uyanmaz inşallah kuzum
Evet ya Birso'da annesi varya ondan gelmiyor heralde :44:
hoşgeldin canım iyiyz sen nasılsın??
tuba gecen seferde rotar yapmıstı bize der asıl ceza kendisine lazım:1: